Fıkrınıze ihtiyacım var ?

Tugce__mrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
40
8
86
Merhaba antıdepresan kullanıyorum ailem bana gıttığimiz yerde dısarı ev farketmez bana ozellıkle annem kardeslerım hasta deli dıye bagırıyo utanıyorum ama delı degılım sadece antıdepresan kullanıyorum doktora sordum depresyon hali ve takıntın var dedi ama aılem sureklı bu sekılde hakaret ediyo cocugum da var sızce ben mı rezıl oluyorum yolda giderken delı dıye bagırqn bırını gorsenız ne düşünürsünüz

Merhaba antıdepresan kullanıyorum ailem bana gıttığimiz yerde dısarı ev farketmez bana ozellıkle annem kardeslerım hasta deli dıye bagırıyo utanıyorum ama delı degılım sadece antıdepresan kullanıyorum doktora sordum depresyon hali ve takıntın var dedi ama aılem sureklı bu sekılde hakaret ediyo cocugum da var sızce ben mı rezıl oluyorum yolda giderken delı dıye bagırqn bırını gorsenız ne düşünürsünüz
Sizin değil onların ayıbı bu. Çocuğunuz da varmış allah bağışlasın size de acil şifalar dilerim.Bırakın ne diyeceklerse desinler siz iyileşmenize odaklanın ve onlar öyle dedi diye doktor kontrolu olmadan ilaçları bırakmaya çalışmayın kendi kendinize, çok büyük zarar verirsiniz sonra toparlanmanız daha zor olur. Uygun dille bu laflarının iyileşmenize yarar sağlamak bir kenara, sizi daha da zor duruma soktuğunu anlatın, dinlemezlerse dikkate almamaya çalışın. Siz önce kendiniz sonra çocuğunuz için sağlığınıza kavuşmayı öncelik görmelisiniz.

Deli olan da rezil olan da siz değilsiniz, aileniz. Çünkü normal insanlar evlatlarının sorunlarını alaya almazlar, atlatması için ona destek olurlar. Ailenizin aklı başında değil kesinlikle. Görüşmek zorunda mısınız? Benimle insan gibi konuşmayacaksanız, bir süre uzak kalalım derdim yerinizde olsam. Depresyon da takıntılı olmak da her insanın başına gelebilecek, atlatılabilecek sorunlar. Siz ailenize değil, tedavinize odaklanın.

Neden berabersiniz onlarla mı yaşıyorsunuz? Madem böyle davranılıyor uzak durun. Siz deli değilsiniz tabii ki. Zaman zaman herkesin sıkıntısı oluyor.

Bence sorunlarınız nedeni aileniz bile olabilir. Görüşmeseniz olmaz mı?
Kocamdan ayrılmak uzereyım gıdıcek yerım yok oglum hıperaktık krese verıcem calıscam ama krese alısıcak mı bılmıyorum normalde sen annemısın dıyolar cocuguma sahıplenmısler soz hakkım yok kendılerı cok ılgılenıyolar barı calısıyım dıyorum senı kım alır ben cocuga bakamam dıyo cocuk dogdu doğalı annemde annemle ıkımız kalıyoruz kardesım oglum annem ben bu sekılde kotu davranıyo dısarı ev farketmıyo delı sızofren manyak akıl hastası dıyolar antıdepresan kullanıyorum sadece tatıle geldık burda bıle aynısını soyluyolar utanıyorum artık

İşe gir,paranı kazan. Belli bir zaman sonra, ayrı bir ev tut. Eşyanı yavaş yavaş alırsın.
Çocuğunu da kreşe ver. Ailenle de arana mesafe koy, derim ben.
İyileşmeniz, buna bağlı bence. Psikolojinizi bozan onlar.

Back
X