Filtrekahve'nin Diyetisyen Listesi

selam filtrekahve,senin listen mantıklı geldi,cuma günü başlayacağım inşallah.sence ben bu diyetle 1 ocak tarihine kadar en fazla kaç kilo veririm.eşimle iddiaya girdik.şöyle 78 olsam kazanacağım iddiayı:1:

selam filtrekahve,senin listen mantıklı geldi,cuma günü başlayacağım inşallah.sence ben bu diyetle 1 ocak tarihine kadar en fazla kaç kilo veririm.eşimle iddiaya girdik.şöyle 78 olsam kazanacağım iddiayı:1:

haftada 1 kilo verdiren bir diyet bu, rahatlıkla vereceğinizi düşünüyorum. aklınıza takılan olursa lütfen sorun, seve seve yardımcı olurum.
haftada 1 ama, sporsuz haftada 1 kilo. sporla desteklerseniz eğer +2 kiloya kadar çıkabilir belki verilen miktar, ayda 4 değil de 6 ya da 6ya yakın olabilir.

sağol cevabın için.dediğim gibi diyet listeni cuma yapmaya çalışacağım.umarım başarılı olurum.bana vereceğin başka tüyo varsa sevinirim.gelişmelerden ve menülerimden seni haberdar edeceğim.bu süreçte benim zayıflama koçum olurmusun:16:bu arada 38 yaşındayım,13 ve 3 yaşında 2 oğlum var.doğumdan sonraki kilolar yapıştı kaldı.

sağol cevabın için.dediğim gibi diyet listeni cuma yapmaya çalışacağım.umarım başarılı olurum.bana vereceğin başka tüyo varsa sevinirim.gelişmelerden ve menülerimden seni haberdar edeceğim.bu süreçte benim zayıflama koçum olurmusun:16:bu arada 38 yaşındayım,13 ve 3 yaşında 2 oğlum var.doğumdan sonraki kilolar yapıştı kaldı.

aaaaa olmaz mıyım, seve seve oluruuumm:16: :16: :16:
tüyo değil de kendim kilo verdiğim o süreçte, ilk hafta hariç o 7 dilim ekmeğin hepsini yemedim. ilk hafta mide küçük değildi, 1 haftada küçüldü sanırım, yemedim derken, kendii engelleme olmadı. zaten 1 haftadan sonra bitiremedim o kadar ekmeği.
akşam öğününde mesela 120 gram et/tavuk ya da balık yazıyor mesela. öğlen ayrı akşam ayrı yemek yapamadım ben, vakit yok. sebze yemeklerini etli yapıp öğle ve akşam yedim. ya da sadece bir gün sırf et türü beslendim.
özellikle protein alımı önemli, çünkü vücuttaki su/ödem atıldıktan sonra, yağdan yakabilmemiz, yağ atabilmemiz için protein gerekiyormuş. diyetisyenim böyle söyledi.
şu an aklıma gelen bir şey yok.
ha bu arada ben ayranı ve yoğurdu ilk ay hep light kullandım, ilk aydan sonra light ya da normal dikkat etmedim. zaten light kullanmalısın demedi.
oğluşlarınızı da allah bağışlasın. 38 çok genç bir yaş. birlikte zayıflarız.
ben de bugün geri döndüm diyetime. minik tutuyorum idealimi. ayda 4 kilo, eksik olmadıktan sonra fazlasında gözüm yok.

sağol cevabın için.küçük oğlan çok yoruyor beni.sabahları geç kalkıyorum,kahvaltı 11 i buluyor.bu sıralar demir hapı kullanmak zorundayım.sence buna göre nasıl beslenme düzeni kurmam lazım.yarın misafirler var.cuma tam gaz burdayım inşallah.bu arada sen kaç yaşındasın şimdi kaç kilosun.umarım başarırız.:52:

sağol cevabın için.küçük oğlan çok yoruyor beni.sabahları geç kalkıyorum,kahvaltı 11 i buluyor.bu sıralar demir hapı kullanmak zorundayım.sence buna göre nasıl beslenme düzeni kurmam lazım.yarın misafirler var.cuma tam gaz burdayım inşallah.bu arada sen kaç yaşındasın şimdi kaç kilosun.umarım başarırız.:52:

saatleri önemli değil, geç kalkmak erken kalkmak dert değil, yemek ve ara öğün zamanları düzenli olsun yeter. 11 gibi kalkıyorsan 11-11.30 arası kahvaltını yaparsın.
2-3 saat sonra ara öğün (1-1.30 gibi)
2-3 saat sonra öğle yemeği (3-3.30 gibi)
bu şekilde ilerler saatleri. tabi ki insanın 1 günü 1 gününe uymaz, robot değiliz. aşağı yukarı yakın saatler olduktan sonra sorun yok.
acıkmazsan ara öğünleri atlayabilirsin.
akşam yemeği en geç 9da yenmiş olmalı, en fazla 9.

ben 28im, en son kontrole gittiğimde 71dim, sonra 70e düşmüşümdür, belki 1 kilo daha fazla vermişimdir hatta. 1 aydır diyet yapamıyorum. bayramdı, anne yemekleriydi derken yapamadım. 2 gün önce tekrar başladım. 8-9 aralık gibi kontrole gitmeyi planlıyorum. bu arada adet dönemi yakınsa, bitsin ondan sonra başlayın. adet döneminde kilo vermek bir yana su topluyor vücudumuz.

yapıcaz beraber yapıcaz.:21:

çalışınca derken? ben de çalışan bir bayanım ve işim gereği sürekli ayaktayım, 45 dakikada bir 15 dakikalık aralarım var, genelde onlarda da ayaktayım?

Back
X