Fikrinize ihtiyacim var.

sevgihatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
99
64
88
Arkadaslar esimle ben ailelerden farkli bi memlekette yasiyoruz.ben tatil icin memlekete geldim esim orda kaldi. Esimin aileside burda oturuyor.hafta sonu biraz rahatsizlandim.kucuk bi operasyon gecirdim.ama onemli bisey degil.annemlerin yanindayken oldu bu.bende esime telefon ettim ben bizimkilerd3n kimseye soylemiyorum akrabalara falan sende sizinkilere soyleme dedim.asl8nda saklanacak kotu bisey degil ama oyle olsun istedim.esim tamam dedi ama sonra gorumcem telefon etti seni gormeye gelicem deyince anladimki soylemis.bu yuzden tartistik ve esim simdi benimle konusmak istemiyor.kirildigini soyluyor.ne yapmam gerekiyor?

Hem suçlu hem güçlü sanırsam...
Karı koca arasında kalmasını istemişsiniz, söz vermiş, ama söylemiş... Sonra o kim oluyo da konuşmuyor.. Siz konuşmayın asıl

Arkadaslar esimle ben ailelerden farkli bi memlekette yasiyoruz.ben tatil icin memlekete geldim esim orda kaldi. Esimin aileside burda oturuyor.hafta sonu biraz rahatsizlandim.kucuk bi operasyon gecirdim.ama onemli bisey degil.annemlerin yanindayken oldu bu.bende esime telefon ettim ben bizimkilerd3n kimseye soylemiyorum akrabalara falan sende sizinkilere soyleme dedim.asl8nda saklanacak kotu bisey degil ama oyle olsun istedim.esim tamam dedi ama sonra gorumcem telefon etti seni gormeye gelicem deyince anladimki soylemis.bu yuzden tartistik ve esim simdi benimle konusmak istemiyor.kirildigini soyluyor.ne yapmam gerekiyor?
Belki söylememiştir.
Suçladığınız için kırılmıştır.
Görümce görmeye gelicem demiş,geçmiş olsun dememiş ki...

haklısınız bende olsam sinirlenirim.siz değil o adım atsın.eğer siz gönlünü almaya çalışırsanız her saklamak istediğiniz şeyi söyler birilerine

yanlış yapıyorsunuz söyleyin hatta abartın başınıza toplayın.bu dunyada böyleleri yaranıyor

senin ailenin haberi sonuçta..onlarda senin ailen sayılır..o yüzden alınmıştır...

Niyetim oyle konusmamak.ama inaninki ozluyorum.hem ne yapmaliyim diye hemde kafam dagilsinda ona mesaj atmayayim diye buraya geldim:)

Neden sakladınız anlamadım?
Erkekler pek sır tutamaz, kaldı ki sır değil bu.
Napıyorsunuz sevgihatun nerde deyince oda kaçırmıştır ağzından.
Alt tarafı gelip geçmiş olsun diyecek görümceniz ne var bunda?

yanlış yapıyorsunuz söyleyin hatta abartın başınıza toplayın.bu dunyada böyleleri yaranıyor
Ya zaten cok ilgili degillerki.kayinbaba-anne yasli gelemzdi.bi gelebilecek olan gorumceydi.onada soyleme dedim.ya aslinda esim sanki ona herseyi anlatiyor anlatacak yada anlatir gibi bi psikoloji olustu bende. Tabiki bi kac yasanmisligin etkiside var.bu son olay patlak noktasi oldu bi yerde. Esimde diyorki haber vermesem ileride bak kimse beni sormadi deyip sorun cikartacaktin.bana gorede ben oyle biri degilim.ortak noktada bulusamadik

Ya zaten cok ilgili degillerki.kayinbaba-anne yasli gelemzdi.bi gelebilecek olan gorumceydi.onada soyleme dedim.ya aslinda esim sanki ona herseyi anlatiyor anlatacak yada anlatir gibi bi psikoloji olustu bende. Tabiki bi kac yasanmisligin etkiside var.bu son olay patlak noktasi oldu bi yerde. Esimde diyorki haber vermesem ileride bak kimse beni sormadi deyip sorun cikartacaktin.bana gorede ben oyle biri degilim.ortak noktada bulusamadik
o zaman bırakın konuşmasın ustelemeyin

Neden sakladınız anlamadım?
Erkekler pek sır tutamaz, kaldı ki sır değil bu.
Napıyorsunuz sevgihatun nerde deyince oda kaçırmıştır ağzından.
Alt tarafı gelip geçmiş olsun diyecek görümceniz ne var bunda?

Ya her seyi bilir bir tavri var. bu konuda onunla bir nevi inatlastim galiba icimde.bi seyide bilmesin dedim ya birseyide.yoksa haklisiniz onemli degil tabiki.

hem suçlu hem güçlü eşiniz
afedersinizde ben gerizekalımıyım deyin
hem söyleme diyen ben sonrada beni sormadılar etmediler diyen ben
çok kızarım söyleme denen şeyin söylenmesine

Suan esimin " bilerek yada bilmyerek " ben yerine gorumcemi tercih ettigini falan dusunuyorum.
Yani insan bu dunyada esine tam givenebilmeli.soyleme dedim o da tamam dediyse soylemeyecek.
Bide soyle bir ayrinti var.tamam ablasidir acti soyledi.banahaber ver o zaman.
Kadin surpriz yumurta gibi bi anda nerdesin geliyorum yapti.
Sevimsiz surprizlerden oldum olasi nefret etmisimdir

hem suçlu hem güçlü eşiniz
afedersinizde ben gerizekalımıyım deyin
hem söyleme diyen ben sonrada beni sormadılar etmediler diyen ben
çok kızarım söyleme denen şeyin söylenmesine
Ya yemin ediyorum.aynen gerizekalimiyimla baslayan o cumleyi yazdim.ama ikna edemedim. Erkeklerin bu duz mantiklari cok yorucu.

Belki söylememiştir.
Suçladığınız için kırılmıştır.
Görümce görmeye gelicem demiş,geçmiş olsun dememiş ki...
Yok ya. Hastahanede zannediyordu beni.oda numarami falan sordu.ben hastahaneden nefret ettigim icin doktora yalvarip eve gelmistim.evdeyim dedim.haaa o zaman eve geleyim falan bile demedi.soguklar zaten.abisi yengesi bi telefon bile etmediler mesela.haberleri olmasa daha iyidi.en azindan derimki adamlarin haberi yok. Simdi ben kendi aileme karsida mahcup oluyorum.bunlari dusunup soyleme demistim sevgili kocacigima ama o beni dinlemedi tabi.

Sen de onunla konuşma

muhtemelen sizin niye onlara uğramadığınız mevzu olmuştur.
eşinizde sizi savunmak için rahatsız olduğunuzu söylemek zorunda kalmıştır.
niyeti kötü olmadığı için de tavrınıza bozulmuştur.

Yok ya. Hastahanede zannediyordu beni.oda numarami falan sordu.ben hastahaneden nefret ettigim icin doktora yalvarip eve gelmistim.evdeyim dedim.haaa o zaman eve geleyim falan bile demedi.soguklar zaten.abisi yengesi bi telefon bile etmediler mesela.haberleri olmasa daha iyidi.en azindan derimki adamlarin haberi yok. Simdi ben kendi aileme karsida mahcup oluyorum.bunlari dusunup soyleme demistim sevgili kocacigima ama o beni dinlemedi tabi.
eşinizin burcu ne?

Back
X