Fikrinize ihtiyacım var

her yaşın kendine göre dertleri vardır derdini küçük görmüyorum canım ama içtenlikle söylüyorum daha küçüksün kendini boşuna üzme karşı tarafta bir aşk göremiyorum sen aşıksın belki ama bu yaşlarda böyle olur gereksiz şeyleri kafaya takarsın büyütürsün seninde aşkın biter geriye sadece kalan emeklerin ve pişmanlıkların kalır bir an önce bitir

aranızdaki yaş farkında düşündürücü 10 yaş nerdeyse ve sen henüz reşit olmuşsun. uzak dur diyorum . okul hayatına odaklan ve yaşıtlarınla sevgili ol

maalesef uzaktan bunları söylemek cok kolay bende kendıme dısardan baksam bunları soylemıstım ama ben zaten vazgecmeye calısıyorum ve dedıgım gıbı yasanmıslıklar buna cok musaade etmıyor

maalesef uzaktan bunları söylemek cok kolay bende kendıme dısardan baksam bunları soylemıstım ama ben zaten vazgecmeye calısıyorum ve dedıgım gıbı yasanmıslıklar buna cok musaade etmıyor

söyle bi sıkıntıda var yasıtlarımla sevgılı olamıyorum hem goruntu anlamında hem kafa anlamında yapamıyorum yanı bı gun bıle katlanamam normal arkadaslıga bıle katlanamıyorum dıyebılırım sadece benım gıbı olan kısılerle arkadaslık kurabılıyorum ve erkekler ıcınde boyle bırı yok yas farkına bakmyaın cunku ben ondan daha olgunum

Şuan ona karşı duyguların yoğun olduğu için mantıklı düşünemeye bilirsin ama bence hayat bu tarz dengesiz ilişkileri yürütmek için çok kısa. Bazen inceldiği yerden kopartmak iyidir. Nacizane fikrim kendi yolunu çiz.

Bu mantıkta bir adamla zaten olmaz, unut. Anlamadığım nokta elinde bir kanıt olmadan hayatında biri var diyerek üzerine gitme olayı nedir ya?

Terk et gitsin sorunlu ilişkiden iyi bir evlilik çıkmaz tam sorumluluk alan biriyle evlen herşeyini tamamlamış biri çıkar karşına yorma kendini pişman olmazsın şans verme böylelerine

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sıkıntı bu yaklasık bı bucuk senedır sıkıntı cekıyorum ama aldatmak dahıl bı cok dengesızlıgıne def edemıyorum ben bıraksam o bırakmıyo o bıraksa ben bırakamıorum
aldattıgı zamanda cok fena ders almıs bı sekılde gerı gelmıstı bana ... ama hıcbısey degısmedı benım acımdan sadece bırazcık duruldu hareketlerı ama o son soyledıklerı belkıde strestendı duygusal bısey ıstemıyorum cok agır ama dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…