Manuela'yi nerden hatirliyorsun yaCennet mahallesi,akasya durağı,ulan istanbul,kuzenlerim,mahallenin muhtarları,serseri,bizimkiler.Baba evi,süper baba,çılgın bediş,bizim evin halleri,bücür cadı,ruhsar,en son babalar duyar,baskül ailesi,ikinci bahar,kaygısızlar,yarım elma,üvey baba,böyle mi olacaktı,küçük besleme,aynalı tahir,dadı aklıma gelenler bunlar şimdilik :)
Pembe dizi olarakda rosalinda,sarıl bana,manuelaydı sanırım ben okula gitmiyordum manuela çok güzeldi.
Annem çok izlerdi :) okula başlamamıştım daha 91 yılıydı sanırımManuela'yi nerden hatirliyorsun yaNe kadar eski bir dizi. Cocuktuk herhalde o zaman bizimkiler izliyordu. Basroldaki kadin cok guzeldi.
Maşallah hafızanıza valla bende saydiklarinizin yarısını izlerdim aklıma hepsi gelmemişti siz hepsini saymışsınız bende isterdim tekrar başlamalarını .Cennet mahallesi,akasya durağı,ulan istanbul,kuzenlerim,mahallenin muhtarları,serseri,bizimkiler.Baba evi,süper baba,çılgın bediş,bizim evin halleri,bücür cadı,ruhsar,en son babalar duyar,baskül ailesi,ikinci bahar,kaygısızlar,yarım elma,üvey baba,böyle mi olacaktı,küçük besleme,aynalı tahir,dadı aklıma gelenler bunlar şimdilik :)
Pembe dizi olarakda rosalinda,sarıl bana,manuelaydı sanırım ben okula gitmiyordum manuela çok güzeldi.
Eski diziler daha güzeldi aslında 90 larla 2000 lerin başında başlıyanlar şimdi ki diziler onların yerini tutmuyor.Maşallah hafızanıza valla bende saydiklarinizin yarısını izlerdim aklıma hepsi gelmemişti siz hepsini saymışsınız bende isterdim tekrar başlamalarını .
Kara melek vardı bilmem hatırlar mısın şimdi aklıma geldi :) çarli,eyvah babam,hayat bağları,küçük ibo vardıAyrıca aşkı memnu, deli yürek, karadayi, aslan kralı isterdim
Çalıkuşu Aydan Şenerin oynadığı vardı onu netten bakmıştım biraz o çok güzeldi bence.Avrupa Yakasi
Ikinci Bahar
Yilan Hikayesi
Calikusu
Yaşınız kaç bilmiyorum ama sadece carliyi hatırlıyorum diğer diziler kaç yilindaydi yâda ben izlememiş olabilirim.. üvey babayı hatırlıyorum bazen denk geliyordum etkilendiğim için annem ben yokken izliyordu arada yakaliyordum.Kara melek vardı bilmem hatırlar mısın şimdi aklıma geldi :) çarli,eyvah babam,hayat bağları,küçük ibo vardı
Çalıkuşu Aydan Şenerin oynadığı vardı onu netten bakmıştım biraz o çok güzeldi bence.
31 yaşındayım :) 96-99 arası olabilir bazı diziler kara melek 96 diye hatırlıyorum mesela.Yaşınız kaç bilmiyorum ama sadece carliyi hatırlıyorum diğer diziler kaç yilindaydi yâda ben izlememiş olabilirim.. üvey babayı hatırlıyorum bazen denk geliyordum etkilendiğim için annem ben yokken izliyordu arada yakaliyordum.
Meliha gibi bir karakter bir daha cikmaz. Efsane birseydi.samiim :)
Meliha gibi bir karakter bir daha cikmaz. Efsane birseydi.
Ondan işte ben 26 yaşındayım birkismini hatırlıyorum:))31 yaşındayım :) 96-99 arası olabilir bazı diziler kara melek 96 diye hatırlıyorum mesela.
Kara Melek'in sarkisi cok guzeldi. Hala kulaklarimda.Kara melek vardı bilmem hatırlar mısın şimdi aklıma geldi :) çarli,eyvah babam,hayat bağları,küçük ibo vardı
Evet şarkışı çok güzeldi,eski diziler daha güzeldi.Kara Melek'in sarkisi cok guzeldi. Hala kulaklarimda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?