• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinizi merak ediyorum .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.946
28.646
798
Herkese merhabalar..
Dün itibariyle bir karar aldım, yaşadığım şehirden oğlumu da alıp başka bir şehirde yeni bir düzen kurmak gibi.. Eşimden ayrıyım 4 sene önce boşandım ailemin yanına geldim burada çalıştım vs ama tahmin edersiniz ki aile evi evet güzel ama mental sağlığınızı kaybedebiliyorsunuz... Hiç bir şey eskisi olmuyor özellikle bir çocukla döndüğünüzde.. Ailemle sorunlarım minimum düzeyde var fakat özgür değilim. Oğlumu istediğim gibi eğitip yetiştiremiyorum karışan çok oluyor. İşe girip çalıştığım da bakıcı okul vs kazandığım oraya gidiyor annem bakamam diyor.. Gideceğim şehirde bana destek olacak yakın akrabalarım var çocuk bakımı için özellikle..
Bir kaç kişiyle konuştum çok zorlanırsın dediler, kolay olmayacak elbette bazen karamsar olup keşke gelmeseydiö diyeceğim ama çalışıp kendi ayaklarım üzerinde istediğim hayatı yaşamak için bir takım zorluklara mecburum.. Eski eşimle bu konuyu konuştuk oğlumuz bir süre alıp bakabileceğini söyledi. Düzen kurana kadar oğlumun gitmesini düşündüm ama sadece düşüncede kaldı benim için. Oğlumu görmeden yapamam gibi hissediyorum.

Benim gibi kendi kanatlarıyla uçmayı düşünüp uçan arkadaşlar varsa deneyimlerini, zorluklarını yazabilirler mi?
Nasıl bir yol izlemeyelim. Bu arada gideceğim şehir küçük kiralar ortalama 1000 1500 civarı nezih semtlerde..
Teşekkür ederim şimdiden. ❤️

Iyi fikir bencede. Ama cocugumu birakip gidemezdim. Bakacak olanda varmis diyorsun. Zor olsada yap. Kendi hayatin kendi kararlarin olur. Cocugun icinde en sagliklisi olur bence.

ne iş yapıyorsunuz?
su an büyük şehirde misiniz evinizi ayirsaniz ailenizden?

Iyi fikir bencede. Ama cocugumu birakip gidemezdim. Bakacak olanda varmis diyorsun. Zor olsada yap. Kendi hayatin kendi kararlarin olur. Cocugun icinde en sagliklisi olur bence.
Kesinlikle öyle.. Ailemin yanında sürekli karışan oluyor oğluma kural dahi koyamıyorum çünkü annesi ben değilim herkes gibi

ne iş yapıyorsunuz?
su an büyük şehirde misiniz evinizi ayirsaniz ailenizden?
Evet büyükşehirdeyim. Kendi işimi yapmayı düşünmüyorum kurumsal bir firmaya girip maaş+prim şeklinde çalışma düşünüyorum.

Evet büyükşehirdeyim. Kendi işimi yapmayı düşünmüyorum kurumsal bir firmaya girip maaş+prim şeklinde çalışma düşünüyorum.

ben çocukların düzen değiştirmesi taraftari değilim. kesin iş bulacaksınız çocuğunuzla gidin. babaya bırakmayın bence.

başta zorlanirsiniz evet ama kendi düzeninizi kurunca gayet de güzel bi hayatınız olur. benkm çalıştığım yerde boşanmış ya da esi vefat etmiş ablalar var. gayet güzel çocuk da büyütmüşler ev araba sahibi de olmuşlar.
başta hepsi zorlanmış allahim ben napicam diye oturup agladıkları da olmuş.
ama aileniz yüzünden çocuğunuzla gereken terbiyeyi gereken disiplini veremiyosaniz gidin yeni bı düzen kurun kendinize.
işten çıkınca tazminat alacak mısınız evi onla mı kuracaksınız.

Herkese merhabalar..
Dün itibariyle bir karar aldım, yaşadığım şehirden oğlumu da alıp başka bir şehirde yeni bir düzen kurmak gibi.. Eşimden ayrıyım 4 sene önce boşandım ailemin yanına geldim burada çalıştım vs ama tahmin edersiniz ki aile evi evet güzel ama mental sağlığınızı kaybedebiliyorsunuz... Hiç bir şey eskisi olmuyor özellikle bir çocukla döndüğünüzde.. Ailemle sorunlarım minimum düzeyde var fakat özgür değilim. Oğlumu istediğim gibi eğitip yetiştiremiyorum karışan çok oluyor. İşe girip çalıştığım da bakıcı okul vs kazandığım oraya gidiyor annem bakamam diyor.. Gideceğim şehirde bana destek olacak yakın akrabalarım var çocuk bakımı için özellikle..
Bir kaç kişiyle konuştum çok zorlanırsın dediler, kolay olmayacak elbette bazen karamsar olup keşke gelmeseydiö diyeceğim ama çalışıp kendi ayaklarım üzerinde istediğim hayatı yaşamak için bir takım zorluklara mecburum.. Eski eşimle bu konuyu konuştuk oğlumuz bir süre alıp bakabileceğini söyledi. Düzen kurana kadar oğlumun gitmesini düşündüm ama sadece düşüncede kaldı benim için. Oğlumu görmeden yapamam gibi hissediyorum.

Benim gibi kendi kanatlarıyla uçmayı düşünüp uçan arkadaşlar varsa deneyimlerini, zorluklarını yazabilirler mi?
Nasıl bir yol izlemeyelim. Bu arada gideceğim şehir küçük kiralar ortalama 1000 1500 civarı nezih semtlerde..
Teşekkür ederim şimdiden. ❤️
Ayrı olmanız daha iyi olur aile baskısı altında zor

Anneniz bile bakmıyorken bakacak dediğiniz insanlar nasıl bakacak ondan pek emin olamadim sadece. Onun dışında kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız çok güzel. Ayağınıza taş değmesin inşallah

Anneniz bile bakmıyorken bakacak dediğiniz insanlar nasıl bakacak ondan pek emin olamadim sadece. Onun dışında kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız çok güzel. Ayağınıza taş değmesin inşallah
Benim annem normal değerleri taşıyan anneler gibi değil. Anneannemi annem gibi görüyorum sevecen korur kollar destek olur. Annem bana para verse borç olarak verir 100 200 misal. Başım sıkışsa bakıcımı ararım yani öyle diyim.

Her dibe vurma anından sonra bir yükseliş vardır, her yağmurdan sonra gökkuşağı, radikal değişimler sancılı olur ama sonrasında iyi ki dersiniz.
Yapabilirsiniz demek için geldim 💜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X