Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten katletmişim diliYok valla canim hic anlamadığım işler
"Elbiseden gebelik yapmak istiyorum" cumlesi fena olmus uc kere okudum
Gebe elbisesi yapmak istiyorsun da kendine mi? Modeldeki cok kısa uzatirsan iyi olur evet.
Dantelleri hangi bölgede kullanicaksin?
Bence dirsekte kol, dizde boy arada kalir gibi diz ustu diyelim, dirseklere kucuk serit dantel,bide omuz başlarına yapilabilir. Yada uzun kolye ile tamamlayabilir omuzlar sade birakilir dirsekte dantel küçük hoş ayrinti olarak kalir. Daha ozel bir yerde giyecekse, dirsekte dantel ve etek pile içine dantel de olabilir.Hakikaten katletmişim dilidüzenlerim sonra yada belki
Kendime mideğil bir arkadaşa
Model uzun olacak
omuzlardan göğüse kadar olacak dantel
Alys anlarmı bu işlerden?
Iste benim ninemModel hamile elbisesi için uygun
Yalnız kumaşınızın yıkanınca çekme payını düşünerek kalıp çıkarın
Boyu diz hizası olursa daha hoş olur
Danteli de kol ağızlarında kullanabilirsiniz![]()
Pervaz yakanın içine geçirilir düz sade temiz gözlükmesini sağlar dışardan gözükmezTam göğüs altında büyükçe detay var bence bebe yaka fazla karmaşık gorunmesine sebep olur. Pervaz ne bilmiyorum ama bence sade bırak.
Öğrenmiş oldum:))Pervaz yakanın içine geçirilir düz sade temiz gözlükmesini sağlar dışardan gözükmez
Sade bıraktım gitti:)
Ellerinize sağlık.Güle güle giyin ve bebiş sağlıcakla gelsin inş:)Elbisenin son hali
Teşekkür ederimEllerinize sağlık.Güle güle giyin ve bebiş sağlıcakla gelsin inş:)![]()