- 12 Ocak 2010
- 111
- 0
- 316
- Konu Sahibi silayahasretim
-
Merhaba arkadaslar bu aralar cok mutsuzum fikirlerinize ihtiyacim var biz dort senelik evliyiz evliligimiz hep inisli cikisliydi ama buna ragmen birbirimizi cok seviyorduk yani ben oyle saniyordum.Gecen hafta aldatildigimi ogrendim ustelik esim bana kendisi itiraf etti iyi bi arkadas cevresi yok kotu arkadaslarindan birisi bunu geneleve goturmus ve sonrasini siz dusunun evt bana kendisi itiraf etti ama normal bir iliski olmadigini soyledi once sonrada dogru ortaya cikti iste.Esimi cok seviyorum suan buyuk bi travma geciriyorum ve dahasi esim iki haftadir ne yemek yiyor nede uyku uyuyor cok pisman ve beni hala sevdigini onun sadece bi hata oldugunu soyluyor ama ben unutamiyorum suan bi karar asamasindayim ayrilmalimiyim yoksa ona bi sans dahami vermeliyim lutfen bana cvp yazin
Merhaba arkadaslar bu aralar cok mutsuzum fikirlerinize ihtiyacim var biz dort senelik evliyiz evliligimiz hep inisli cikisliydi ama buna ragmen birbirimizi cok seviyorduk yani ben oyle saniyordum.Gecen hafta aldatildigimi ogrendim ustelik esim bana kendisi itiraf etti iyi bi arkadas cevresi yok kotu arkadaslarindan birisi bunu geneleve goturmus ve sonrasini siz dusunun evt bana kendisi itiraf etti ama normal bir iliski olmadigini soyledi once sonrada dogru ortaya cikti iste.Esimi cok seviyorum suan buyuk bi travma geciriyorum ve dahasi esim iki haftadir ne yemek yiyor nede uyku uyuyor cok pisman ve beni hala sevdigini onun sadece bi hata oldugunu soyluyor ama ben unutamiyorum suan bi karar asamasindayim ayrilmalimiyim yoksa ona bi sans dahami vermeliyim lutfen bana cvp yazin
Ne iliskisi dogru durust beraber yatmiyoruz bile ikimizde dusunmekten kafayi yiyecez .Korunmali yapmis ama yinede test yaptiracazBoşanın dicem ama boşanmayacaksınız belli ki eşinizi mutlaka bir doktora götürün ne idüğü belirsiz hastalıklar kapmış olabilir ilişkide filan bulunmayın bari.
boşanmayın kesinlikle..neden kesinlikle diyorum çünkü evlilik kolay kurulmuyor..işin içine niceleri dahil olacak..bu durum altından kalkılması güç şeylere gebe olabilir..senin baban bunu duysa ne olur otur düşün? Bırak şimdi sürünsün dövünsün ağlasın..sakın yüz verme..mecbursun demek istemem ama tekrar güvenmeye mecbursun maalesef..kendimi senin yerine koydum ve şuan o şekilde bunları yazıyorum..acı çeksin kendi başına hiç oralı olma..taviz verme..yüzün yumuşasın demiyorum..ama boşanma..boşanmama nedeninide söyleme..çünkü bir daha tekrarlayabilir bundan emin olursa..canım kadınlar her yükü çekiyor ve erkekler önlerindekinin bokuna her haltı yiyorlar..allah ıslah etsin..ne diyebilirim..
evt bende kimseye anlatamadigim icin burdayim zeytinagaci sonuna kadar haklisin ben yapsam asla affetmezdi aslina bakarsan bende affedemiyorum ama su durumlar oyle bunaldiki birde takinti cikti ya hastalik bulastiysa diye, ona aciyorum arada yumusuyorum arada hic konusmuyorum yani aslina bakarsaniz duygu degisimleri yasiyorum nasil davranacagimi bilmiyorum kendimide cok kotu hissediorum inanin yorumlarinizi okumak iyi geliyor bebeek bence falcilara inanipta onlari kafana takma gaybi Allahtan baskasi bilemez biz elimizden geleni yapmakla mukellefiz
bugun ne yqptım biliyormusunuz eşimle aıds testi yaptırmaya gittim drun yanındada agladım aslına bakarsanız eşimin biraz utanacagını düşündüm şimdiden sonra ne olacak bilmiyorum konuşuyorum ama daha cok onu eziyorum ve her dediğimi yaptırıyorum ne kadar bu böyle gider bilmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?