- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi 528mucizemmm
-
Lise mezunuyum diyede kendimi geliştirmemezlik yapmıyorum belkide bir üniversite okumuş kadar da bilgiliyimdir o konuda sıkıntım yok ama yinede bilmiyorum nasip diyelim artık
Neden evlenmesin ben 2 üni mezunuyum şuan acıktan okuyorum eşim orta okul mezunu liseye acıktan basladı.Üniversite mezunu mühendis olan bir erkek lise mezunu bir bayanla evlenir mi
Mumkun. Neden olmasin ki?Üniversite mezunu mühendis olan bir erkek lise mezunu bir bayanla evlenir mi
Aslında düşünüyorum gelecek sene sınava girmeyi canımKonudan bağımsız soruyorum, lisans eğitimi almayı düşünmez misiniz?
Sorunuza gelince o kadar göreceli bir konu ki, biri evlenir biri evlenmez. Çevremdeki mühendis erkekleri düşünüyorum da; kendisiyle aynı mühendislik bölümünden mezun olan karısının kendini daha da geliştirmesini isteyen de var, ev hanımı ile evlenen de var.
Ahahaha çocuk birde başkasına gidiyormuşşAslında düşünüyorum gelecek sene sınava girmeyi canım
Kıytırık bi üni den mezunsa evlenir, ODTÜ Boğaziçi, sabancı, bilkent gibi Bi üni den mezunsa evlenmez
Demek ki siz kendinizi geliştirmişsiniz ben ego olarak bakmıyorum bu saydığım üniversitelerde sadece teorik eğitim verilmiyo prestijli üniversiteler ve oranın kültürünü alıyo insanlar 4,5 sene hayata bakışları da etkileniyor. Atıyorum bilkent de okuyan Bi insanın hayata bakış açısıyla sütçü imam da okuyanın bir olmıyo böylece hiç üniversite de bulunmamış o kültürü almamış lise mezunu Bi kadınla konusacak çok şeyi de olmuyo adamın. Ortak paydada bulusamıyorlarEvet buna katılıyorum açıkçası geneli böyle
Kendileri gibi bir yerden mezun eş arıyorlar
Haaa benim eşimde İTÜ mezunu ama ben 2 yıllık işletme mezunuyum....hiç sorun etmedi ama arkadaşlarından cooook eleyen olmuş...
Ne kadar saçma belkide aynı okullu eşle anlasamayacak ama düz okullu eşle anlasabilecek...işte ego bu
O zamanların lisesi üniversite derecesindeydi lise okuyan kadınlar kültürlü olarak bakılıyodu. Burda çoğumuzun annesi ilkokul mezunudur babanız ilkokul mezunu Bi kadınla evlenseydi mutsuz olabilirdiRahmetli babam ytü mühendislik mezunuydu. Annem de lise mezunu. Babamın vefatına kadar mutlu bir evlilik sürdüler. Demem o ki diploma asla bi kriter olmamalı.
Aynen, ama lise okuyanın kültürlü sayıldığı dönemde üniversite okuyan ne sayılır onu da bir düşününO zamanların lisesi üniversite derecesindeydi lise okuyan kadınlar kültürlü olarak bakılıyodu. Burda çoğumuzun annesi ilkokul mezunudur babanız ilkokul mezunu Bi kadınla evlenseydi mutsuz olabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?