onu ben de begenmedim canım genelde türk dizi ve filminde böyle seyleri pak beceremiyolar sanırım..bi de moulin rouge da var el tango de roxanneben aşkı memnudaki behlül ve bihterin dansını hiç beğenmemiştim tango sahnesini:umursamaz: onlarda aklıma geldi yazıyım dedimm
sokak danscıları filmindeki final sahnesi
onu ben de begenmedim canım genelde türk dizi ve filminde böyle seyleri pak beceremiyolar sanırım..bi de moulin rouge da var el tango de roxanne
sanırım sen de ben gibi dansla baya ilgilisin...çok isterdim tango ve latin öğrenmeyi ama olmadı..ama yine de izlemeye bayılıyorumo filmi çok severek izlemiştim başroldeki kız ve erkek çok yetenekli gerçektennvereliniortak
bi de fame-şöhret filmindeki dans sahnesi..müzik de aynı zaten (fame)
sanırım sen de ben gibi dansla baya ilgilisin...çok isterdim tango ve latin öğrenmeyi ama olmadı..ama yine de izlemeye bayılıyorum
hatırlatsam hatırlarsın hatta geri halliwell bile bir klibinde kullanmıstı benzer bi sahneyi..kız geliyodu jürinin önünde dans ediyodu mayosuyla,hatta jüri masasına falan cıkıyodu dans ederken..gayet hoştu o sahne.geri halliwell-it's raining man klibini izlersen filmi de anımsarsın,ya da filmin afişlerinde de resim vardırhmm ben bu filmi izlemedimm:kedi:
ben eşimi ikna etmiştim ama bebek olcak biraz zor artık.en azından uzun süre zor diyeyimaynen cnm ya çok güzel danslar izlemeye doyamam heralde bende bu sene kursa gitmeyi düşündüm ama olmadımafoldumben bide erkek arkadaş problemiikötükedihüso
hatırlatsam hatırlarsın hatta geri halliwell bile bir klibinde kullanmıstı benzer bi sahneyi..kız geliyodu jürinin önünde dans ediyodu mayosuyla,hatta jüri masasına falan cıkıyodu dans ederken..gayet hoştu o sahne.geri halliwell-it's raining man klibini izlersen filmi de anımsarsın,ya da filmin afişlerinde de resim vardır
ben eşimi ikna etmiştim ama bebek olcak biraz zor artık.en azından uzun süre zor diyeyim
bunu izlemedim maalesef
elizabeth
bunu izlemedim maalesef
en azından bir ara bulup videosunu izlerim..baska aklıma gelmiyo suan filmbilmiyorumkismile
Dans görüntüleri içeren bir film de benden gelsin
Dirty Dancing (İlk Aşk,İlk Dans)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?