Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler fikrinizi almak istiyorum arkadaslar

• Konu Sahibi Konu Sahibi asuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
257
62
118
merhaba arkadaslar suan kiracıyım ama bi kaç aya kadar kendi evimize gececegiz insallah.fırın ve ocak eve aitti kendim almamıstım o yüzden kendi evim için ankastre set bakıyorum fakat buzdolabım ve bulasık makinem gri renkli yani inox ama ben evime fırın ocak ve davlumbaz setini beyaz almak istiyorum siyahta en ufak toz zerreciği bile hemen belli oluyor diye. mutfakta cok mu renk karmasıklıgı olur kimisi gri kimisi beyaz.fikirlerinizi bildirirseniz cok sevinirim

ben inox olarak devam et derim.siyahın temizliği bakımı zor ama inox kolay,ekstra zaman harcamıyosun.yumuşak bezle siliveriyosun...

ben pek memnun degilim inoxtan su lekeleri gibi lekeler kalıyor ne yapsam cıkmıyor.benim kafama takılan grilerle beyaz nasıl olur

ama neden bakıp cıkıyorsunuz birseyler söylerseniz sevinirim

Beyaz ocak bence hiç hoş durmuyor siyah ocak siyah fırın siyah davlumbaz çok daha şık durur

evet haklısın cok sık duruyor ama siyahı sevmiyorum evimde siyah renk kullanmamaya calısıyorum.griyle beyaz uyumu nasıl olur?

evet haklısın cok sık duruyor ama siyahı sevmiyorum evimde siyah renk kullanmamaya calısıyorum.griyle beyaz uyumu nasıl olur?

Beyaz bendimde hoşuma gidiyor. Temizliği daha kolay ayrıca. Benım buzdolabım ve bulaşık makinem inox beyaz ankastre alabilirim. Cunku fırın sapı ve ocağın düğmeleri zaten inoxla uyumlu oluyor.

Beyaz bendimde hoşuma gidiyor. Temizliği daha kolay ayrıca. Benım buzdolabım ve bulaşık makinem inox beyaz ankastre alabilirim. Cunku fırın sapı ve ocağın düğmeleri zaten inoxla uyumlu oluyor.
.

evet bi yerinden renkleri tutturunca kötü olmaz herhalde.bende cok seviyorum beyazı ama bakalım henüz karar verecek ortam olusmadı.cevabın için tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…