merhaba kızlar
yemek takımımı çoook önceden alıp hazır etmiştik babam sağolsun
lakin ben geçen gün mağazada gördüğüm karacanın daha adını bile bilmediğim modeline aşık oldum yeni ürünmüş nette yokmuş katalogda bile yokmuş falan fıstık.. fiyatı 1398 lira ve şuan çalışmıyorum dolayısı ile zaten bir takımım var yenisini babacığıma aldıramam ama bunuda çook beğendim gerçekten hayran kaldım resmini eklemek istiyorum sizce nasıl almaya değer mi yoksa boşver daha iyileri çıkar evleneceğin zaman alırsın mı dersiniz
ama benim düşüncem inşallah biran önce işe başlarsam ilk işim seni almak olcak
Ben modeli cok begenmedim canım..
Ve ben sana yeni bir takım alma derim..elinde bir takım var zaten olmasa neyse ve bunun bir sonu yokki her gecen gün yeni modeller cıkıyor emin ol bir zaman sonra bu modelide şimdiki kadar begenmeyeceksin
Takıma bende bayıldım çok güzelmiş ama elinde bir takım varsa başka alma derim inan ki çok gereksiz ve fazlalık oluyor,ben evlenirken bir günlük birde misafir için yemek takımı almıştım kayınvalidem de bir takım bana sormadan almış,birde ben yine kahvaltı takımı almıştım evde 4 takım yemek takımı var ve nereye koyacağımı bilemiyorum.
şuanki takımımın tam resmini bulamadım ama bunun gibi birşey kızlar kütahya porselenin baya oldu alalı işin kötü tarafı kaşık çatalım masa örtüsü sevis takımlarımda gümüş tonlarında eğer alırsam onlarıda yenilemeliyim ama yenisini çoook beğendimm
şuanki takımımın tam resmini bulamadım ama bunun gibi birşey kızlar kütahya porselenin baya oldu alalı işin kötü tarafı kaşık çatalım masa örtüsü sevis takımlarımda gümüş tonlarında eğer alırsam onlarıda yenilemeliyim ama yenisini çoook beğendimm
eski bir kütahya porselen çalışanı olarak kütahya porselen derim :) 4 takım temek takımı almıştım çalışırken . Allah nasip kısmet ederse mayıs 18de kullanmaya başlıycam inşallah :)ama diğer markalarınkilerde güzel bone porselen olanları :)
canım çok kötü değil ama çok güzelde değil illa yeni bir takım almak istiyorsan biraz daha bekle çünkü gerçekten gün geçtikçe yeni modeller çıkıyor sonra ikinci bir pişmanlık fayda etmez
canım ben de fikrimi söyleyecek olursam kare takımları hiç sevmiyorum yok illa kare takımlar hosuma gder dersen cok daha güzel modeller bulabilirsin karacanın hakkında olumsuz yorumlarda çok bence iyice arastır acelemiz yok nasılsa