FİLM GİBİ HAYATIMM

Kendinize iş bulup çalışın biraz da olsa unutursunuz bazı şeyleri. İleride maddi olarak toparlarsanız belki daha doğru karar verirsiniz. Eğer şu an sizin için iyi bir eş ise sorun sadece geçmişte yaptıklarıysa bence unutmaya çalışın. Daha olumlu davranın çocuklarınız için.
Sorun en çok geçmişle devamlı olanlar aklıma gelince kaldıramıyorum

eşiniz kötü birimi,eğer iyi biriyse sevmeyi deneyebilirsiniz,bir süre boyunca deneyin bence. Baktınız olmuyor boşanın? Akraba evliliği olduğu için mi boşanma sorununuz var? ayrıca annenizi ya da babanızı düşünmeyin bu sizin hayatınız
Bnm ailemin onun ailesinin istemediği bi evlilik zaten zorla evlenmişiz ayrılsam kıyamet kopar bakalım dayanabildiğim kadar dayanıcam sonra ya alışırım yada inceldiği yerden kopar

Valla öyle bi katlanılırkı.. ayrımık kavga evlat laf dedikodu aile baskısı... okadar zor ki tüm enerjisi bitmiş insanlar bunu göze alamıyor..
Benim başıma gelse asla çocuğum var diye sabretmezdim. Bu en başta çocuklara kötülük, bu ortamda çocuk yetiştirilmez. Bunun dışında kendime olan özsaygım sebebiyle böyle bir evliliği ve eşi kendime yediremezdim. Zaten laf, dedikodu, aile baskısı karakterim gereği asla umursayacağım şeyler değil. Ayrılık ise artık pek çok kişinin başvurduğu bir kurtuluş yolu. Kavga zaten olmayan bir şey de değil gördüğümüz gibi.
Kısacası bir kere geldiğimiz dünyada bu hayatı ne kendime ne de çocuklarıma yaşatırım. Biraz güçlü olunması gerektiğini düşünüyorum.

Benim başıma gelse asla çocuğum var diye sabretmezdim. Bu en başta çocuklara kötülük, bu ortamda çocuk yetiştirilmez. Bunun dışında kendime olan özsaygım sebebiyle böyle bir evliliği ve eşi kendime yediremezdim. Zaten laf, dedikodu, aile baskısı karakterim gereği asla umursayacağım şeyler değil. Ayrılık ise artık pek çok kişinin başvurduğu bir kurtuluş yolu. Kavga zaten olmayan bir şey de değil gördüğümüz gibi.
Kısacası bir kere geldiğimiz dünyada bu hayatı ne kendime ne de çocuklarıma yaşatırım. Biraz güçlü olunması gerektiğini düşünüyorum.
Ülkemizde böyle yasayan okadar çok kisi var ki.. aileniz desteklemezse çevre baskısı varsa zaten tükenmiş gününüzün son damlasınıda tüketiyor.. özsalgi olsa ne yazar çocuğundan ayırılması söz konusuyken...

Siz de o adamı sevdiniz evlenmek istediniz o cahil yaşta ama şimdi yaş ilerleyip gözünüz açılmış hepsi o. yoksa iki çocuğu leylekler getirmedi herhalde...

Ayy bu masallara kimse kanmıyo be canım artık..
Sana tecavüz eden adamla zorla evlendin de çocuğu da mı zorla doğurdun..
Kendi hayatlarınızı mahvediyosunuz da o el kadar bebelere de mi acımıyosunuz..
Ne hakkınız var onlara böyle mutsuz ve çarpık bi aile ortamı sunmaya..

Back
X