Film gibi...

Allah korumuş sizi çok çok geçmiş olsun.normalde arkadaşlarınızı ararken oraya girmemeniz çok ilginç ama rabbimin işi işte.
Düşünmemeye çalışın,aklınıza geldiğinde hemen başka birşeyle uğraşmaya başlayın belki biraz iyi gelir
Psikologla görüşmek de eminim çok rahatlatıcaktır
Tekrar çok geçmiş olsun...

Allah korumuş sizi çok çok geçmiş olsun.normalde arkadaşlarınızı ararken oraya girmemeniz çok ilginç ama rabbimin işi işte.
Düşünmemeye çalışın,aklınıza geldiğinde hemen başka birşeyle uğraşmaya başlayın belki biraz iyi gelir
Psikologla görüşmek de eminim çok rahatlatıcaktır
Tekrar çok geçmiş olsun...

Ya girseydim. Çok daha korkunç şeyler olurdu. Hepimizi oracıkta indirirdi belki. Bugün işyerinin önündeydik arkadaşımla, ağlamamak için zor tuttum kendimi. Böyle bir korkuyu kimseye yaşatmasın Allahım :14:

O lanet kapıya gitseydim en zararlı ben çıkardım. Offf çıkmıyor aklımdan :'(
Geçen trafik kazası, sonra da bu olay, birde c.tesi gece arabadan inerken birden bire sarhoşun biri karşımıza dikildi, kafama indirip arabamın anahtarını alıp arabamı çalacak zannettim. Meğersem taksi istiyormuş çağırabilirmisiniz fln dedi :52:

Kurşun falan mı döktürsem acaba??? :50:

Son düzenleme:
geçmiş olsun.
aynısı olmasa da bizim de eve hırsız girmişti. o zamanki evimizde benim odam ve salon evin bir tarafında arada hol var ve evin diğer tarafında annemlerin ve ablamın odası vardı.
hırsız salondan girmiş ve benim odamı geçip annemlerin yatak odasına girmiş, eşyaları karıştırmaya çalışırken babam uyanmış (ki normalde uykusu acayip ağırdır o gün nasıl uyandığına inanamadık allahın işi işte) ve hırsızı fark edip bağırmaya başlamış. ben de bağırışa ve hırsızın kaçışı sebebiyle yarattığı sese korkup uyanıp anında kapıyı açtım babam geliyordu holden eğer bikaç sanise önce açsam kapıyı hırsızla karşılaşacaktım ya da hırsız annemlerin odasına girmek yerine benim odama girse bir bayıltıcı sprey sıksa bana herşeyi yapabilirdi yani kimsenin ruhu duymazdı odam evin başka yerinde olduğu için. bir de o sıralar karşı apartmanın 4. katına tırmanmış yalnız yaşayan bir bayana tecavüz etmeye çalışmıştı adamın biri yakalanmıştı ama. hepimiz ailecek çok korktuk hemen demirler vs bi ton önlemler alındı babam sabahlara kadar uyumadan çok uzun süre evde nöbet tuttu fln ama çok uzun süre kötü rüyalar gördüm. tavsiyem bu konuyu anlatıp durma her tanıdığına çünkü her anlatışında olayı tekrar yaşıyorsun. bilinç altından insan beyni böyle kötü olayları unutmaya meyillidir kendi kendine yaşatıp bunları ezberletme kendine. gerekirse bir psikologtan destek al. iş yeri de güvenlik önlemlerini arttırsın size güven sağlasın güvenlik elemanı alsınlar gerekirse.

[sıze=2]cuma aksami saat 19:00-19:30 arasi oldu bu olay. Calistigim yerde silahli soygun düzenlendi. Hayatimin en korkunc günüydü.
3 arkadasimla birlikte 4 kisi calistik o aksam. Noel zamani oldugu icin ben o aksam kasa'da oturdum. Digerleri depo'da ve dükkanin icinde calistilar. Kasa'da bir hata olustugu icin zile basmak zorunda kaldim, zile basinca patron geliyor öyle bir sistemimiz var. 10 dakika boyunca deli gibi bastim zile, kimse gelmedi. Tedirgin olmaya basladim.
1 defa zile basinca patron anahtari getiriyor, 2 defa basinca 2. Kasa aciliyor, defa basinca 3. Kasa. Vs. Vs. Sistem böyle.
Patron gelmeyince 2 defa zile bastim bu sefer, diger arkadas kasa'yi acsin diye, o da gelmedi. Bu arada saat 19:12 fln.
Müsteriler'de tedirgin olmaya basladi, cogu biliyor bizim sistemi, niye kimse gelmiyor diye söylenmeye basladilar.

Ben kasayi bos birakip depo'ya gittim onlari aramak icin. Bu arada bizim depo kocaman. Girisin hemen sag tarafinda büro'ya giden kapi var deponun icinde, sol tarafta 20 metrelik alan. Mallar paletler duruyor etrafta. En arkada'da basim makinesi var, bos kartonlari kutulari icine atip basiyoruz. Neyse ben girdim iceri saga sola baktim kimse yoktu. En arkaya basim makinesine kadar yürüdüm kimse yoktu. Bütün kartonlar etrafta darma duman duruyordu. Adetimiz degil onlari ortada birakmak, hemen makineye atip basilir normalde. ıyice korkmaya basladim. 3ü birden ortadan kayboldu ve herseyi ortalikta birakmislardi.

Sonra geri yürüdüm büroya dogru. Kapinin önünde birkac saniye durdum ama neden bilmiyorum, iceri girmedim. Büroya girip bakmadim ordalarmi diye. Geri döndüm kasaya, aradan 5 dk fln gecti, ciglik sesleri duydum arkadan 'imdaaaaat' diye, kasayi müsterileri öylece birakip arkaya firladim. Arkadasin biri yerde sürünüyordu. Elleri kollari kablo baglari ile baglanmis. Depoya giden kapiyi elleri bagli sekilde acamayinca alttan sürünerek cikmaya calismis. ıpi cektim kapiyi actim, diger 2 arkadasida ayni vasiyette gördüm. Elleri bagli, agizlari bantlanmis. Korkunc bir manzaraydi kizlar :14::14::14: Hala gözümün önünden gitmiyor.

Olay söyle olmus. Adam bir sekilde depoya girmis (kimse farketmemis nasil oluyorsa), icerde kafasina maskeyi gecirmis ve paletlerin arasina saklanmis. Arkadasim kartonlarla dolu arabayi makinenin icine atmak icin arkaya dogru giderken adam birden bire önüne cikmis, gögüsüne silahi dayamis ve sok cihaziyla etkisiz hale getirmeye calismis. Sonra ellerini baglayip bi kösede saklamis, orada 2. Arkadasi beklemis, o da karton basmaya gidiyordu. Onuda tutup baglamis. 3ü kisiyi'de ayni sekilde rehin almis.
Adam bunlari büroya götürmüs siraya dizip. Elinde silah birsey yapamiyor kizlar :18::18::18:

Kasayi actirmis ve eline gecen paralari bir bez cantaya doldurmus. Tam bürodan cikacakti o ara ben depoya girdim iste onlari aramaya. Kapinin ardindan beni gözetlemis kizlar. Arkami dönseydi gözgöze gelecektim.
Arkaya gidip geldigimde büro'ya girseydim eger, o kapidan girseydim korkunc seyler olabilirdi. Alnimin ortasina sikardi kesin :14:
Yüce rabbimin isi, büroya girmedim o an bakmak icin iste. Gerisi malum yukarda anlattim. Ciglik sesleri vs. Vs.
Adam silahla arka kapiyi actirip ordan kacmis. Basim makinesinin yaninda cikis var, disardan acilmiyor sadece icerden cip'le etkisiz hale getirilip aciliyor.

Bu sok'u nasil atlatirim bilmiyorum. Ben bile bukadar korktuysam diger arkadaslarim 10 beterini yasamislardir.
Aklimdan cikmiyor bir türli, ya o kapidan iceri girseydim??? Son'um olabilirdi. Adam'la aramizda sadece 2 adim ve bir kapi vardi. Girmedim iste geri döndüm.

Allahim kimseye yasatmasin, bu duygu anlatilmaz. Cogunuz belki inanmayacak biliyorum, annem'de inanmadi saka yapiyoruz zannetti ablam onu aradiginda.
Gece 23e kadar ifadeler alindi, hastaneye gidildi falan derken gece 2yi buldu hepimizin eve gelmesi.

Her gece basimi yastiga koydugumda o manzara geliyor gözümün önüne. Arkadaslarimin gözlerinden okunuyordu korkulari. O bakislari ömrüm boyunca unutmayacagim. Film gibi gercekten...ama biz bunu gercekten yasadik cuma aksami...canim annem nasil agladi orada nasil sarildi beni görünce :14:

[/sıze]

gecmıs olsun:(:((:8:(

Tesekkür ederim kizlar...bugün isyerine gittim...bu hafta izin aldim toparlanmak icin.
Diger isarkadaslarim arkamdan söyleniyormus. Olayin disinda kalmisim aslinda izin almam sacmaymis fln. Tek korkan ben degilmisim herkes korkmus cart curt. Korku bahane degil'e getiriyorlar lafi.
Ben tabiki korktum, ama isin en kötüsü, candostumu kaybedebilirdim. Ilk o rehin alindi cünkü sonra diger 2si. Onu o halde gördüm ya dünyam basima yikildi sanki, ona bisey olsaydi napardim. yikardim o dükkani. bizim yedigimiz ictigimiz ayri gitmez, beraber gülüp beraber agliyoruz, annem onu kizi gibi, onun annesi de beni kizi gibi görüyor.arkadasimin gözlerindeki o aciyi görünce benim canim yandi, digerleri anlamiyor bunu, herkesin basina gelebilir diyip geciyorlar. neymis bana bisey olmamis aslinda izin almama gerek yokmus. illa bedensel mi yaralanmak lazim? insanin ruhu yaralansa acitmaz mi? ben mi abartiyorum olayi?

Back
X