Film gibi hayatim var..

Çok korktum neler yazmış öyle biraz önce korku filmi izledik eşimlede üstünede bu :KK17: bu arada senin adını her gördügümde canım közlenmiş patates istiyo birde turşu :KK48:[/Q
valla izledigin filme tuz birer olmus..közlenmiş patates bayılırım ama sen hamilesin bir de canin istemis....saglikla kucağına al inşallah.

Ailem benimle konusmuyor. Babam ve kardesim beni istemiyor konusmak. Cok kizginlar. Annem konusuyor bi. Ona anlattim o anladi beni. O arkamda bosanmak durumumda.

Karisik baya. Ilac kendinin olamazmi? Psikolojik sorunlari var demissin genelde uykuya zor daldiklari icin olur öyle ilaclari. Belki istemedigin icin kuruntu yapmistirsin?
Yalnis anlama anlamaya calistigim icin soruyorum.

Senin psikoloji de gitmiş be ablam...:KK51:
ay gülmekten öldürdün beni:KK70:

Bu arada kızlar yazanları bir ben mi okudum.konustugu bir melek mi varmış,o kocanın verdiği şeyleri içme mi diyormus:KK57:bunun üzerine de kocasını içkisine ilaç atarken mi gormus:KK57: iyiki koruyucu meleği mi varmis:rolleyes:

Hoaydaa konu nereye bağlanmış :KK45:
Bosanincaya kadar çok da zıtlaşma bence, biraz suyuna git. Adam dengesiz belli ki , kendine dikkat et. Cin peri konusunu da çok da şeyetme, kimseye de bahsetme bence bu konudan. O dururken sana deli etiketi yapıştırirlar:KK50:

Back
X