Fikrinizi alabilir miyim kızlar?

Kendi islerine yapacaklarina konsantre ol erkek arkadasin da calissin, bos durursa issizlik psikolojisiyle davranabilir iliskin zarar gorur. Arada guven varsa gunubirlik tehlikeleri aklina getirme. Eger o bunu dert etmiyorsa sen de dert etmemelisin. Ikinizde ayri sehirlerdesiniz ikiniz icin de ayni ihtimal var sonucta.

Guven varsa sıkıntı yok, sevgilini ozgur birak dönerse senindir mantigindayim. :)
Aslında benim yanıma gelip iş bakacaktı ama oda tabi kesin değil iş bulup bulamayacağı sıkıntı yani. Evet doğru diyorsunuz. Birikim yapması da iyi olur, teşekkür ederim. Siz de olsanız erkek arkadaşınızı desteklerdiniz değil mi? 🥺

Ne güzel nişanlanmak için para biriktirmek istiyor, bence anlayışla karşılayın ☺️ Ben olsam para biriktirmesi için kararına saygı duyardım. Kıskançlık çok normal ama güveniyorsanız içiniz rahat olsun
Teşekkür ederim doğru diyorsunuz :) bende saygı duyayım doğru olan bu. Bir şey daha sorucam size, ortam insanları bozar mı sizce? Tam olarak o ortamın nasıl oldugunu bilmiyorum ama az çok tahmin edebiliyorum.

Aslında benim yanıma gelip iş bakacaktı ama oda tabi kesin değil iş bulup bulamayacağı sıkıntı yani. Evet doğru diyorsunuz. Birikim yapması da iyi olur, teşekkür ederim. Siz de olsanız erkek arkadaşınızı desteklerdiniz değil mi? 🥺
Issiz kalsa uzun sure is bulamasa senin basina patlar ne gerek var desteklemeye calis. :)

Gayet iyi bir sure, iliskinin oturmasi icin. Insanlar evliyken bile zaruri ayriliklar yasiyor. Gecici ayriliklar saglam iliskiyi zedelemez.
İnşallah, çok sağ olun :) fikirleriniz için de çok teşekkür ederim. Onu destekleyeceğim

Teşekkür ederim doğru diyorsunuz :) bende saygı duyayım doğru olan bu. Bir şey daha sorucam size, ortam insanları bozar mı sizce? Tam olarak o ortamın nasıl oldugunu bilmiyorum ama az çok tahmin edebiliyorum.
Uzuun yıllardır turizmcilik yapan yakınlarım var, hep aynı kaldılar. Evlilikleri hiç zarar görmedi. Bence kişiyle de alakalı bir durum bu. Güveniyorsanız gerisini hiç düşünmeyin

Uzuun yıllardır turizmcilik yapan yakınlarım var, hep aynı kaldılar. Evlilikleri hiç zarar görmedi. Bence kişiyle de alakalı bir durum bu. Güveniyorsanız gerisini hiç düşünmeyin
Evet öyle ama ne bileyim çok olumsuz olay duydum az da olsa böyle bi acaba orada çalışmasa mı diyorum, ama doğru diyorsunuz kişide biten bir şey bu:) o yüzden inşallah desteklemeyi düşünüyorum çalışması için

Back
X