- Konu Sahibi pofuduktosbaga
-
Kurkcu misali sana geldim diyen, duygusal bi sey bekleme diyen bir tilki. Derdi seni kullanmak. Kendini kullandirtmak istemeyecegine gore, yoluna bak artik
Kurkcu misali sana geldim diyen, duygusal bi sey bekleme diyen bir tilki. Derdi seni kullanmak. Kendini kullandirtmak istemeyecegine gore, yoluna bak artik
uzaktan böyle yorum yapması çok kolay ama zamanında bende böyle uzun ilişkımde ayrılıp ayrılıp barışmıştım ama bu sözler cok kırıcı ya adam 3senesini seninle geçirmiş şimdide duygusal bişey istemiyorum diyo daha önce aklı nerdeydi bunun o zaman :/ boşver açma engelini falan bence !
bence sen çok fazla sevgi ve ilgi göstermişsin ama erkek arkadaşın çok basitçe konuşmuş seninle kürkçü dükkanı falan değersizce sözlerinde hiç sevgi yok ayrıca kaçan kovalanır kaç
ben 18 yasındayım canım yas farkımız var:)sen kaç yaşındasın. kendine bunu yapma derim değmez sevgi dersen yine seversin hemde seni adam yerine koyan birini
şu whatsapptan engelleyen adamdan en başta bu sebepten dolayı hayır gelmez zaten çocuk gibi dengesiz tavırlarıda cabası
sal ipini gitsin
ben 18 yasındayım canım yas farkımız var:)
sen daha çok küçüksün ya 15 yaşında mı başladın ? erkek arkadaşına şu an daha kızgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?