Fillerina dolgu kremi kullanan var mı?

mellt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
223
17
123
Edirne
arkadaşlar bu dolgu veren kremi duyan kullanan var mı..nette youtube da var ama kullanna biri var mı? gerçekliği ne kadar doğu acaba?

Selam,

konu üzerinden epey geçmiş ama ben kendim için (30+) 1 numaralı dolgu seti, göz ve dudak kremi, gündüz ve gece kremi aldım ve bir süredir kullanıyorum.

Annem için (60+)ise 2 numaralı dolgu setini aldım. 14 günde etki gösteriyor deniliyor.

Kullanım şeklini biliyorsunuz, çizgilere incecik biçimde aplikatörü ile sürüp bir miktar ürünü de dolgunlaşmasını istediğiniz kısma sürüp 10 dakika bekliyor ve kalan serumu tüm cilde yayıp üzerine 2 numaralı filmi sürüyorsunuz.

Her ne kadar her uygulama 2 ml olacak dense de ben sadece 1 ml ile hallediyorum işimi zira pek çizgim yok, anneme ise 2 ml kesinlikle gidiyor.

Şu an 10 gün oldu kullanmaya başlayalı, bende etkisini görebiliyorum, yanaklarım dolgunlaşmaya başladı, boynumdaki henüz 10 yaşında farkettiğim genetik çizgileri de oldukça silik bir hale getirdi fakat annemde henüz göz kapağındaki kırışıklıkların hafiflemesi harici pek bir şey göremedim. Gelişmeleri aktarırım...

Bunun dışında, normalde yüz kremi olarak vichy ha night kullanırım fakat bu hyaluronic asit ve retinol içerikli krem maalesef ki artık üretilmiyor bu sebepten fillerina'nın kremlerine de şans vermek istedim.Zaten dolgu setini ve göz kremini satın aldığım firma gündüz kreminin 3ml lik testerlarını da denemem için yolladığı için nemlendirme özelliğini de beğenince gece ve gündüz kremlerini de ertesi gün satın aldım.Kalan testarları da arkadaşlarıma verdim, onlarda ürünleri beğendiler ve aldılar.

Kremler hakkında ki yorumum;

Göz kremi ciddi anlamda kuru ve bir türlü nemlendirme sağlayamadığım göz altlarım için müthiş bir nemlilik sağlıyor, sanırım bitince yenisini tekrar ve tekrar alacağım.

Gece ve gündüz kremi ise yine nemlendirme konusunda başarılı. Özellikle gece kremini tüm bu serum sürme faslında 2 saat sonra sürüp yattığımda sabah daha dinlenmiş bir ciltle uyandığım kesin.

Ben ürünleri beğendim yalnız benim esas derdim nazolabial bölgede ki çöküntü. Eh dışarıdan sürülen bir ürünün o kadar derinleşmiş bir kıvrımı düzeltebilme ihtimali olmadığı için Çarşamba günü o bölgeye dolgu yaptırdım.

Şu an ürün için yazabileceklerim bunlar. Serumlar bittiğinde sizi yeniden bilgilendiririm.

Back
X