• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışma uygulamalarında flört,sevgili

Çalışmıyorsun iş geçmişin yok. Bu tek günlük takılmalarını ya da kaçamaklarını ailenden biri yakalasa evden kovulsan ne yapacaksın mesela. Akraba evinde kaç gün kalabilirsin. Çok rahat hareket ediyorsun ve neye güvenerek böyle hareket ediyorsun merak ediyorum

Kayda alıp almadığını görürüm dikkat ediyorum böyle şeylere
Almak isteyen her türlü alır ruhun duymaz. Böyle ilişki yaşayanların ya ailesi arkalarında oluyor ya da aileden uzak yaşıyorlar. Geriye kalanlar da senin gibi risk alıyor. Herhangi sıkıntılı bir durumda ne yapacaksın bari kendine bir plan hazırla

Çalışmıyorsun iş geçmişin yok. Bu tek günlük takılmalarını ya da kaçamaklarını ailenden biri yakalasa evden kovulsan ne yapacaksın mesela. Akraba evinde kaç gün kalabilirsin. Çok rahat hareket ediyorsun ve neye güvenerek böyle hareket ediyorsun merak ediyorum
Ben ne yaptığımı gayet iyi biliyorum. Bir sorun yok, ailem de fark etmez o yüzden içim rahat.

İşte arada bir lazım oluyorlar yoksa benim için de varoluşun anlamı değil.
Bu tip uygulamalar gençlikte ergenlikte ise yarıyor sadece heyecanlı oluyor zaten zamanla tatsız binbir cesit erkek türü. Oturup karsındakinin gecmisi, ne yaptıgı, ne ettigi belirsiz eger amacın takılmaksa hiç gerek yok bunları düsünmeye keyfini sür.

Herkese merhaba, gündüzleri ders çalışıyorum akşam acayip canım sıkılıyor. Birkaç tane uygulama indirdim , profile tercihlerimi yazdım. O uygulamaları kullanan arkadaşlar bilir (kısa süreli,uzun süreli, tek gecelik, evlilik ,tek eşli, çok eşli vs) gibi seçenekler var. Karşılıklı beğeni olunca eşleşme oluyor. Aramızda bu şekilde tanışıp eğlenceli hikayesi olan var mı? Biliyorum çoğu üyelerin amacı sadece cinsellik oluyor ama normal sevgili olmak için görüşenler de var. Şimdi @Lyanna Mormont burda olsa ne güzel konuşurduk.

Evde canım sıkılıyoooo diye bağırasım geliyor bazen bu adam gibi.

😳

Bilmiyorum belki çok hayal dünyasında yaşıyorum. Hem cinsellik olur hem stabil bir ilişki. Tabi o kişinin başkasıyla görüşüp görüşmediğinden emin olamam. Gündüzleri kpssye çalışıyorum. Sosyal hayata karışmak, bir işte çalışmak bana zor geliyor şuan. Hayal kırıklığına uğrayacağımı biliyorum çünkü.
Çok genç çok tatlı bir kızsın ama kendine yazık ediyorsun, deneyimlemediğin bir şeyin zor olup olmadığını bilemezsin, dediğin gibi olur belki zor gelir kaldıramazsın yapamazsın evet hayal kırıklığına da uğrayabilirsin ama hayat bunlardan ibaret değil mi zaten, ne olmuş yani düş kalk hata yap becereme eline yüzüne bulaştır ama dene yani belki kendinden hiç beklemediğin şekilde çok iyi olacak senin için,
hiç denememek insanın kendine yapacağı en büyük kötülüklerden bence.

Bu tip uygulamalar gençlikte ergenlikte ise yarıyor sadece heyecanlı oluyor zaten zamanla tatsız binbir cesit erkek türü. Oturup karsındakinin gecmisi, ne yaptıgı, ne ettigi belirsiz eger amacın takılmaksa hiç gerek yok bunları düsünmeye keyfini sür.
Geçen bir üye yaşlanmış hissediyorum konusunda ergenlik 32 yaşına kadar uzamış haberde gördüm yazmıştı. 🤣🤣Ben kendimi hâlâ ergenlik çağında hissediyorum. Enerjimin bir kısmını da spora ayırıyorum. Fakat cinsellik de bir ihtiyaç. Canım sıkıldıkça macera arıyorum kendime.

Yavrum beğenmedim atmak yerine düşüncelerini ifade edebilirsin. Welldone0 Welldone0

Geçen bir üye yaşlanmış hissediyorum konusunda ergenlik 32 yaşına kadar uzamış haberde gördüm yazmıştı. 🤣🤣Ben kendimi hâlâ ergenlik çağında hissediyorum. Enerjimin bir kısmını da spora ayırıyorum. Fakat cinsellik de bir ihtiyaç. Canım sıkıldıkça macera arıyorum kendime.
O haberi bende gördüm “yeni cıkmısım ergenlikten” dedim. Sana sunu yapma, bunu yapma, söyle böyle yapma dikkat et demeyecegim. Her seyi yasa, tat, ögren, deneyimle. Gerekirse tuhaf insanlarla tuhaf hikayeler biriktir her gününü heyecanla, maceralarla yasa.

Fakat bunları yapman icin bir an önce kendine mesguliyet bulman gerekiyor oturduğun yerden hicbir sey yapamazsın.

Çok genç çok tatlı bir kızsın ama kendine yazık ediyorsun, deneyimlemediğin bir şeyin zor olup olmadığını bilemezsin, dediğin gibi olur belki zor gelir kaldıramazsın yapamazsın evet hayal kırıklığına da uğrayabilirsin ama hayat bunlardan ibaret değil mi zaten, ne olmuş yani düş kalk hata yap becereme eline yüzüne bulaştır ama dene yani belki kendinden hiç beklemediğin şekilde çok iyi olacak senin için,
hiç denememek insanın kendine yapacağı en büyük kötülüklerden bence.
Kpssden yana şansımı deneyeceğim eğer olmazsa artık işe başlayacağım eşek gibi çalışacağım,korku kaygılarımın üzerine giderek çalışacağım buna mecburum. Ayrıca güzel yorumun için teşekkür ederim. Hayat erkek arkadaştan ondan bundan ibaret değil. Çalışırsam gerçek hayatın zorluğunu görünce düşüncelerim çok fazla değişecek bunu da biliyorum.

Geçen bir üye yaşlanmış hissediyorum konusunda ergenlik 32 yaşına kadar uzamış haberde gördüm yazmıştı. 🤣🤣Ben kendimi hâlâ ergenlik çağında hissediyorum.
çünkü ergen gibi yasiyorsun
anne babanin çatısı altinda, onlardan izin alarak, evden cikarken hesap vererek, yap dediklerini yaparak, hicbir sorumluluk almadan, para kazanmadan, abiden harçlık alarak, hedefsiz, amacsiz, hayallerde yaşıyorsun.
tabii ki ergen gibi hissedersin çünkü ergen gibi yasiyorsun
bin tane hayalin var, biri icin bile adim atacak cesaretin yok.
2 yildir Kkdasin, bunun bir senesi cok aktifsin. son bir sene binlerce kez degismek istediginden söz ettin, hayatini guzellestirmek istediginden
ama yaptigin eylem sayisi 1, belki 2
gece 28 senen gibi bu sene de kendin için hicbir adim atmadin.
simdi yalandan KPSS diyorsun, sirf insanlar sana "çaliş" demesin diye. KKda evli ama kocasindan mutsuz kadinlar da hep KPSS diyor. "calismamaktan baska sansim yok ama calismak istemiyorum"a alternatif bir cumle.
ama ne temelin var ne bir dersaneye gitmeye niyetin var, ne zayıf oldugun konuda ozel ders almayi dusunuyorsun ne israrla önerdikleri koçu kabul ettin. dersanelerin cok ucuza ders almadan sadece deneme sinavlarina girmeye basvuran musterileri oluyor. buna bile onerildigi halde basvurmayi düşünmedin.
evde youtubedan basaririm diyorsun
neyse tamam, hadi bir azimle yap desen
bugun actigin konu "nereden takilacak adam bulabilirim, canim sıkılıyor"
canin neden sıkılıyor?
300bin aday basvurmus bu sene onlisansa.
iki yil onceki sinavdan sonra atanan onlisans memur sayisi kac?
435
ki genel secim yiliydi. vaatler yapildi. muhtemelen bu sene daha az olur.
yani 300.000 'in maksimum 450si bir ise girecek 0,15
sayıyı idrak edebiliyor musun?
eger edebiliyorsan böyle salak salak seylere son vermen gerekiyor. gercekten kpss ile atanmak isteyen insan hayatina bir sene ara verir
hele senin gibi temeli olmayansa, sozelden girecek olsa da sayisal bilgisi sifirsa, herhangi bir destek almayacaksa o bir sene sadece gunduz degil gece bile sınava calismasi lazim
oglen youtubedan video izleyeyimm aksam online seks yapayim, seneye adini hatirlamayacagim adamlarla yatayim diye bir kpss senesi olamaz.
o kadar sacma davraniyorsun ki gercekten kisinin kendine yaptığı kötülüğü kirk koy bir araya gelse yapamazmjs

çünkü ergen gibi yasiyorsun
anne babanin çatısı altinda, onlardan izin alarak, evden cikarken hesap vererek, yap dediklerini yaparak, hicbir sorumluluk almadan, para kazanmadan, abiden harçlık alarak, hedefsiz, amacsiz, hayallerde yaşıyorsun.
tabii ki ergen gibi hissedersin çünkü ergen gibi yasiyorsun
bin tane hayalin var, biri icin bile adim atacak cesaretin yok.
2 yildir Kkdasin, bunun bir senesi cok aktifsin. son bir sene binlerce kez degismek istediginden söz ettin, hayatini guzellestirmek istediginden
ama yaptigin eylem sayisi 1, belki 2
gece 28 senen gibi bu sene de kendin için hicbir adim atmadin.
simdi yalandan KPSS diyorsun, sirf insanlar sana "çaliş" demesin diye. KKda evli ama kocasindan mutsuz kadinlar da hep KPSS diyor. "calismamaktan baska sansim yok ama calismak istemiyorum"a alternatif bir cumle.
ama ne temelin var ne bir dersaneye gitmeye niyetin var, ne zayıf oldugun konuda ozel ders almayi dusunuyorsun ne israrla önerdikleri koçu kabul ettin. dersanelerin cok ucuza ders almadan sadece deneme sinavlarina girmeye basvuran musterileri oluyor. buna bile onerildigi halde basvurmayi düşünmedin.
evde youtubedan basaririm diyorsun
neyse tamam, hadi bir azimle yap desen
bugun actigin konu "nereden takilacak adam bulabilirim, canim sıkılıyor"
canin neden sıkılıyor?
300bin aday basvurmus bu sene onlisansa.
iki yil onceki sinavdan sonra atanan onlisans memur sayisi kac?
435
ki genel secim yiliydi. vaatler yapildi. muhtemelen bu sene daha az olur.
yani 300.000 'in maksimum 450si bir ise girecek 0,15
sayıyı idrak edebiliyor musun?
eger edebiliyorsan böyle salak salak seylere son vermen gerekiyor. gercekten kpss ile atanmak isteyen insan hayatina bir sene ara verir
hele senin gibi temeli olmayansa, sozelden girecek olsa da sayisal bilgisi sifirsa, herhangi bir destek almayacaksa o bir sene sadece gunduz degil gece bile sınava calismasi lazim
oglen youtubedan video izleyeyimm aksam online seks yapayim, seneye adini hatirlamayacagim adamlarla yatayim diye bir kpss senesi olamaz.
o kadar sacma davraniyorsun ki gercekten kisinin kendine yaptığı kötülüğü kirk koy bir araya gelse yapamazmjs
Ben de aynı cümleleri kaç keredir farklı şekilde yazıyorum ama anlamıyor. Emeğine sağlık sen güzelce yazmışsın. Ben yazınca onu zorbalıyorum sanıp dislike atanlar oluyor ama aslında gerçekleri konuşuyorum sadece aynı şeyleri senin kadar naif ya da güzel cümlelerle yazıya dökemiyorum.
Belki ayda birkaç kere arkadaşları isterse dışarı çıkar, onun dışında sürekli evde, tek yaptığı aktivite yürüyüş. Ne bir kafede yeni tatlar keşfetme ne bir mağazaya gitme reyonlara bakma, alışveriş yapma hiçbir şey yapmıyor. Otuz yaşında gencecik bir kadın kendini eve kapatıyor. Bu hayat boşluğunu da birilerini tanıyarak kapatmaya çalışıyor. Bu zamana kadar çalış diyenlere ya "rezil olmaktan korkuyorum, iş yerinde bana laf söyleyen olur o yüzden işe girmek istemiyorum" yazıyor ya da "iş bulacağım zaten arıyorum" "insanlardan izole az çalışanı olan bir iş isterim" falan yazıyor. Açık açık ben istemiyorum demekten gocunuyor. Otuz yaşına kadar hiç iş deneyimi olmamış biri öyle az elemanı olan ve hiç eleştirilmeyeceği bir iş bulursa bana da haber versin. Gerçek hayat böyle değil.
Aile evinde mutsuz ama bunu değiştirecek bir eylemde de bulunmuyor. Evlilik düşünmüyorum dese de eğer kendi ayaklarının üzerinde durmak istemiyorsa aslında isteği evliliğe çıkıyor. Başka türlü memnun olmadığı aile evinden nasıl ayrılabilir. Ne istediğini ya hiç bilmiyor ya da burada linç yememek için yazmaktan çekiniyor. Şöyle yap diyene tamam yaparım deyip geçiyor. Bugün evlilikten soğudum istemiyorum diyor yarın biriyle tanıştık, ciddi düşündüğünü söyledi hoşuma gitti diyor. Bir dediği bir yaptığı diğerine tutmayan biri.
Burada konu açanlara da sanaldan ilişki güvenilir değil, gerçek hayattan bulmaya çalış yazıyor. Kendisi tek günlük ilişkilerini bile sanaldan bulmaya çalışıyor. Başkalarına verdiği mantıklı tavsiyeler bir yanda kendi için düşüncesizce davranması başka bir yana
Annesi ona ara ara evlilik konusu açıyor. Evde abileri var. Böyle tutucu bir ailede bu yaptığı kaçamak ilişkileri yakalanırsa direkt görücü usulü birini bulup evlendirmeye çalışırlar. Şansa olur ya, toksik biriyle tanışırsa o kişi ailesine ulaşırsa da evden kovulur. Akraba evinde de ne kadar yaşayabilir. Baya düşünmeden yaşıyor
Tek günlük ilişkilerde bulunan kişilerin ya aileleri modern oluyor, bilseler de kızlarının arkasında duruyorlar. Ya da bugün bir şey olursa aileme rest çeker kendi hayatımı kurarım diyecek cesaretteler. Çalışmışlar birikimleri var. Ya da ailelerinden ayrı yaşıyorlar. Ailesi bu kadar toksik olup da ilişki konusunda bu kadar rahat davranması baya risk almaktır. Kendi bilir

Back
X