Merhaba arkadaşlar, lale ben. benim sorunum, çok sevdiğim onun da beni sevdiğini bildiğim lakin kıskanç olan erkek arkadaşımla. Ben hayatım boyunca kıskanç bir babayla yetişmedim ve bunlar bana biraz garip geliyor. sizce olası mı bir bakın derim. evlenince geçer mi acaba yoksa artar mı? Neyse ben onu kıskançlıklarından sizlere örnek vereyim, mesela üniversitedeki bir erkek arkadaşımla selamlaşmak amacıyla tokalaştığım için kıskanıp kızdı, yine okuldan bir arkadaşım ödev sormak için lalecim, ödev neydi ben gelememiştim söyleyebilir misin diye sorduğu için, yine kıskanıp sinirlendi, kızdı, sonra yıllar sonra ilkokul arkadaşlarımızla toplu olarak buluşacaktık, gece geç saatte idi ona gel dedim gelmedi sevmediği biri varmış, beni de göndermedi. eğitimimizi bitirdik artık veda vakti gelince sınıf arkadaşlarımızla vedalaştık, neden erkeklerle vedalaştın diye kızdı
ben rahat bir erkek değilim olamam falan diyor. Aslında diğer zamanlar oldukça iyiyiz iyi anlaşıyoruz güzel vakit geçiriyoruz, ama bazen beni kısıtladığını çok hissediyorum ve bu tür bir ilişkide evlilik olur mu, sizce, kıskanç eşi olanlar, veya bu konuda fikri olanlar bana bir fikir versin lütfen. ben çok sevdiğim için vazgeçemiyorum , vazgeçmeye çalıştığımda da o çok üzüldü, ona kıyamadım.