- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Hani bir ruya gorur ertesi gun leyla gibi dolasirsiniz ya. Iste oyle bir sey. Ben kolay kolay etkilenmem filmlerden.
Bi film izledim gunler once tvde romantikti 2 gun sonra, once dublajli olani tekrar izledim baska gun de altyazilisini açıp izledim. Basroldeki kadinda kendimden bir seyler bulunca fena etkilendim. Adam da esime benziyordu zaten. Sanki ben yasamisim gibi duygulandim garip bi hüzün birakti uzerimde replikler sahneler aklimda dolaşıyor sürekli onlarin yerinde olmak istiyorum falan. Adamin hissettikleri o kadar duygu yuklu ve gercekciydi ki. Cikmiyor aklimdan ya. O kadar guzel canlandirmislar ki karakterleri. Kamera arkalari, soundtrack ne varsa izleyip dinliyorum sahneler geliyor aklima huzunleniyorum. Adam kadını oyle guzel hüzünlü seviyor ki mesela neredeyse ben de aşık olucam kadina. Kiskandim. Ruyama girdi hatta. Basroldeki kadindim ruyamda.
Mutlu sonla bitseydi böyle huzunlenmezdim belki hatırladıkça. Filmi soylemek istemiyorum bana özel, zaten oyle cok ses getirmiş bir film de degil.
Esime bakıyorum beni niye o kadar ozel hissettirmiyor diye düşünüyorum.
Halbuki hangi evlilik ask filmi tadında geciyor surekli. Gercekte oyle bir ask olmadığını o kadar guzel seven bi adam olmadığını bildigin halde niye boyle etkilenirsin ki. Uzerine birkac film izliyorum unutmak icin yerine koyamiyorum. Bosluktan mi oldu boyle? O duygu yüklü sahnelerden etkilenmenin yanısıra arabaya atlayip sehir sehir geziyorlardi filmde ona da cok imrendim. Sonra mutfaga geçip yemek yapinca hayatimin siradanliyla yuzlestim. Kendi hayatimi sorguluyorum etkisinde kalinca acaba tatmin etmiyor mu beni diye. Hayalperest biri de degilim. Yalnız miyim bu konuda? :/ sizde de oluyor mu boyle? aklimdan nasıl atabilirim filmi? Yoksa bi daha bi daha izlerim..
Bi film izledim gunler once tvde romantikti 2 gun sonra, once dublajli olani tekrar izledim baska gun de altyazilisini açıp izledim. Basroldeki kadinda kendimden bir seyler bulunca fena etkilendim. Adam da esime benziyordu zaten. Sanki ben yasamisim gibi duygulandim garip bi hüzün birakti uzerimde replikler sahneler aklimda dolaşıyor sürekli onlarin yerinde olmak istiyorum falan. Adamin hissettikleri o kadar duygu yuklu ve gercekciydi ki. Cikmiyor aklimdan ya. O kadar guzel canlandirmislar ki karakterleri. Kamera arkalari, soundtrack ne varsa izleyip dinliyorum sahneler geliyor aklima huzunleniyorum. Adam kadını oyle guzel hüzünlü seviyor ki mesela neredeyse ben de aşık olucam kadina. Kiskandim. Ruyama girdi hatta. Basroldeki kadindim ruyamda.

Esime bakıyorum beni niye o kadar ozel hissettirmiyor diye düşünüyorum.