- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Arkadaşlarım başka şehirde yani ailemin olduğu şehirde. Evlendigimizden beri 3 kere gittik zaten ailemin yanina onda da hep beraberdik ilk defa yalnız gittim . Ama hemen geldi pesimden. O yüzden çaya falan çağırmam söz konusu değilevde sohbet ederken arkadaşlarını özlediğini söyle eve çağırsam mı falan de. yada 2 gün önceden arkadaşınla buluşucağını ona bildir.
bence eşine bunu güzel bi şekilde anlatırsan anlıycaktır. çünkü seni seviyor seninle olmak istiyor belliki. ailene gitmeden su gun arkadaslarımlada görüşücem dersen onunda kafasında kı planı engellemiş olursun benceArkadaşlarım başka şehirde yani ailemin olduğu şehirde. Evlendigimizden beri 3 kere gittik zaten ailemin yanina onda da hep beraberdik ilk defa yalnız gittim . Ama hemen geldi pesimden. O yüzden çaya falan çağırmam söz konusu değil
Senin ondan önce, onun senden önce bir hayatı vardı. Buraya kadar hem fikiriz sanırım.Hanımlar Günaydın.
Benim bir derdim var. Ben başka şehire gelin geldim 3 aylık evliyim. Geldiğim şehirde sadece eşimin ailesi ve Teyzem var. Daha is bulamadım. O yüzden evden pek çıkmıyorum. Eşim isteyken hep yalnızım sağolsun işten gelince hep gezmeye gidiyoruz ama burda arkadaş edinemedim. Geçen hafta annem aradı Mevlüt var istersen gel dedi eşimle konuştum git istersen dedi. Cuma günü gittim pazar donecektim cumartesi pazar arkadaşlarımla gezer hasret giderir sohbet ederim diye düşünüyordum. Ama cuma akşamı eşim işten çıkınca süpriz yapmış geldi yanıma. Yani yine arkadaşlarımla buluşup sohbet edemedim. Çünkü eşim hep yanımda. Kızlar bazen bunaliyorum kizkiza sohbet etmeyi özledim. Bunu eşime nasıl anlatırım. Onu kırmak istemiyorum. Normalde pat diye aklıma geleni söylerim ama eşim kırılıyor. Onu yanımda istemiyorum gibi bi anlam çıkarsın istemiyorum. Bana bir fikir verir misiniz??
Hanımlar Günaydın.
Benim bir derdim var. Ben başka şehire gelin geldim 3 aylık evliyim. Geldiğim şehirde sadece eşimin ailesi ve Teyzem var. Daha is bulamadım. O yüzden evden pek çıkmıyorum. Eşim isteyken hep yalnızım sağolsun işten gelince hep gezmeye gidiyoruz ama burda arkadaş edinemedim. Geçen hafta annem aradı Mevlüt var istersen gel dedi eşimle konuştum git istersen dedi. Cuma günü gittim pazar donecektim cumartesi pazar arkadaşlarımla gezer hasret giderir sohbet ederim diye düşünüyordum. Ama cuma akşamı eşim işten çıkınca süpriz yapmış geldi yanıma. Yani yine arkadaşlarımla buluşup sohbet edemedim. Çünkü eşim hep yanımda. Kızlar bazen bunaliyorum kizkiza sohbet etmeyi özledim. Bunu eşime nasıl anlatırım. Onu kırmak istemiyorum. Normalde pat diye aklıma geleni söylerim ama eşim kırılıyor. Onu yanımda istemiyorum gibi bi anlam çıkarsın istemiyorum. Bana bir fikir verir misiniz??
Eşimin arkadaşları hep eşimden önce evlenmiş doğal olarak biz evlenene kadar bekar arkadaşlarıyla görüşmüş şimdi evli daha çok sevdiği arkadaşlarıyla görüşüyoruz. Onlarda evli olduğu için bi sorun olmuyor hep beraber oturuyoruz ya da onlar erkek erkeğe biz bayan bayana oturuyoruz ama daha 3 aydır tanıdığım insanlar samimi olamıyorum. Çok ta isinamadim.Senin ondan önce, onun senden önce bir hayatı vardı. Buraya kadar hem fikiriz sanırım.
Senin arkadaşlarınız özleyip onlarla zaman geçirmen kadar doğal bir şey yok.
Bunu deyince kırılacak kadar hassas bir eşin varsa çok işin var senin.
Çağır görüşelim teklifinde bulundu haftasonu ama onun yanında olmuyor. Biz rahat sohbet edemiyoruz. Kızları özledim dediğimde gideriz buluşuruz diyor. Hep kendini de katıyorEsinizi en iyi siz tanirsiniz. Ama bence "annemlerin yanina gitsem de arkadaslarimi da gormus olurum; ne dersin? Kizlari da ozledim.." gibi bir cumle soylersiniz. Onceden arkadaslariniz icin gittiginizi belli edersiniz. Esiniz de sizinle gelse bile kizlarla goruseceginizi onceden bilmis olur.
çok zor kocan geldiyse geldi hayatım kızları özledim bir buluşma ayarlayıp görüşmeyi düşünüyorum ne dersin de nabız yokla bi bakalım ne diyecek
4 yakın arkadaşım var sadece birinin sevgilisi var diğerleri yalnız. Eşim ailemin şehrini bilmiyor çık gez desemde yapamaz. Ama kendisi diyor zaten ara sizin kızları görüşelim diye. Ama kendini de katıyor. Benim ona anlatamadigim kız kıza görüşmek istediğim. Eşim varken sohbetler sınırlı oluyorAy ne güzel işte sürpriz yapmış gelmiş yanına, dayanamamış demek ki özlemiş. Haftasonu orada kaldıysan birgün annenlere davet etseydiniz arkadaşlarınızı, eşinde içerde otururdu (madem senden ayrı kalmak istemiyor), ya da dışarı çıkıp çarşıya falan inerdi. Hem sen arkadaşlarınla zaman geçirmiş olurdun hem de eşinle olmuş olurdun. Eğer arkadaşlarının eşleri varsa, ya da sevgilileri beraber dışarı da çıkabilirdiniz. Tamam sana hak veriyorum ama eşine de hak veriyorum. Yeni evliymişsiniz adamın içi içine sığmıyor demek ki :)
Eminim iyi geliyordur. Benim arkadaşlarım ailemin şehrinde oraya da yalnız gitme fırsatı bulamıyorum bi kere buldum işte ama bi kaç saat sürdü hemen geldi canım kocamBenim eşimde aynı dediğin gibiydi..
Fakat ben bir gün çektim kenara konuştum..
Kız kıza konuşmak bir ihtiyaç..
Onunda erkek erkeğe sohbete ihtiyacı olduğunu söyledim..
Artık ayda 1 kere o erkeklerle ben kızlarlayım..
Ve bu cidden iyi geliyor ikimize de
eşinizin ara kızları buluşalım demesi bile bir nimet bence benim eşim eskiden hiç sorun etmezdi bu tür şeyleri ben kız arkadaşlarımla akşam iş çıkışı, hafta sonu buluşur rahat rahat vakit geçiçirdim ama kızımdan sonra o kadar değişti ki ben bakarım sen git demiyor, kızımızla gitmek istiyorum sessiz kalıyor ki bu eşimin dilinde olumsuz cevaptır. yanı bir ikikez eşinle beraber çık kız arkadaşlarında hatta bir kaç kez böyle kadınlar arası muhabbet açıp eşini son anda farketmiş numarası yapın her erkek rahatsız olur ve suze müsade eder diye düşünüyorum. bu aşılmayacak bir sorun değil :) biz kadınlar akıllı yaratklarız üstesinden geliriz...
ozaman yapacak tek şey var oda müsade istemek eşinizden buluşma ayarlayın ama oraya giderken izin isteyin " hayatım bana bu gün müsade edermisin kızlarla konuşacaklarımız var özel" diye muhakkak "benden gizlin saklınmı var" diyecektir sizde "benim senden gizlim saklım olamaz ama onların oabilir izin verirsen kız kıza dertleşeceğiz" diyeceksiniz biraz emri vaki olacak ama yapacak başka birşey yok... yine söylüyorum tüm sıkıntınız bu olsun inşallah daha yeni evlisiniz çok ta dert etmeyin ne olur hallolmayacak şeyler değil bunlar... saygılarEvlendikten sonra arkadaşlarımın olduğu şehire 3 kere gittik yani ailemin olduğu şehire. 3 kere görüştük beraber. Dediginiz gibi yaptım aslında. Dedikodu da yaptık onların arkadaşlarını sevgilisi olanın sevgilisini cekistirdik. Eşim sıkılıyor biliyorum telefonla oynuyor arada bi dahil oluyor sohbete . Ama o olunca ben bişey anlatamıyorum ne eşimin ailesi ne görümcem ne eşimle ilgili hic birsey
Sende gideceğim zaman eşine deki gideyim hem arkadaşlarımı görüp sohbet ederim falan eşinde anlayışlı davranır zatenHanımlar Günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?