Film gibi hayatim var..

Uzaktankumanda

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
48
21
8
Merhaba nasilsiniz ?
Ben mi iyiyim tesekkurler.
Nerden baslasam nasil anlatsam bilemiyorum. Ben akilliyimdir normalde ama arada bir aklim kaciyor. Neden hep ... ? Hadi sizde doldurun boslugu. Tek istedigim hayallerimi yasamak mutlu huzurlu olmak.. neden olmuyor ? Cevap veriyorum : benim yuzumden .. yanlis insanlar yanlis davranislar . Yahu herkese sevgi vericem diye ama uzulmesin diye ama kirilmasin diyr kendimden ödùn verdim verdim ve ben bittim.. bosverdim sonunda.. cocukluk askimimi anlatayim ilk tutkumu gozbebegimi mi , yoksa duan evli oldugum fakat bosanmak uzere oldugum kisiyi mi... neden insanlar kendilerini hep yalanlarla anlatir tanitir ki ?
Sevgiliyken :
Konusmasina dikkat eden
Kendine ozen gosteren
Temiz ve mis kokan
Bircok sey konusan
Evliyken :
Pis pasakli
10 gunde 1 banyo yapan
Hic bisey konusmayan ve ben konusunca da dinlemeyip giden yada konu degistiren susturan
Corabini vs koltuk altindan vs toplatan biri oldu cikti
Yalanlarina ne demeliyim bilemiyorum. Aile hakkinda kendisi hakkinda hep yalan soylemis. Sevgiliykende. Evlenince ogrendim bi suru yalanini ama o halen devam ediyor.
Seviyordum kabul ancak suan cidden aldigi nefes bile batiyor bana rahatsiz oluyorum 1 yillik evliyim ve evliligim sadece 2 ayi mutluydum 2.ayindan sonra hep hosanma konusunu actim. Bi suru ilaci var psikolojik yardima ihtiyaci varmis ailesi dedi. Yani tam bir yalanci ve hastayla evlenmisim.
Bosanicam kararliyim 3 aydir ohal bitsinde bosanayim derdindeyken yine uzattilar nedeeeeeeennnnn bu devletin bana garezimi varrrrrr gun saymaktan yoruldummmmmm....!
Hala gelip bana karimsin diyor kari koca iliskisi diyor ya ne iliskisi ne karisi kocasi. ? Koluma takim gezmeyi birak opmeyi dokunmayi birak kolu koluma degsin istemiyorum. Beni sogutan o ! Ama bunu kabul etmiyor. Yinede dua etsin gozum kaymiyor millete. Sayesinde tum erkeklerden sogudum.! Bugun bana gece teklifinde bulundu hayir dedim Bakin benim melek mi dersiniz ne dersiniz bilemem ama konustugum beni koruyan ni varlik var ve o bugun bana onun verdigi seyi yeme icme dedi. Aksam geldi yemek yedim bem o yemedi. Kola koydu kendine ama icmedi ki cook sever. Sonra sen ic dedi. Icmedim. Neden biliyormusunuz? Kolanin icine hap atarken gordum ve hapin citirt sesini duydum. Ben ordan bakinca ne gozukuyorum heee yermiyim ben yememm! Bu nasil bi azginlik sapiklik terbiyesizlik karaktersizlik.
Sonra bakkala giderken cebine baktim unisom uyku ilaci !!!

Ic sesinize guvenin kurban olayim...!
Tanriya varliklara meleklere cinlere inaninnn....
Koruyorlar....!

Son düzenleme:
Merhaba nasilsiniz ?
Ben mi iyiyim tesekkurler.
Nerden baslasam nasil anlatsam bilemiyorum. Ben akilliyimdir normalde ama arada bir aklim kaciyor. Neden hep ... ? Hadi sizde doldurun boslugu. Tek istedigim hayallerimi yasamak mutlu huzurlu olmak.. neden olmuyor ? Cevap veriyorum : benim yuzumden .. yanlis insanlar yanlis davranislar . Yahu herkese sevgi vericem diye ama uzulmesin diye ama kirilmasin diyr kendimden ödùn verdim verdim ve ben bittim.. bosverdim sonunda.. cocukluk askimimi anlatayim ilk tutkumu gozbebegimi mi , yoksa duan evli oldugum fakat bosanmak uzere oldugum kisiyi mi... neden insanlar kendilerini hep yalanlarla anlatir tanitir ki ?
Sevgiliyken :
Konusmasina dikkat eden
Kendine ozen gosteren
Temiz ve mis kokan
Bircok sey konusan
Evliyken :
Pis pasakli
10 gunde 1 banyo yapan
Hic bisey konusmayan ve ben konusunca da dinlemeyip giden yada konu degistiren susturan
Corabini vs koltuk altindan vs toplatan biri oldu cikti
Yalanlarina ne demeliyim bilemiyorum. Aile hakkinda kendisi hakkinda hep yalan soylemis. Sevgiliykende. Evlenince ogrendim bi suru yalanini ama o halen devam ediyor.
Seviyordum kabul ancak suan cidden aldigi nefes bile batiyor bana rahatsiz oluyorum 1 yillik evliyim ve evliligim sadece 2 ayi mutluydum 2.ayindan sonra hep hosanma konusunu actim. Bi suru ilaci var psikolojik yardima ihtiyaci varmis ailesi dedi. Yani tam bir yalanci ve hastayla evlenmisim.
Bosanicam kararliyim 3 aydir ohal bitsinde bosanayim derdindeyken yine uzattilar nedeeeeeeennnnn bu devletin bana garezimi varrrrrr gun saymaktan yoruldummmmmm....!
Hala gelip bana karimsin diyor kari koca iliskisi diyor ya ne iliskisi ne karisi kocasi. ? Koluma takim gezmeyi birak opmeyi dokunmayi birak kolu koluma degsin istemiyorum. Beni sogutan o ! Ama bunu kabul etmiyor. Yinede dua etsin gozum kaymiyor millete. Sayesinde tum erkeklerden sogudum.!
Biraz detay lütfen!! Çok karışık anlatıyorsunuz sonra sayfalarca anlamaya çalışıyoruz burda

Neyi varmış psikolojik yardıma ihtiyacı var ? Bu durum belki de ilaçla geçebilecek birsey neden destek olmaya değil de birden sirtinizi donup kestirio attınız attiniz.Beraber gidin neymiş problem bir sorun onu seviyordun sonuçta ...biraz destek versen. ..

Biraz zorlandim okurken açıkçası. Sanirim eşin sana yalan söyleyerek evlenmiş psikolojik sorunları var ki ilaç kullanıyor? Peki ya ailesi? Onlarda mı yalan söylemiş? :KK57:

Kabul etmiyor bende sorun yok diyor. Surekli bana ruh hastasi diyor. Ev temiz olsun istiyorum , daginik olmasin 2 gunde bi dus alsin diyorum yok neymis ben ruh hastasiymisim. Sorun bendeymis. Ya temiz olmaz duzenli olmaz ile ruh hastaliginim ne alakasi var ?

Ailesine bile ne yalanlar soyliyorrrrr. Ailesiyle her muhabbetimde icim aciyor. Yalan yalan. Oglu yalan soyleyince bemde devam ettirmek zorunda kaliyorum. Ve yoruldum. Yalani gectim hadi o ap ayri bi hastaligi. Ama neden bana asla yalan soyleme derken kendi soyliyor? Hadi hunu da gectim neden bu kadar pisssss daginikkk ya 10 gunde 1 dus mu alinir lagim gibi kokuyosun iste git yikanm illa halaret mi edeyim

Cocuk yok aman olmasinda... evet coddiyim cin midir peri midir melek midir bilemem ama biri resmen icime isledi ve cidden uyku ilaci katarken gordummm

Back
X