Fikrinize ihtiyacım var

pofuduktosbaga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
36
0
1
İstanbul
3 seneye yaklasık bi ilişkim vardı ama bu sure ıcındede kavgamız eksık olmazdı kızlar
baslarda o daha fazla severdı sonra benden uzaklasmaya basladı bı kopus noktamız oldu ıkıncı senede bıraktım tamamen cektım elımı ayagımı yıne geldı gerı bana nıye geldın dıye soruncada kürkçü dükkanı tilki misali soru sorma dedi biseylerden ders alıp alıp gelıyor erkek arkadasım 27 yasında

hayatında bırı olup olmadıgı konusunda kavgalarımızda bana hep baska sorunlarım olamaz mı dıye bagırıyodu yanı aılevı ve ıs konusunda sıkıntılar mevcut ama hanı hıssedersınız ya bazen ılgısı azalır mutlaka baskası var dıye dusunursunuz oyle hissedıyorum
oda her defasında baskasına ıhtıyacım mı var sevgi sende ilgi sende ne ıstıcem baska dedı
ve on gun once yıne kavga ettık
SEBEP:
ben ona konusurken dedımkı hayatım bak kötu olan herseyı unutalım yenıden kafamızı toplayıp baslayalım dedım oda "ben duygusal bısey ıstemıyorum hayatımda dedı ve ben cıldırdım kendıne ne arıyosun defol gıt sakın bı daha gelme ıstemıyorum hısbıseyını vs tutturdu hakkını helal et dıye hayır dedım dua et benı cok seven bırı cıksın karsıma ancak o zamna hakkımı helal ederım hakkını helal etmeden hayatım duzelmıyo falan dedı ya bu böyle ıste üfffff babasından kucukken sıddetın alasını gormus psıkolojı alt ust arkadaslar napıcam ben

engellemıstı whatsapp tan baktım acmıs bugun engeli uyanınca gördum bende hala engellı acmayı duusnmuyorum ne yapmalıyım sizce o engelı bende acarsam msj gelır bılıorum ama gelecek mesajdan korkuyorum ne gelır bılmıyorm tek bildigim sey ona asıgım:44:

Kurkcu misali sana geldim diyen, duygusal bi sey bekleme diyen bir tilki. Derdi seni kullanmak. Kendini kullandirtmak istemeyecegine gore, yoluna bak artik

Kurkcu misali sana geldim diyen, duygusal bi sey bekleme diyen bir tilki. Derdi seni kullanmak. Kendini kullandirtmak istemeyecegine gore, yoluna bak artik

ben yoluma bakmaya hazır oluyorum ama bu sekılde sureklı kafamı karıstırmayı basarıyor bıktım artık ben dedım ya sevıyorum duramıyorum gıdıyorum bılıyorum kullanmak ıstıyo barız ama vazgecemıyorum bakalım o sms atabılır gece falan hıc acmasa engelı umudumu bıtırıyorum ama böyle oluyo hep

uzaktan böyle yorum yapması çok kolay ama zamanında bende böyle uzun ilişkımde ayrılıp ayrılıp barışmıştım ama bu sözler cok kırıcı ya adam 3senesini seninle geçirmiş şimdide duygusal bişey istemiyorum diyo daha önce aklı nerdeydi bunun o zaman :/ boşver açma engelini falan bence !

açmıcam ama o zaten suan bence benı zaten garantı yazıcak gozuyle bakıyor ya arar ya baska yerden mesaj atar dıye düşünüyoruum ben acmıcam engelı

Hayat çok kısaa sonradan keşke diyeceğin şeyler yapma. Dibine kadar yaşa. Baktın kullanmaya çalışıyor için rahat bir şekilde basarsın tekmeyi.

olsaydı olurdu zaten kendinle derdin ne? elinden geldiğini yaptıysan bırak ve mutlu olmaya bak. aşk acısından ölünmüyor

şu whatsapptan engelleyen adamdan en başta bu sebepten dolayı hayır gelmez zaten çocuk gibi dengesiz tavırlarıda cabası
sal ipini gitsin

kıızlarr biliyorum bunları ama işte aptal gibi seviyorum napiiyim çok emegım var onun uzerınde oda bılıyor o yuzdenhak konusunda ısrar etmıstı bu kadar

ben onunla tanıstıgımda intiharın esigindeydi kafası azcık duzeldıyse benım sayemde yanı sonra ıslerı duzeldı bıraz yenı ısler cıktı karsısına ama işte kargayı besleme muhabbetı olduk

ve bu kadar gelmısken bırakmak cok koyuyor ıkı aylık ılıskı degılkı bu artık ortada bı alıskanlık var onun acıısndan ask olmasada kucukte olsa sevgı vardır cok sık soyledıgı bısey var sen benım en buyuk alıskanlıgımsın bırakamıyorum

çiçek su gibi cok yakınlasıyoruz bı sure ıhtıyacım olmuyo ama susamaya baslayınca delı oluyorum senden baska hıcbısey yaramıyor bana böyle demisti

bence sen çok fazla sevgi ve ilgi göstermişsin ama erkek arkadaşın çok basitçe konuşmuş seninle kürkçü dükkanı falan değersizce sözlerinde hiç sevgi yok ayrıca kaçan kovalanır kaç

sen kaç yaşındasın. kendine bunu yapma derim değmez sevgi dersen yine seversin hemde seni adam yerine koyan birini

ve ben onu sevgili gibi degil anne gibi sevdim beni hic sevgili gibi görmedi o hep karım gibisin dedi annem gibisin dedi yeri geldi kardesi gibi dertleşti dost gibi derdine koşturdum işte dengesizlik var aşkı unuttu

bence sen çok fazla sevgi ve ilgi göstermişsin ama erkek arkadaşın çok basitçe konuşmuş seninle kürkçü dükkanı falan değersizce sözlerinde hiç sevgi yok ayrıca kaçan kovalanır kaç

bu konuda cok haklısın kendısıde dedı sen cok salaksın her kactıgında kovaladım kac bıraz bende kactım ıste ama benım korkum kovalamaması sanırım suan kovalıyor

tamam işte mantıklı düşün korkma korkunun ecele faydası yok işte en kötüsüde sen herşeysin anne kardeş dost ama en büyük aşk değilsin en önemlisi alışkanlıksın onun değimiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…