Filmde sadece o oyuncu olduğu için filmi izlediğiniz oyuncular var mı?

selin_94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
124
0
116
İzmir
Bir film görmüşsünüzdür ve afişinde sadece 'o' oyuncu olduğu için izlemek istersiniz.Sizin için o oyuncular kimlerdir?:)

çook varda şu sıralar ; Gerard Butler kaydirigubbakcemile3

nicolas cage..her filmini izliyorum :)))

ya da kaliteli bulduğum diğer oyuncularınkini ama her zaman güzel olmayabiliyo

mel gibson çok iyi bi oyuncu mesela derim ki süper yazıyo yönetiyo oynuyo felan ama işte her zaman olmuyo ...filmin adını unuttum ama iyi diye ailecek izleyelim dedik sonunu zor getirdik bayılıyoduk yanii..

ama süper işleri de var

var tebii olma mı sempatiksalakcinni

filmin içinde Wesley Snipes, Samuel Jackson veya Morgan Freeman olsun yeter :lepi:

aaa evet morgan freeman apayrıdır istisnasız her filmini severim.samuel l jacksonda unthinkable da içime işledi resmen.

Johnny D. aşktır <3 <3 <3
ve Angelina'yle salt diye bi filmleri var kasımda çıkıyor kaçırmayın derim ,)

Audrey Tautou,Grace Kelly,Audrey Hepburn,Fele Martinez,Javier Bardem filmlerini bi yerde gördüğüm anda işi gücü bırakıp izleyebilirim o derece =)

Johny Deep i unutmuşum ben, Jude Law var tabi bir de Gerard Butler la beraber :)

son zamanlarda Due Date filmini içinde robert Downey Jr. olduğu için izledim, tam bir karın ağrısıydı, şükür ki gişedeyken kaçırmıştım

Adam Sandler, Owen Wilson, Jim Kerry, Eddie Murphy ve Rob Schneider bu oyuncuların resmini fragmanında gördüğüm her filmi izlerim çünkü bu zamana dek her filmlerini izledim neredeyse ve hepside süperdi. Genelde romantik komedi tarzında filmlerde oynuyorlar tavsiye ederim.

Lee Byung Hun ve

Tadanobu Asano ...

Kadın oyunculardan ise Michelle Williams

Son düzenleme:
Back
X