Fikrinize ihtiyacım var..

Tek sorunumuz borçlar değil tabiki yapı olarak da oldukça farklı insanlariz ama o bana bağırıp cagirmadan iyi davrandığı zamanlarda ben ona uyum sağlıyorum ve güzel gecinebiliyoruz ama en fazla 3 gün sürüyor en geç 3. Gün bir bahaneyle yine öfkelenip bana kesiyor faturayı..

Sürekli tartışma halinde olduğumuz için gece hayatımız da çok düzensiz baştan beri..

Bu arada yukarıda bahsettiğim tartışmadan sonra ben ağlama krizine girince hiç birşey yokmuş gibi bana takılmaya başladı gülerek felan ama bu sefer boşanma kararını ciddi ciddi dusunuyorum.. siz olsanız ne yapardiniz

Sakin ol arkadasim. Içinden sürekli eşinin seni çok sevdiğini sana kendini özel hissettirdiğini ve harika bir evliliğiniz mutlu bir yuvaniz olduğunu düşün. Kısa zamanda eşinin sana karşı davranış ve söylemleri değişecek, buna şahit olacaksın.

Teşekkür ederim denemeye çalışırım ama kendim bile inanmadigim cümleler ne kadar işe yarar tartışılır.. :(

Inan yada inanma sen şöyle. Hayat çok gizemlidir ve biz her sırrı bilemeyiz. Göreceksin kısa zamanda herşey yoluna girecek.

Back
X