Merhaba arkadaşlar. Ben 17 yaşındayım ve 90 kiloyum.
Şeker hastasıyım ve bu insüline bağlı değil.Çoğu kez kararlandım, spora başlayacağım bu kiloları vereceğim dedim, b-fite felan yazıldım ama tabi 2 gün sürdü.Diyet yapmayı denedim, o bir sorun oluşturmadı ama sonra birden bıraktım.Bu sefer daha kararlıyım çünkü 2,5 ay sonra bir tatile gideceğim ve herkesi şaşırtmak istiyorum.
Bunun için bir plan yaptım, 1 aylık ve 2 haftalık bir şok diyeti birleştirdim ve güçten düşürmeyecek, yinede biraz zor bir diyet listesi hazırladım -şok diyet olması şart çünkü önümde 2,5 ay var-.
Sabah 1,5 akşam 1 saat olmak üzere spor yapacağım -evde yürüyüş bandı, pilates topu ve kondisyon bisikleti var-
Bu yaşta doğru değil biliyorum, ama sizce ne kadar başarabilirim? Başka önerileriniz var mı?
Çok kolay kilo verebiliyorum, şekerden başka hiç bir problemim yok arkadaşlar.
Bir de şok diyet daha çok kilo aldırıyor sonra biliyorum ama bir doktordan bunu konuyu konuşup verdiğim kiloları kalıcı olması için ayrı bir diyet alacağım.

Bunun için bir plan yaptım, 1 aylık ve 2 haftalık bir şok diyeti birleştirdim ve güçten düşürmeyecek, yinede biraz zor bir diyet listesi hazırladım -şok diyet olması şart çünkü önümde 2,5 ay var-.
Sabah 1,5 akşam 1 saat olmak üzere spor yapacağım -evde yürüyüş bandı, pilates topu ve kondisyon bisikleti var-
Bu yaşta doğru değil biliyorum, ama sizce ne kadar başarabilirim? Başka önerileriniz var mı?
Çok kolay kilo verebiliyorum, şekerden başka hiç bir problemim yok arkadaşlar.
Bir de şok diyet daha çok kilo aldırıyor sonra biliyorum ama bir doktordan bunu konuyu konuşup verdiğim kiloları kalıcı olması için ayrı bir diyet alacağım.
Son düzenleme: