fikrinize ihtiyacım var lutfen

zeliha52

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
230
20
118
Hayat

Son düzenleme:
o eve geç otur, zamanla yeni yapılanlara geçersiniz kirada vermemiş olursun.

verdiğin kirayla istediğin gibi elya alır istediğin gibi dekore edersin

Kira odemektense kendi evinizde oturmak daha iyi bence kira parasını biriktirip istediginiz gibi dekore ettirirsiniz sonra o evi kiraya verebilirsiniz ama ev icinize sinmiyorsa bilemiyorum

Şimdilik ona geçin, ileride daha iyisi olduğunda taşınırsınız.
Sonuçta ihtimale bırakıp elinizdekinden de olmayın.

Bencede o eve geçin, ilerde daha iyilerine oturursunuz. Geliriniz iyiyse bile kirada oturmak mantıklı değil. Kendi eviniz olsun daha iyi bence...

Ev güzel biraz odaları ufak. .bide eltimim eviyle kiyaslanirsa baya farklı..pişman olmak istemiyorum verdiğim karardan kirada olmaktansa kendi Evimi tercih ederim bu yüzden taşınmak en doğrusu gibi geliyo

Ev güzel biraz odaları ufak. .bide eltimim eviyle kiyaslanirsa baya farklı..pişman olmak istemiyorum verdiğim karardan kirada olmaktansa kendi Evimi tercih ederim bu yüzden taşınmak en doğrusu gibi geliyo

eltini boşver kendine bak.

nekadar ufakki ? aradaki duvarı yıkıp odayı büyüt salonu büyüt

Çok çocuklu bi aile değilseniz ufak falan demeyin geçin bence. En doğrusu kira ödememek...

Önce evin cephesine bak soğuk olmasın konumu camdan yakın bina mi var önü açık mı üst katsa asansör var mı hepsi isteğine uygunsa direk taşın zamanla odalarını kendine göre dizayn eder kullanışlı hale getirirsin

Önce evin cephesine bak soğuk olmasın konumu camdan yakın bina mi var önü açık mı üst katsa asansör var mı hepsi isteğine uygunsa direk taşın zamanla odalarını kendine göre dizayn eder kullanışlı hale getirirsin

Anlamamissiniz belli ki evin odaları küçük kalabalık bir aileyim esyam çok kafama bunlar takiliyo tasindiktan sonra pişman olmak istemiyorum

Dublex olan ev , Su an oturdugunuz evden metrekare olarak kucuk mu? Yoksa sadece odalar mi kucuk ? Kafaya taktiginiz seyi daha anlasilir yazarsaniz ona gore fikirler gelir.Biz evleri bilmiyoruz.Sanki biz biliyormusuz gibi anlatmayin lutfen.

Back
X