Fikrinize ihtiyacım var... öpüşmek..

Kızlar merhaba 1sene sonunda sevgilim öpüşmek için ısrar etti ben çok rahatsız oldum ondan önce de az az konusu geçiyordu. Ne düşünüyosunuz?
İstiyorsanız öpüşün tabi. Bu soruya herkes kendi bakış açısına göre cevap yazacaktır ,önemli olan sizin ne istediğiniz .

Bence yaşı çok küçük 😬
Bence değil.
Benim bir yakın arkadaşım var, 25 yaş ustuyken bir keresinde dertleşmek için buluşup sözlüsünün onu öpmek istediğinden yakınmışti , 'niyeti beni kullanmak mi?' demişti😲😲
Sonra zaten ayrıldılar nişanda.
Var yani bu düşüncede insanlar (bu arada arkadaşım muhafazakâr falan da değildi, hatta hiç öpüşmemiş biri de değildi. Ama sözlüsüne kıldı heralde 😅😅😅)

Bence değil.
Benim bir yakın arkadaşım var, 25 yaş ustuyken bir keresinde dertleşmek için buluşup sözlüsünün onu öpmek istediğinden yakınmışti , 'niyeti beni kullanmak mi?' demişti😲😲
Sonra zaten ayrıldılar nişanda.
Var yani bu düşüncede insanlar (bu arada arkadaşım muhafazakâr falan da değildi, hatta hiç öpüşmemiş biri de değildi. Ama sözlüsüne kıldı heralde 😅😅😅)
Ay anlatmadan geçemeyeceğim. İşyerinde bir arkadaş (bayan) var, liseden beri sevgilisi var nişanlılardı. Başka arkadaş da (bay) evli ve bir gün boğazı mosmor geldi 🤫🤫 biz tabi kızlarla kendi aramızda dalgasını geçiyoruz falan 😅😅 bu hanım kızımız demez mi adama sizin boğazınıza noldu böyle 😱😱😱 adam da yandı demek zorunda kaldı 😅😅😅

Biz ülkece öpüşmeyi severiz merhaba diyenle kucaklaşır azıcık samimiyet varsa öpüşüŕüz hatta 3 leriz

Sevgiliyken 1 sene boyunca öpüsmemek fıtrata ters ama öpüşmek içinde ısrar etmek o da ters

Inşallah bir öpüşürsünüz bir yılın acısı çıkar :KK15: :KK15: :KK15: :KK15:

Back
X