Filmlerde en beğendiğimiz dans sahneleri ve müzikleri

ben aşkı memnudaki behlül ve bihterin dansını hiç beğenmemiştim tango sahnesini:umursamaz: onlarda aklıma geldi yazıyım dedimm
onu ben de begenmedim canım genelde türk dizi ve filminde böyle seyleri pak beceremiyolar sanırım..bi de moulin rouge da var el tango de roxanne

sanırım sen de ben gibi dansla baya ilgilisin...çok isterdim tango ve latin öğrenmeyi ama olmadı..ama yine de izlemeye bayılıyorum

aynen cnm ya çok güzel danslar izlemeye doyamam heralde bende bu sene kursa gitmeyi düşündüm ama olmadımafoldumben bide erkek arkadaş problemiikötükedihüso

hmm ben bu filmi izlemedimm:kedi:
hatırlatsam hatırlarsın hatta geri halliwell bile bir klibinde kullanmıstı benzer bi sahneyi..kız geliyodu jürinin önünde dans ediyodu mayosuyla,hatta jüri masasına falan cıkıyodu dans ederken..gayet hoştu o sahne.geri halliwell-it's raining man klibini izlersen filmi de anımsarsın,ya da filmin afişlerinde de resim vardır

aynen cnm ya çok güzel danslar izlemeye doyamam heralde bende bu sene kursa gitmeyi düşündüm ama olmadımafoldumben bide erkek arkadaş problemiikötükedihüso
ben eşimi ikna etmiştim ama bebek olcak biraz zor artık.en azından uzun süre zor diyeyim

evet şarkıyı ve klibi çok iyi hatırlıyorum şarkıya bayılıyorum hatta:asigim:

ben eşimi ikna etmiştim ama bebek olcak biraz zor artık.en azından uzun süre zor diyeyim

inş gidebilirz cnm ya dans etmek çok güzel bişey yaa:asigim::kedi:

Dans görüntüleri içeren bir film de benden gelsin
Dirty Dancing (ılk Aşk,ılk Dans)

Son düzenleme:
ben cıkıyorum canım iyi geceler,daha sonra tekrar görüşürüz.hem o zaman aklıma başka filmler de gelmiş olur...kendine iyi bak,güzel paylaşımların için teşekkür ederima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…