Filmlerde en beğendiğimiz dans sahneleri ve müzikleri

Özellikle Mamma Mia'yı şiddetle tavsiye ederim. Neredeyse bütün sahneler güzeldi. Ne de olsa kullanılan müziklerin hepsi ABBA'nın.
Aşk ve Diğer Felaketler filminin tango sahnesi de çok güzeldi.
Save The Last Dance filminin final dansı da güzeldi, tatlı bi bale gösterisi olarak başlayıp Hip Hop'a dönmüştü. Hip Hop bale figürleriyle de ayrı güzel olurmuş meğer. =)
Ayrıca saydıklarınız da çok güzel. Özellikle Al Pacino'nun dans sahnesi çok hoşuma gidiyor. =)
Aklıma geldikçe yazarım ben. =) Bir de "Tango" diye bir film vardı sanırım. O filmin tango sahnesi de çok hoşuma gitmişti hatta kızın üzerindeki lacivert şirin elbiseyi hiç unutmadım. =)

o filmi duymuştm ama izlemek hiç kısmet olmadı şu ara bolcaa boş vaktim vaktim varken izleyebilirim aslındaakaydirigubbakcemile2 yorumların için tşk ederim cnm herzaman beklerimma.s.yerimseniben

kadın kokusu
tango sahnesi
Al Pacino ile Gabrielle Anwar’ın “Por una cabeza”

ucuz roman da uma thurman ın tekbaşına yaptıgı dans Girl, you will be a woman soon şarkısıyla
cok eski ama saturday night fever john travolta nın dans sahnesi

cok sevdiğim bir film philedelpia da tom hanksın bir opera parcasıydı sanırım onla dansı erkek erkeğe dans ama harika :)

titanicte ki dans sahnesi de güzledi

yaralı yüzde alpacino michele pfeifer dansı
ilk aklıma gelenler

Peki hangi dans türünü istiyorsun? Belki öyle daha ayrıntılı araştırabiliriz. Bende dans sahnelerine bayılırım ama elbette romantik olanlara. =)

tşkrler cnmmŞeniz

Peki hangi dans türünü istiyorsun? Belki öyle daha ayrıntılı araştırabiliriz. Bende dans sahnelerine bayılırım ama elbette romantik olanlara. =)

cnm farketmez sizi filmlerde etkileyen her çeşit dans oalbilir ama bni en çok etkileyen tango:asigim::lepi: benm gibi dansı sevenler için sohbet ettiğimiz bi topik olsun istedimm:lepi:

Eklentiler

• $Hırcin Sevgilim 2007 DVDRip Türkçe Dublaj_chunk_1 016.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 103
  • $Hırcin Sevgilim 2007 DVDRip Türkçe Dublaj_chunk_1 056.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 134
  • $Hırcin Sevgilim 2007 DVDRip Türkçe Dublaj_chunk_1 130.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 109

2. sahne süper gözüküyo :asigim:

http://video.hosyer.com/Fred-Astaire-and-Ginger-Rogers-Smoke-Gets-In-Your-Eyes/q-T01PQmRReWtLUVk=
fred astaire ve ginger rogers .Smoke Gets In Your Eyes
bu ikilinin bütün filmleri ve dansları muhteşemdir.

cnm ya kadının güzelliğine elbisesinin zarefetine ve danslarına bayıldımm:asigim:a.s.

offf azul mükemmel cidden ya bu filmin her sahnesine aşığım resmen..

Umut Dalgaları filminden,film güzel olduğu kadar dans sahnesi de harika.İzleyin derim.
http://www.izlesene.com/video/sinema-umut-dalgalari-dans-sahnesi/2164931

izledim cnm sandra bullockmuydu o tam seçemedimCADIARZU eğlenceli bi dans gerçektenkaydirigubbakcemile2

offf azul mükemmel cidden ya bu filmin her sahnesine aşığım resmen..

bunu biliyorumm süper gerçekten:asigim:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…