Fikrinize ihtiyacım var.

Bir arkadaş yazmış , çok hoşuma gitti. “Kaderinin kıymetini bil “
size gerçekten inanamıyorum düşük riskin var insanlar yardımcı olmak istiyorlar ve böyle düşünüyorsunuz. Pes doğrusu..
ilk haftalarda benim de düşük riskim vardı ne eşim izin aldı ne de bakmaya gelen oldu bazı insanlar şansının kaderinin kıymetini bilmiyor gerçekten.
Son cümlen o kadar hoşuma gitti ki anlatamam . Çocuklar boyumca oldular ama okuyunca içime kocaman bir taş oturdu .
Benim de hamileliklerim ilk haftalarda düşük , son haftalarda da erken doğum riskiyle geçti maalesef. Allah baksın en önemlisi o . Siz de inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi💐 . Zaten sonrası kolay gazıydı , dişiydi , çişiydi, kreşiydi derken hoooppp ilkokul oluyorlar 😊

Bir arkadaş yazmış , çok hoşuma gitti. “Kaderinin kıymetini bil “

Son cümlen o kadar hoşuma gitti ki anlatamam . Çocuklar boyumca oldular ama okuyunca içime kocaman bir taş oturdu .
Benim de hamileliklerim ilk haftalarda düşük , son haftalarda da erken doğum riskiyle geçti maalesef. Allah baksın en önemlisi o . Siz de inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi💐 . Zaten sonrası kolay gazıydı , dişiydi , çişiydi, kreşiydi derken hoooppp ilkokul oluyorlar 😊
çok teşekkür ederim. İlk hamileliğimde de yanımda kimse yoktu şimdi de. Rabbim güç kuvvet versin. İnşallah bizlerde çocuklarımızın boyumuz kadar olduğu günleri görebiliriz.

Kadın da gitmek lazım gitmesem ayıp olur ilgilenmedi bakmadı etmedi derler diye düşünmüştür. Ki büyük ihtimal de öyle olurdu. 4 gün idare edilir.

Siz annenizin yanına gidin ya da anneniz gelsin.

Back
X