biraz uzun olacak ama zaman ayirim okursaniz sevinirim cunku kafam gercekten cok karisik benim 7 yillik bir iliskim var ciddi dusunuyorduk ailelerimiz biliyor gecen yaz nisan olacakti ama kismet olmadi sevgilimle her zaman problemlerimiz vardi surekli tartisirdik ayri ulkelerdeyiz ben fransada o turkiyede akrabamizdir bir kac kez ayrildik birinci ayriligimiz 6 ay surdu 2 ayriligmiz 2 ay surdu pisman olup geri dondu bende sevdigim icin affetim simdi askerde kendisi gitmeden once aramiz iyidi acemi birligi bitti ev iznine dondu hersey yolundaydi ama usta birligini gidince hersey bir anda degisti bir kac kez aradim normaldi sonra bidaha aradim cok soguk yabanciya konusurmus gibi konustu benimle askerlik psikolojisidir dedim ustune gitmedim yaninda oluyum bu zor gunlerde dedim aradim yine aynisini yapti buz gibiydi sevdigimi soyledigim zaman hep bir bahaneyle kapatirdi telefonu face birseyler paylasir ama bana yazmazdi oyle oyle soguttu kendinden simdi izine geldi ablasinin dugunu var 3 gundur facede bende facedeyim girer resim paylasir muzik paylasir ama ben hic umrunda degilim hic yazmadi bana insan hal hatir sorarben izine geldim iyiyim der ama onda tık yok bu iliski boyle yurumez bitirmek istiyorum icimde hic sevgi kalmadi cok sogudum o benim evlenecegim kisi degil bundan eminim artik ama yinede sizin fikrinizi almak istedim