filmlerdeki gibi bişi yasıyorum..

lemanguneri

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
3
0
6
Antalya
Kızlar benim 6 yıllık bır ılıskım var.son 2 yıldır nısanlıyız.ve ben nişanlımı cok sevmıyorum artık.olsa da olur olmasa da dıye dusunuyodum ta kı 1 ay öncesine kadar.bundan 5 yıl once calısmaya başladığım otelde biriyle tanışmıştım.bora.ve ben ozamanlar okadar ıcıme kapanıktım kı babamı tanıyo dıye bır tek onunla konusuyodm.o da benı kardesı gıbı sevıyodu.benım bır yıl kadar otelde calısmadıgım zaman olmuştu,ozaman bıle hıc konuşmamıştık,yolda gordugumzde bırbırımızı selam verırdık.burası kucuk bır tatıl beldesı,herkes herzaman bırbırını gorebılıyor.neyse hersey 5 yıl böyle devam ettı. kendısı gecen yıl bır restoran açtı.ingiliz bır kadınla tanıştı,hatta aralarını da ben yaptım bır nevı.hala ılıskılerı devam edıyor.ve ben de bu yıl bır ıs yapmayı dusunuyodum.babam da borayla yap dedı.aradım.ankaradaydı.sonra geldı.oturduk konuştuk.eskısınden cok farklı geldım ona.onun tanıdığı ben kucuk bır kızdım hep.hep aynı gıyınen,saclarını boyamaya cesaret edemeyen,utangac...bu ozellıklerımden dolayı da cok dıkkat cekmedım hıc bır zaman.ama ben artık o dglm.saclarımı boyattım,sık gıyınıyorum,gırısken bırıyım ve sanırım seytan tuyum var kı cogu ınsanlar benden hoşlanıyor..sımdı boranın bana bakış acısı değıstı.benımle ılgılenıyor.bu cok asına,her sabah gunayın msjı alıyorum ondan.gecen aksam rakı,meze,turk sanat muzıgı yaptık ve yakında bırlıkte meıs adasına 1 gecelik tatıle gıtmek ıcın planlar yapıyoruz.benımle orda kalmanın kulağa cok hos geldıgını soyluyo.artık emınım benden hoşlandığına.hatta dun aksam yıne bırlıkteydık..gerçekten ok keyıflı zaman gecırıyorz..veeeeeee gelıcm zurnanın zırt dedıgı yere.nısanlımdan ayrılmak ıstedım 1 ay once ama bora yüzünden dgl.onunla olamıcagımı anladım cunku.kendımı oldururum dedı.ayrılamadım nıtekım.bora 37 yasında,ben 24. babam hep onunla konusuyo,ben nısanlıyım,onun da sevgılısı var.o da sevgılısı kotu zamanlar gecırıyo dıye ayrılamıyor..off karmakarısıgım..onunla cok ıyı hıssedıyorum ve en cok hoşuma gıden onun bır ortamda hemen sıyrılması.benım nısanlım böyle dgl.ve ben aslan burcu oldugm ıcın cok dıkkat ederım böyle seylere.hıc bısıyı ılışkıye dökmeden böyle devam edebılır mıyız sızce?napıcam ben.ne zor durumlar bunlar.

Aşık olmadığın nişanlınla mutlu olabilecek misin evlenince onun her haline katlanabilir misin ?Sabredeceğin durumlarda olacak ama sen daha evlenmeden böylesin :(Bora dediğin arkadaşın bir heves mi aşk mı bunu düşün, hayatında olmasını istediğin mantık evliliğimi yoksa aşk evliliği buna da karar vermelisin bence ancak öyle çözersin soru işaretlerini

aynıyız sankı,hıc ortak yonlerımızı kesfedıcek ortamımız olmamış.en buyuk hayalım dünyayı gezmek.o da cok sevıyo gezmeyı.konustugumda saatlerce sohbet edebılıyoruz.ama ben nısanlımla ılıskımın başlangıcında bıle böyle dgldım.ıstedıgımın ne olduğunu bılmıyorum.zaten böyle bır durumda bılemez kı kımse.cok karmaşık.

bana kalırsa sen o bora dediğin çocuğu sevmiyorsun sadece uzun zamandır aynı adamla birlikte olduğun için o adam sana farklı geliyo.
kendini iyice tartman lazım
ama bence eğer nişanlını sevmeseydin 6 yıl birlikte olmazdın

1 gecelik tatil mi?
Umarım yanlış anlamışımdır.
BU adam sizin neyiniz oluyor. Böyle vakaları çok okuyoruz.
Lütfen böyle bir hatayı sakın ama sakın yapmayın.
Sizi seven insan sizi ailenizden ister, söz nişan evlilik olur. Sonra sitediğiniz yere tatile gidersiniz.
Bu söylediklerimi sakın yabana atmayın.

senin nişanlın nasıl izin veriyor yahu tatil falan demişsin :26:

tatıl dedıysem,tabı kı bırlıkte kalmıcaz,bızımkı gezı amaçlı..böyle bırseye ben de karsıyım zaten.benım akıl ıstedıgım konu bu kısım dgl kızlar.hesap sormak da kımsenın haddıne dgl zaten.ben çoktan ogrendım hesap sormamayı,yargılamamayı.her ınsan herseyı gulluk gulıstanlık yasamıyo,sartlar farklı oluyo.ben yargılanmak ıstesem anlatıcgm başka ınsanlar bulur anlatırım,benım ıstedıgım yargılamadan anlamaya calısmanız.bu yüzden bu sanal ortamı sectım.ben basıma böyle bırseyın gelmıcegını zannederek yıllardır nısanlısıyla,ya da sevgılısıyle bırlıkteyken bırılerınden hoşlananlara hayretler içerisnde baktım,nasıl yaparlar dıye.ama grecekten kımse bunu basına gelmeyince anlamıyor.bu nedenle de lütfen yargılamadan,objektıf yorumlar üretın kı ben de çözüm bulmaya calısayım.

Bence boraya duydugun sadece gizli bi hayranliktir eskiden kalma... hem bu adami sen senelerdir taniyorsun fakat adam senin suan ki bakimli halinden hoslanmis oysa ki nisanlin seni yillardir seviyo hemde herhalinle... biranlik heves icin seni seven adami kaybedersen cok uzulursun... benzer bi olay yakin bi arkadasimin basina geldi hevesi iki ay sonra gecti ve simdi bin pisman... bence sen yanliz basina bi tatile git ve kafani topla derim

Birde aranizda ki yas farkini sakin yabana atma derim babam ve uvey annem arasinda da ayni yas farki var ilk zamanlar hersey cok guzeldi fakat suan babam 50 uvey anbem 36 yasinda ve arada ki anlasmazligi anlatamam sana

Kızlar benim 6 yıllık bır ılıskım var.son 2 yıldır nısanlıyız.ve ben nişanlımı cok sevmıyorum artık.olsa da olur olmasa da dıye dusunuyodum ta kı 1 ay öncesine kadar.bundan 5 yıl once calısmaya başladığım otelde biriyle tanışmıştım.bora.ve ben ozamanlar okadar ıcıme kapanıktım kı babamı tanıyo dıye bır tek onunla konusuyodm.o da benı kardesı gıbı sevıyodu.benım bır yıl kadar otelde calısmadıgım zaman olmuştu,ozaman bıle hıc konuşmamıştık,yolda gordugumzde bırbırımızı selam verırdık.burası kucuk bır tatıl beldesı,herkes herzaman bırbırını gorebılıyor.neyse hersey 5 yıl böyle devam ettı. kendısı gecen yıl bır restoran açtı.ingiliz bır kadınla tanıştı,hatta aralarını da ben yaptım bır nevı.hala ılıskılerı devam edıyor.ve ben de bu yıl bır ıs yapmayı dusunuyodum.babam da borayla yap dedı.aradım.ankaradaydı.sonra geldı.oturduk konuştuk.eskısınden cok farklı geldım ona.onun tanıdığı ben kucuk bır kızdım hep.hep aynı gıyınen,saclarını boyamaya cesaret edemeyen,utangac...bu ozellıklerımden dolayı da cok dıkkat cekmedım hıc bır zaman.ama ben artık o dglm.saclarımı boyattım,sık gıyınıyorum,gırısken bırıyım ve sanırım seytan tuyum var kı cogu ınsanlar benden hoşlanıyor..sımdı boranın bana bakış acısı değıstı.benımle ılgılenıyor.bu cok asına,her sabah gunayın msjı alıyorum ondan.gecen aksam rakı,meze,turk sanat muzıgı yaptık ve yakında bırlıkte meıs adasına 1 gecelik tatıle gıtmek ıcın planlar yapıyoruz.benımle orda kalmanın kulağa cok hos geldıgını soyluyo.artık emınım benden hoşlandığına.hatta dun aksam yıne bırlıkteydık..gerçekten ok keyıflı zaman gecırıyorz..veeeeeee gelıcm zurnanın zırt dedıgı yere.nısanlımdan ayrılmak ıstedım 1 ay once ama bora yüzünden dgl.onunla olamıcagımı anladım cunku.kendımı oldururum dedı.ayrılamadım nıtekım.bora 37 yasında,ben 24. babam hep onunla konusuyo,ben nısanlıyım,onun da sevgılısı var.o da sevgılısı kotu zamanlar gecırıyo dıye ayrılamıyor..off karmakarısıgım..onunla cok ıyı hıssedıyorum ve en cok hoşuma gıden onun bır ortamda hemen sıyrılması.benım nısanlım böyle dgl.ve ben aslan burcu oldugm ıcın cok dıkkat ederım böyle seylere.hıc bısıyı ılışkıye dökmeden böyle devam edebılır mıyız sızce?napıcam ben.ne zor durumlar bunlar.

bu karşındakine de boranın karşısındakine de hatta sana da çok büyük bir haksızlık olur. kendi başına gelmesini istemediğin şeyleri yapmamaya çalışmalısın. kalptir bu gönüldür ferman dinlemez olabilir ama yine de hasarı en aza indirebileceğin ve en dürüst yoldan halledersen herkes için hayırlısı olur. iş ciddiyse borayla siz de rahatça hayatınızı yaşarsınız, ha ama olay yasak olanın çekiciliğiyse o zaman ne yapacaksın ben merak ediyorum.

filmlerdeki gibi bişi yaşıyorum demişsin de
filmlerde yaşananlar sanki çok doğru bi ....

şöyle düşündüm de gelip buraya
6 yıldır beraberiz 2 yıldır nişanlıyım
aldatılıyorum galiba deseydin ???

sen kendine bir ortamda sıyırılan biriyle macera arıyorsun
sevgilisi olan adamla tatillere gideceksen
nişanlından da soğumuşsun zaten söyle ailene bitirsinler nişan olayını
zaten küçük yerde yaşıyormuşsunuz adamın adını boynuzluya çıkarma

Son düzenleme:
Canım sen zaten çoktan kıyaslama yapmaya başlamışsın. Bora böyle ama benim nişanlım hiç böyle değil falan diye.. En ufak bir şüpheye bile düştüysen başkasından etkilenme açısından, hemen ayrıl derim. Çok sevdiğim bi söz vardır, "2 kişi arasında tercih yapmanız gerekiyorsa 2.yi seçin çünkü 1.yi gerçekten sevseniz 2.si olmazdı." Sen zaten kafanda bitirmişsin gibi geliyor bana. Bu şartlarda da evlilik olmaz. Olsa da yürümez.

Back
X