- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi 528mucizemmm
Üniversite mezunu mühendis olan bir erkek lise mezunu bir bayanla evlenir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istisnalar olmakla birlikte bence deKıytırık bi üni den mezunsa evlenir, ODTÜ Boğaziçi, sabancı, bilkent gibi Bi üni den mezunsa evlenmez
Aşk var mı onu yazmamışsınız? Aşk varsa ne meslek dinliyor ne kriterÜniversite mezunu mühendis olan bir erkek lise mezunu bir bayanla evlenir mi
Evet canım bazıları o kritere göre değenlendiriyorEvlenir. Ülkede elini sallasan mühendise çarpıyor zaten. Çoğu da bu şekilde evli. Ama kişinin kendi tercihidir bilemeyiz.
Ay bir de mühendis diyip genelleniyor ya anlamıyorumMühendis var mühendis var.
Öylede canım işte okumuş ya diploma var ya ona göre değenlendiriyorSevgi her makamdan herşeyden üstündür. Düşüncesi bile saçma geldi bana böyle biseyin..
Bana saçma geldi ben mühendis olsam hiç okumamış biri bile olsa seversem asla öyle biseyi söz konusu etmem edenlede isim olmazÖylede canım işte okumuş ya diploma var ya ona göre değenlendiriyor
Lise mezunuyum diyede kendimi geliştirmemezlik yapmıyorum belkide bir üniversite okumuş kadar da bilgiliyimdir o konuda sıkıntım yok ama yinede bilmiyorum nasip diyelim artıkburada kadin arkadaslar icin ne diyoruz,
adam kendini gelistirmisse,
iyi kazaniyorsa diplomayi bosver diyoruz.
Bence bu erkek icin de gecerli;
siz kendinizi gelistirdiyseniz, e kendiniz kazanip yiyorsaniz da ne guzel, size diploma soracak degil ya.
Ama siz calismiyorsaniz, karsinizdaki kisinin gorusune bakar saniyorum ki,
Turkiyede de esim calismasin diyen her meslekten bir cok erkek oldugu icin yine de olur yani.