Fikrinizi almak istiyorum

Bu mecburiyeti nerden çıkarıyorlar hiç anlamıyorum. Kimsenin işi gücü yok sanki gelinler kayınvalide peşinde dönüp durmalı diye düşünüyorlar. Mesafeyi de koymuşsunuz, iyi yapmışsınız. Alttan alttan laf sokarsa sonucuna katlanacak. Hiiiç takmayın tatilinizin keyfini çıkarın 💃🏻
Eşimin dogum günüydü. Kv, dogum gününde pasta alır, gelırsınız sürpriz yaparsınız dıye bekledim dıyor. Eşime göre annesı melek. Ama şuan aşırı sogudum. Çok bekler aramam bıdaha onu.Şeytan dıyor ınstagramdan falan engelle.

Ama şu var. Eminim eşime gelmıyor sunuz dıye laf söylüyor. Bir kac hafta önce, eşim dediki. Bu sekılde olmuyor. Bizim daha sık gitmemiz gerek dedi. Normalde varya elim asla gel git demez. Umrunda degil. İstersen bayramdan bayrama gel der. Demekki onlar bişey dedi. Ondan geçen öyle deyip durdu. Sonra ben, çok gidince sorun çıkıyor, bu şekilde iyi dedim.
Hee anlaşıldı. Kesin anası dedi. Siz tavrınızı net devam edin. Yoksa sizin için daha zor olur. Böyle iyi.

Bu mecburiyeti nerden çıkarıyorlar hiç anlamıyorum. Kimsenin işi gücü yok sanki gelinler kayınvalide peşinde dönüp durmalı diye düşünüyorlar. Mesafeyi de koymuşsunuz, iyi yapmışsınız. Alttan alttan laf sokarsa sonucuna katlanacak. Hiiiç takmayın tatilinizin keyfini çıkarın 💃🏻
Ya birde çalışıyorum. Cuma kurs vardı. Ama ordan oraya nasıl gıdecegım. Ben gıdene kadar mevlut mu kalır. Ayrıca mevlut gunu benı aradı, napıyorsun dedı kv. Yoklamak için aradı kesin.

Hee anlaşıldı. Kesin anası dedi. Siz tavrınızı net devam edin. Yoksa sizin için daha zor olur. Böyle iyi.
İşte hepsi zamanla oturuyor. Her gittigimiz de kv laf sokuyor. Eşime annesini uyarmasını mı söylesem bu laf sokmalar için. Gerçi şuanda bir sogukluk var. Ben mi desem.Daha mi kötü olur.

İşte hepsi zamanla oturuyor. Her gittigimiz de kv laf sokuyor. Eşime annesini uyarmasını mı söylesem bu laf sokmalar için. Gerçi şuanda bir sogukluk var. Ben mi desem.Daha mi kötü olur.
Eğer kayınvalideniz sizinle afedersiniz başka bı cümle bulamadım ama anlamanız acisindan yazacağım. Sizinle sidik yaristiran biri değilse. Ben olsam kendim söylerim. Direkt. Benim işim oluyor. Durum bundan ibaret sık gidip gelemem. Eşini hiç devreye sokma bence. Ve siz bunu yaparsınız gibi

Amann evlerden ırak🤦🏼‍♀️ her yönden haklısınız ya dua edin eşinizde sizin arkanızda. imkanı yok işin içinden çıkamazdınız ciddi anlamda ilişkiniz bitebilir ne kocalar var bir bilsen
Evet ben de böyle düşündüm. Yoksa varya bu evlilik biterdi Allah korusun. Kocası orta yol bı tıp yine.

Eğer kayınvalideniz sizinle afedersiniz başka bı cümle bulamadım ama anlamanız acisindan yazacağım. Sizinle sidik yaristiran biri değilse. Ben olsam kendim söylerim. Direkt. Benim işim oluyor. Durum bundan ibaret sık gidip gelemem. Eşini hiç devreye sokma bence. Ve siz bunu yaparsınız gibi
Aslında yogun çalıştığımı biliyor. Ama oglunu ben göndermıyorum sanıyor.Evlendiginden beri yüzünü göremez olduk dıyor.
Kv ile iletişime geçersek söylerım. Şimdi pazarları hep gezıyoruz. Bunu görüyorlar. Gezıp gelmıyor lar dıyorlar dır kesin

Aslında yogun çalıştığımı biliyor. Ama oglunu ben göndermıyorum sanıyor.Evlendiginden beri yüzünü göremez olduk dıyor.
Kv ile iletişime geçersek söylerım. Şimdi pazarları hep gezıyoruz. Bunu görüyorlar. Gezıp gelmıyor lar dıyorlar dır kesin
Sen yine de söyle. Gerekirse karşısına otur konuş.

Eşimin dogum günüydü. Kv, dogum gününde pasta alır, gelırsınız sürpriz yaparsınız dıye bekledim dıyor. Eşime göre annesı melek. Ama şuan aşırı sogudum. Çok bekler aramam bıdaha onu.Şeytan dıyor ınstagramdan falan engelle.
Ekstra hareketlere girmeyin bence aileye kötü söylemeleri için prim vermiş olursunuz, hatta eşinize de bu gerginliğinizi yansıtmayın. Zaten tepkinizi belirtmişsiniz eşiniz de desteklemiş. En iyisi konuyu evrene salmak 😄

Ekstra hareketlere girmeyin bence aileye kötü söylemeleri için prim vermiş olursunuz, hatta eşinize de bu gerginliğinizi yansıtmayın. Zaten tepkinizi belirtmişsiniz eşiniz de desteklemiş. En iyisi konuyu evrene salmak 😄
Sinirlendim, telefonda kvnin ismi yanında anne yazıyordu. Bende anne kısmını sildim. Soyadını yazdım.
Yok yansıtmayacagım. Ancak sakin zamanda, benden kimse temizlik hizmet konusunda beklentıye girmesin. Annenı uyar istersen, her geldıgımızde gelmedınız dıye laf sokmasın, iyice uzaklaşıyorum dıyecegım. Bunları demezsem içimde kalacak.

Mevlüt konusunda asla asla hizmet etmek zorunda değilsiniz. Ama ben el iyisiyimdir severim şov yapmayı kaynana da benim lacivertim 😀 Herkesin olduğu bi an gelip kırıta kırıta lokum falan dağıtıp kendimi gösterirdim, bi daha da 2 hafta uğramazdım kesin 😀
Bu yoruma koptum :-) içerde uyuyan adam uyandı kız kahkahama allah da seni güldürsün e mi

Ben 6 gün çalışıyorum. Cumartesi akşam ve pazar eşimle geziyoruz. Çünkü bunalıyoruz. Eşim tarafı göçmen. Aile ilişkileri sıkı. Eşim kendisi de gitmiyor. Gitmek zor geliyor diyor.
Tabiki mevlüde gelenlerin hepsi ev hanımı. Kpnin dedigi, senin hizmet etmen lazımdı.Kv yapamıyor diyor. Neymiş, eşimin halası, kvnın dolaplarını silmiş. Sanırım benden de bekliyorlar.Ancak evde çalışmayan oglu var. Ona yaptırsın.Kv ayrıca gayet turp gibi.Hani yaşlı olsa yaparımda. 60 yaşında. Araba konusunda herkes aldıgında dolduruyordu.Ancak son aldıklarında doldurmadılar. Uzun yola gidecekler. Benim doldurduğum depo ole rahat gıderler.O yüzden benzın hesaplayıp atmayı dusunuyorum.
Kusura bakmayın ben hem çalışıp hem temizlik yapamam durumunuz var hizmetçi tutun benim eve de yollayın . Ben mevlüt falan sevmem deyin . Mesafeyi de iyice uzatın bence

KV hayatinizin merkezi olmak istiyor..
Bir kez yörüngesine girerseniz ; çıkmanız zor olur.
Ayrıca Esinde ; yardım istemekten utanan,dışardaki kişilere ise maddi manevi anlamda yardim etmeyi görev bilen bir hava sezdim..
Gerek yok..Durumunuz olmadiginda yahut bir ihtiyacı olduğunda o da bir başkasından yardım talep edebilir..
Gururlu mağrur evlat hallerine ,hicbir şeye ihtiyaci olmayan koca triplerine gerek yok
Sonuç itibariyle kendisi de ev gecindiren,maaşlı olarak çalışan bir insan.
Ayrıca kv'nin durumu da çok iyi diyorsunuz..

Eşinizin çok anneci olmayıp sizi de savunmasını sevdim. Kayınvalide hep konuşur hep eleştirir. Ortada bir şey olmasa bile kendilerince sebep bulabilirler. Zaten yeterince mesafeliymişsiniz. Ayda 1 kere gittiğinizde de sokmaya çalıştığı lafları duymamazlıktan gelin iyice yesin kendi kendini. Mevlüt konusunda gidip hizmet etmek zorunda değilsiniz. Eğer sizin gelmenizi çok içten istiyor olsaydı '' Kızım mevlüt yapmayı düşüyorum, boş zamanın ne zaman o güne ayarlayalım'' diye danışırdı. Arabaya yakıt koyma konusunda da kesinlikle kendi kullanacağınız kadar koyun belki bir tık fazla olabilir.

Evet dimi, sinir oldugumu kesin biliyor. Çok fena yaa. Şimdi napacagım. Mesafenin derecesini artıracagım😊Bundan sonra çok bekler aramamı
O an aklıma gelse. Birde ortam cidden gergindi.
Ben şey dedim, orda atıştık.kp insanlar gelinin nerde diyor falan dedi. İnsanlar işsiz güçsüz beni mi takıp ediyor, gelinim soguk deyin siz dedim. Burda bir laf dalaşı oldu biraz.Eşimde kadın ortamına girmeyi sevmiyor dedi.Mecbur girecek falan dediler.
Ben 1 aydan önce gitmiyorum onlara. Hele cumartesi pazar kesinlikle gitmiyorum. Yemege kahvaltıya falanda gitmiyoruz. Sadece çaya gidiyoruz. 1 bucuk saat oturduk kalktık. Onda da hep bunlar konuşuldu
Saçmalığa bak ya istemedigim hiçbir şey yapmaya mecbur değilim deseydin keşke valla bir ayda da gitme bir buçuk ayda bir

Size sormadan, geliriz sözü almadan neyi bekliyor, neden aç kalıyor mesela?
Ayrıca, yine sana sormadan kendi kendine misafir plani yapip, gelip hizmet etmeni beklemesi nasil bi kafa? Sordu mu, gelebilir misin müsait misin dedi mi, hangi gün yapsak diye fikir aldi mi, yok, ee neyin alinmasi bu?
Ay herkes haddini bilsin cidden ya.
Eşin umarım arkanda duruyodur.
Mesafeyle devam bence.

Back
X