- Konu Sahibi Fight4freedom1
Sertlikle sınır çizemezsin. İstediği kafada olsunlar sen kendine göre davranıcaksın. Açık olucaksın lafını esirgemeyeceksin ama aynı zamanda da tatlı dilli olucaksın. Eşine iyi davranıcaksın ki adam beni rahat bırakın noktasına gelmesin.Bıraz sertde olmam gerek. Ben samımı olunca, kv rahat laf sokuyor. Bundan sonra eşime sıkayet etmemeye calısacagım. Ama ınsan bazen patlıyor. Eşime, benı hızmetcı olarak mı aldılar dedim. Kuranda da, anayasada da gelin hizmet etmek zorunda degil dedim.
Eşimin, benimle yaşıt akrabaları gar.Hepsi tam kv kafasında. Ev gezmelerine giderler. Kv ile benden çok konuşurlar. Kv onlar gibi olayım, sürekli onunla olayım istıyor. Ben gezıp kvye gitmiyorum, deliriyor.
Sen ne istiyorsun ? Önce bi kendini dinle. Kaçarak çözemezsin ki.
Benimkiler bin beterdi hatırlamıyor musun ? Şimdi üstlerine gidiyorum. İstediklerini desinler. Gelinden temizlik bekliyorlar yapamam anne dedim bitti. Yok efendim erken çık arife günü. Sana mı soruyorlar kaçta çıkacağımı anne diyorum. Bunu derkende oturup yemeğimi yiyorum birlikte çağırdıklarında eşime tabikide gideriz diyorum. Görümcem mesela bana dün kalk hadi dedi :) terbiyesizlik ne yapayım eşime desem gitmicem desem ne olucak ki ? İletişimim az oluyor birdaha yaptığında kibar ol biraz aaa derim olur biter. Siz ya hep ya hiçsiniz böyle olmaz ki. Evde huzur kalmaz yeni de evlenmediniz çözmüş olmalıydınız bu konuyu. Gelmez dedim mi ded kaynanan “ anne evet gelmezdik mantıklı düşünmüşsün “ diceksin. Gelin yardım eder mi dedi ben bu düşünceye karşıyım kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz diceksin.