Slm kızlar ben eski uyeyim eski sayfamı alamayınca yeni sayfa acmak zorunda kaldım . fikrinize ihtiyacım var 7 aylık evliyim ve hamileyim önceden konu acmıştım smear testi yaptım ascus virusü cıktı .doktorlar direk kanser tanısı koydu burda konu acarak fikirlenizi alıp başka doktora gitmistim . o doktor da hpv testi istedi tabi bunun cevabını vermeden hesabımı silmek zorunda kalmıstım. eşimin zoruyla cok etkileniyormuşum . test sonucumda 82 tip cıktı doktor biyopsi önerdi ama hamile kaldım hatırlayanlar olacaktır .doktor biyopsiyi ertelleti hamile oldugum icin şimdi yine smear testi al diyor. ama benim memleketime gitmem gerekiyor kucuk bir ilce fazla gelişmemiş dogu tarafı oldugu icin doktorlar tayin isteyip gidiyorlar iki hafta sonra gitmezsem kaynanam gil evimde toplanacak bende doguya gidip kendime orda ev almak istiyorum kaynım hala bizimle yaşıyor eşimin ailesi surekli gelip benden hizmet etmemi bekliyor o yuzden kendi memeleketime gidip yanlız yaşamak istiyorum .hizmetcilikten kurtulup biran once doguya yerlesmek istiyorum sizce kalıp hizmetcilik edip eşimin ailesiyle yaşamaya devam mı edeyim doguya gidip rahata mı kavuşayım . ben burda oldukca daha streslenip hastalanıyorum