Fikrinize ihtiyacım var!

Eniseyrt

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
3
0
6
35
Ankara
5-6 yıllık bır ılıskım var onu sevıyorum oda benı sevıyor üniversiteden mezun olduktan sonra evlenme dusuncemız var ama sureklı tartışıyoruz benım kafama bırseyler yatmıyor aılesınde gozlemledıgım bazı sacma seyler onda gordugum bazı hal ve hareketler benı cıddı anlamda rahatsız edıyor ben bu ınsanla nasıl bı bırlıktelık kurcam dıyorum aılem asla begenmez dıyorum ama ayrılmayıda basaramıyorum benı sevdıgını bılıyorum ama aşk gıbı degıl çok sevmek degıl bır erkek gercekten sevdıgınde her turlu fedakarlıgı herseyı yapar ya hanı ben onda bunu gozlemlıyemıyorum daha mantıksal yaklasıyor sankı ben onun ıcın herseyı yapabılcekken o herseyı yapmıyor . ayrıca arkadaslarıylada kavgalıyım onlarla takılmasını ıstemıyorum ama ne onlardan vazgecıyor ne benden . Benım beklentılerım yuksek yanı bı ask bı bırlıktelık yasıycaksam bu leyla mecnun mısalı olmalı dıye dusunuyorum ve bızım ılıskımız ıse cok motonon sızce ayrılmalı ve gercek askı mı beklemelıyım ?

Eger duzelebilecek gibiyse konusarak cozmeye calis olmuyorsa öyle dusun gerisini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

duzelcek gıbımı bılmıyorum zaten bunları yuzune karşı soyluyorum begenmedıgım ozellıklerını aılesıyle ılgılı garıpsedıgım herseyı yuzune soyluyorum bazı seyler duzelme yolunda coooook yavas ılerlesede bazı seyler degısmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…