• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinizi almak istiyorum

Erkeklerin yeni tanıştığınız zaman ki ilgi alakalarına çok inanmayın derim. O sadece kendine çekme yolu. Asıl önemli olan sonrası

Merhabalar
Benim çalıştığım iş yerinde hoşlandığım biri var, kendisi başka bir birimde. Bundan dört beş ay önce kendisinin yanına iş için gittiğimde onu bulamadım. Kendisiyle akşam mesajlaştığımızda bana kahve içmeyi teklif etti. Kahve içtiğimizde kendisinin yalnız olduğunu daha sık görüşmek istediğini belirtti, bende kafa salladım. Sonra kendisinden bir ay ses çıkmadı. Bir ay sonra telefon açtı yine kahve içelim dedi. Gün kararlaştırmadığımız için bu görüşme gerçekleşmedi. Daha sonra bir gün bir bahaneyle ofisime geldi. Yine sesi soluğu çıkmadı. Geçen hafta Salı günü kendisiyle karşılaştık, beni Perşembe günü için bir yere davet etti. Bana haberleşiriz demesine rağmen yine sesi soluğu çıkmadı. Tesadüf ki Perşembe günü ben onu yolda gördüm, niye böyle davranıyorsun felan demedim. Selamımı verip geçtim. Sizce ben bu kişiyle diyaloğumu kesmeli miyim. Kendisi anladığım kadarıyla kararsız, bir daha muhatap olmamalımıyım. Sizce tavrım nasıl olmalı, bu kişiyle arada iş için görüşme durumumuz oluyor.
Pardon da sizin karşı tarafa attığınız bir adım yok ki . Zaten tüm adımları karşı taraf atmış siz hiç bir şey yapmayıp beklemissiniz. Ben soyliyeyim Dr haberiniz olsun iletişim karşılıklı olur ve hele ki gönül işlerinde herkes karşısından bir adım görmek ister. O sizden göremiyor o yüzden daha fazla adım atma cesareti bulamıyor.

Pardon da sizin karşı tarafa attığınız bir adım yok ki . Zaten tüm adımları karşı taraf atmış siz hiç bir şey yapmayıp beklemissiniz. Ben soyliyeyim Dr haberiniz olsun iletişim karşılıklı olur ve hele ki gönül işlerinde herkes karşısından bir adım görmek ister. O sizden göremiyor o yüzden daha fazla adım atma cesareti bulamıyor.
Biliyor musunuz aynı yorumu kardeşimle arkadaşım yaptı. O görüşelim dediğinde ben kişilik olarak sessiz kaldığım için cesaret edemediğini düşünüyorlar. Ama ben diğer arkadaşlar gibi dengesiz olduğunu düşünüyorum. Sanki kararsız gibi hissediyorum. Bilmiyorum galiba sevdiğinden yeni ayrılmış, bana karşı tutarsızlığını ona bağlıyorum.

Başka görüştüğü birisi olabilir, ondan rahat hareket edemiyor gibi geldi bana. Diğer tarafla ilişiği kesilirse size yönelir.😊

Back
X