FİLM GİBİ HAYATIMM

Sana başka duygular besliyorum deyince dünyanızı başınıza yıkan biriyle değil içki çay bile içilmez. Evet buradan gayet öyle görünüyorsunuz.
Sizi zorlamıyorum nasıl görmek istiyorsanız öyle görün :KK52:

Evliyken intihar bile ettim dayanamdım artık düşünsenize gencecik yaşta sevmediğiniz biriyle evleniyorsunuz evimdeki hiç bi şeyi ben almadım gittik kv beğendi aldık hamileyken beni aç bırakmalar daha neler neler
Şimdi bile gözyaşlarına boğuldum ben nasıl alışcam bu adama 5 sene oldu bazen yüzünü dahi görmek gelmiyo içimden
Canım BENİM yaa hepimizin kaderi doğmadan önce yazılır neden çocuk yaptın böyle bi adamdan

Canım BENİM yaa hepimizin kaderi doğmadan önce yazılır neden çocuk yaptın böyle bi adamdan
İlk çocuğumda zaten cahildim ikincisinde korunuyodum ilaçla bi ara bıraktım o zaman oldu ama olmasaydı şuan ayrıydım anlayamıyorum hangisi şer hangisi hayır

İlk çocuğumda zaten cahildim ikincisinde korunuyodum ilaçla bi ara bıraktım o zaman oldu ama olmasaydı şuan ayrıydım anlayamıyorum hangisi şer hangisi hayır
Allaha sığın canım eğer yapabiliyorsan bi meslek edin elin cebinde olsun bosanabilirsende bosan böyle hayat devam etmez

Allaha sığın canım eğer yapabiliyorsan bi meslek edin elin cebinde olsun bosanabilirsende bosan böyle hayat devam etmez
Cnm evliyken liseyi bitirdim önümüzdeki ünv sınavına gircem inş ya inş çabam boşa çıkmazda bi an önce mesleğimi elime alırım

Çok üzüldüm gerçekten.
Ama madem bu sekilde evlendiniz nasıl 2 cocuk yaptınız aallahh askına ya?
İşte simdi eliniz kolunuz bağlanır çekersiniz öyle ..

Hadi ins canım BENİM inanki okurken sanki ben yasamisim gibi kalbim acidi
Allah razı olsun cnmm inanki çevremde olan kişilere bu şekilde anlatamadığım için buraya yazdım nolur dua et bana biraz daha sabıra ihtiyacım var

Allah razı olsun cnmm inanki çevremde olan kişilere bu şekilde anlatamadığım için buraya yazdım nolur dua et bana biraz daha sabıra ihtiyacım var
Rabbim yardimcin olsun canım bende hamileyim 7 aylık benimde bi çocuğum olacak insan bazen çocuğu için herşeye katlanmak zorunda kaliyor hayat kimisine çok zalimce davranıyor

Rabbim yardimcin olsun canım bende hamileyim 7 aylık benimde bi çocuğum olacak insan bazen çocuğu için herşeye katlanmak zorunda kaliyor hayat kimisine çok zalimce davranıyor
Aynen öyle yaşamdn hayattan hiç bişe anlamadım sanki öylesine gelmiş gidiyorum

Allahım inş bebeğinin yolunu hep açık etsin hayırlı günler nasip eylesin inş

Seni elde etmek için zorla sahip olan insan kolay kolay boşar mı ki,Allah yardımcın olsun..

Boşanmayacaksan da o yaşananları unutup eşini sevmeye çalış.sana davranışları nasıl, yani varsa elle tutulur bir yanı,tut oradan ve normal bir evliliğe dönüştür bu ilişkiyi. .

Zor şeyler,sen de çok hata yapmışsın ama elbette mutlu olmak hakkın, Allah kolaylık versin

İnsanlar ne kadar benciller degilmi bi laf varya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye ne kadar acımasızca yorumlamislar
Aynen sanki ben buraya suçlanmak için yazdım bende farkındayım hatalarımın ben istemez miydim mutlu olmayı gençliğimi geçirmeyi hangi gelinliği giycem diye uykusuz kalmayı herşeyim eksik herşeyim yarım

Seni elde etmek için zorla sahip olan insan kolay kolay boşar mı ki,Allah yardımcın olsun..

Boşanmayacaksan da o yaşananları unutup eşini sevmeye çalış.sana davranışları nasıl, yani varsa elle tutulur bir yanı,tut oradan ve normal bir evliliğe dönüştür bu ilişkiyi. .

Zor şeyler,sen de çok hata yapmışsın ama elbette mutlu olmak hakkın, Allah kolaylık versin
İşte tek avuntu bulduğum konu dövme küfür vs yok bunlarla duruyorum

Hatalarını yüzüne vurmak sana fayda olmayacak. Maalesef hayatın gerçeklerini acı şekilde öğrenmişsin. Umarım bir meslek edinirsin. Çocukların var çekip gidemeyeceksin ve anladığım kadarıyla ailen de destek olmayacak. Okul diyorsun ama hemen iş bulamayacaksın 4 yıl okusan minimum 4yıl daha bu evliliğe devam edeceksin farkındasın değil mi? Bunu göze alabiliyor musun?ve o sureçte yeniden bebek olmayacağının garantisi yok.Aynı zamanda meslek kurslarına da gitsen? Yani ya bu deveyi güdeceksin maalesef yada gideceksin. Allah sabır versin

Back
X