FİLM GİBİ HAYATIMM

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Merhaba kızlar benim hayatımın anlatılacak bi tarafı yok ama birimleriyle konuşmasam çatlıcam artık
17 yaşındaydım gencecik bı kızdım
Küçük olmama rağmen halen daha unutamadığım bi sevgilim vardı o antalya da ben bursada
Bi kaç sene önce ablam bizim teyze oğluyla konuşmuş ama sonrasında aileler izin vermeyince konuşmayı bırakmış aradan 2 3 yıl geçiyor ve ablam bi başkasıyla evleniyor sonra bu teyze oğlu ben abi derdim gelip bana abi deme ben sana karşı başka duygular besliyorum dedi dünya başıma yıkıldı sanki önceden herşey içime doğmuş ta ben farkedememişim
Ben tabiki karşı geldim nasıl böyle bişe dersin diye bu her tarafta karşıma çıkmaya başladı zaten alt üst oturuyorum merdivenlerde bilerek karşılaşma bizim eve gelme vss
Ben zaten cahildim bi gün sevgilimle kavga edip ayrıldık
O zaman bana msj attı içki teklif etti ah ben salaklığıma yanayım bende gittim nerden bileyim o zaman benim aklım başımdan gidince beni taciz etceğini
Kendime bi geldim ki benimle birlikte olmuş dünyam başıma yıkıldı anneme babama ben nasıl yüzlerine bakıcaktım sevgilime bunu nasıl derdim
O zaman ilk nefret edişimdi
İstediğine ulaşmıştı ben ona muhtaçtım
Mecburen evlenicektim bi gün annesine demiş geldi anneme dedi tabii kıyametler koptu annem beni alıp buradan götürmeyi söyledi ama bana neler demedi
Bi gün kaçıcaz dedi bende kurbanlık koyun gibi tamam dedim ve kaçtık
Bu hayatımda yaptığım en büyük hataydı
Kaçtıktan sonra teyze oldu en büyük KV onlardan görümcelerimden neler çektim
Ben istemediğimi halde düğün yaptılar ve toplanan herşeyi kendilerine aldılar hepsinden nefret ediyorum
Şimdi ben bu adamla evliyim eski sevgilime ne mi oldu evlendikten sonra dayanamadım bi kereliğe mahsus aradım neden dedi herşeyi anlattım oda bana ben seni her şekilde kabul ederdim dedi
Babam yeni barıştı bense halen daha kocamdan nefret ediyorum
Şimdi kızlar yapıyorlar ediyorlar hiç bişe olmamış gibi geçip gidiyor
Ben bunun için hayatımı verdim
Şimdi ise ölü gibiyim

Evliyken intihar bile ettim dayanamdım artık düşünsenize gencecik yaşta sevmediğiniz biriyle evleniyorsunuz evimdeki hiç bi şeyi ben almadım gittik kv beğendi aldık hamileyken beni aç bırakmalar daha neler neler
Şimdi bile gözyaşlarına boğuldum ben nasıl alışcam bu adama 5 sene oldu bazen yüzünü dahi görmek gelmiyo içimden

e peki şuan ne düşünüyorsun yani yapmak istediğin nedir erkek arkadaşına geri dönmek mi ?

Bu kadar nefret ettiğin bir insana daha ne kadar dayanabilirsin ki ama bunun çaresi intihar falan da değil.

şuan 22 yaşındasın sanırım çokta gençsin keşke daha temkinli davransaydın
Hayır cnm dönmem iki tane yavrum var onun için katlanıyorum başka bi hata daha yaparsm annemgilin yüzlerine bakamam

sana karşı şiddet vs varmı şuan ? eski erkek arkadaşınız ile hala telefonda görüşüyormusun.

Hayır cnm dönmem iki tane yavrum var onun için katlanıyorum başka bi hata daha yaparsm annemgilin yüzlerine bakamam
Ne ara iki çocuk yaptiniz? Hap içerek gizliden korunsaydin bari. Ayrica çocuk için de katlanılmaz. Mutsuz aile = sorunlu ve mutsuz çocuklar.

Bu kadar nefret ettiğin bir insana daha ne kadar dayanabilirsin ki ama bunun çaresi intihar falan da değil.
İşte bunu bilmiyorum ne kadar daha daynıcam nasıl bu şekilde olacak bilmiyorum oma bakınca eskiler geliyor gözümün önüne o zaman hiç dayanamıyorum
Çevrem sevdiğim istediğim için kaçtığımı biliyorlar

şuan 22 yaşındasın sanırım çokta gençsin keşke daha temkinli davransaydın

sana karşı şiddet vs varmı şuan ? eski erkek arkadaşınız ile hala telefonda görüşüyormusun.
Allaha şükür şiddet vurma vs yok sadece bi kere konuştum başka arkdan haberini aldım yeni 2/3 gün önce evlenmiş

Bu halde devam edebileceğine gerçekten inanıyor musun ? Neden çözüm aramak yerine intihar gibi saçma sapan şeyler düşünüyorsun ? BOŞAN arkadaşım yapamıyorsan boşannnn uzatma kendini bitirme 22 yaşındasın daha.. Hoş ne desem boş olacak sana ama bir gün bıçak iyice kemiğe dayanınca kendin bırakıp gidersin o güne kadar kendine iyi bak...

İşte bunu bilmiyorum ne kadar daha daynıcam nasıl bu şekilde olacak bilmiyorum oma bakınca eskiler geliyor gözümün önüne o zaman hiç dayanamıyorum
Çevrem sevdiğim istediğim için kaçtığımı biliyorlar
Ayrılmak istesen başına bela olacak bir tip gibi geldi bana. Çevrenin ne düşündüğünü çok da takma. Ne yani severek evlenenler ayrılmıyor mu? Ama çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.

Ayrılmak istesen başına bela olacak bir tip gibi geldi bana. Çevrenin ne düşündüğünü çok da takma. Ne yani severek evlenenler ayrılmıyor mu? Ama çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.
Amiiiin inş ama keşke dövseydi o zaman bahanem olurdu geri dönmeye

öncelikle pikolojik destek almalısınız
sonra 3.çocuk olmasın diye korunun (nefret ettiğiniz adamdan 2 çocuk nasıl yapılır oarsı muamma ama neyse)
kendinize iş bulun çalışın para biriktirin
mümkün olduğunca kocanızla paylaşımınızı en aza indirin
Bana kalırsa en güzel çözüm boşanmak ama siz onu yapamayacak gibi duruyorsunuz

Allaha şükür şiddet vurma vs yok sadece bi kere konuştum başka arkdan haberini aldım yeni 2/3 gün önce evlenmiş

yapacak birşey yok allah mutlu etsin herkesi...
siz şuan hata yaptım diye evlendiniz üstüne 2 çocuk yaptınız artık o çocuklarınızın babası atın içinizdeki öfkeyi iyi yönlerine bakmaya çalışın yoksa hayat bu şekilde geçmez.

İnanın 2sinide ben istemeyerek oldu onun amacını tahmin edebiliyorum
Boşansam çocuklarla nasıl yapabilir miyim bilmiyorum

İnanın 2sinide ben istemeyerek oldu onun amacını tahmin edebiliyorum
Boşansam çocuklarla nasıl yapabilir miyim bilmiyorum

ne mezunusun daha önce biryerde çalıştınmı diye sormıcam 17 -18 yaşlarında flört ve sonrasnda evlenmişsin.eğer boşanma gibi birşeyi düşünüyorsan ailen yanında olmalı şu şekilde özgüvenin yok geldi bana daha kötü şeyler gelmesin başına 2 çocuğunda var onlarda zor durumda kalmasın derim .iyice düşün taşın veya eşine alışmaya onu sevmeye bak.at eski şeyleri kafandan ....ha ben gene yapamıyorum diyorsanda biran evvel annene konuyu aç konuş yoksa akabinde buradan istemeyerek 3.çocuk oldu diye konu açarsın yazık o çocuklara ve geleceklerine......

Liseyi dışardan bitirdim dershanede kayıt muhasebeye bakıyordum bebeğim olunca çıktım unutmaya çalışıyorum belki biraz sevgi olsa içimde unuturum diye düşünüyorum

Back
X