Film önerisi!

ya sen nasıl birisin bilmem ama ben duygusal biri değilimdir ama İlk Aşkım adlı filmde ağlamıştım yani bilmiyorum belki çok duygusal değildi benim duygusal bir anıma denk gelmişti ama iyi bir filmdi ablamda ağlamıştı uzun lafın kısası izle bir bu arada film Fransız yapımı

ben de hint filmleri önercem zira hint dışı izlemiyorum zaten :):)
Gülmek istiyosanız Dostana :)
ağlamak isterseniz Devdas olabilir.Ama daha güzeli Veer Zaara ya da Kal ho naho (en çok ağladığım iki filmden bi tnesidir bu) we are family de harikadır

aynen bende sıkılmıştım a moment to remember da pek etkilemedi beni:)) 3 ıdıots güzeldi duygusuz biride değilimdir aslında yada öylemiyim bilemedim ama kolay kolay beğenemiyorum tavsiye edeceğin film varsa izlerim :))

eşkıya

daima lilya ( acayip ağlamıştım)

evim sensin (ağlama garantili)

-Her cocuk ozeldir
-Ghajini (mutlaka izle)
-Black
-Barfi
-Talaash

Bunlarin hepsi hint filmi ve eger izlersen hintlerin film sektorunde ne kadar basarili oldugunu anlarsin. Bunlarin hepsini mutlaka izlee.

Ben izledim falan film bitti yatmaya gittim aglamaktan uyuyamadim resmen ya :2:
Kizin ölüm sahnesi aklima geldikce cok agladim mutlaka izlenmesi gereken bir film bence.

Dulha Mil Gaya yine bir Hint filmi. Çok güzel.Kesinlikle izleyin

Sophie Marceau'nin oynadığı Anna Karenina 'yı tavsiye ederim.

Çok uzun zaman önce seyretmiştim ama seyrederken Sophie Marceau o kadar iyi oynamış ki o acı çekerken sizin de yüreğiniz daralıyor, tekrar seyretmek istemeyecek kadar canımı yakmıştı bu film.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…