finaller yetmiyor gibi sevgilimle uğraşıyorum bir de :(

bir de şu var genel tavrı mı bu yoksa geçici bir sürelik mi hepimiizn kötü olduğu ve çevresine kötü davrandığı zaman oluyordur. sağlıklı bir ilişkide önceliğin olması da gerekmez kişiler değer vermese zaten bitirir bir ilişkiyi. şimdilik askıya al niye niye diye düşünme sınavlarına yoğunlaş sonrasında alır karşına konuşursun. Olmuyorsa da bir yeredn sonra biter

Konu sahibinin kendini sevmediğini bildiği bir arkadaşına öncelik tanıyor erkek arkadaşı.Finaller yüzünden epey görüşememişler halı saha maçı diyor bir de.
Ben bir ilişki yaşanıyorsa bu ilişkinin öncelikleri olmasından yanayım.Bana göre de sizin bakış açınız yanlış,yanlış demeyeyim de bana uymuyor.İnsanların fikirlerini doğru ya da yanlış diye değerlendiremeyiz çünkü,herkesin doğrusu yanlışı çok çok farklıdır birbirinden.

İlk yazdığımla çeliştiğim bir durum göremiyorum ben.Konu sahibinin erkek arkadaşı konu sahibini halı saha maçına ya da konu sahibiyle arası pek iyi olmayan arkadaşına fazla zaman ayırıyorsa elbette ki konu sahibi de önceliğini kariyerine ve sınavlarına vermeli.Erkek arkadaşının önceliği konu sahibi olsaydı burada konu sahibine "önceliğin kariyerin ve sınavların" olsun yine derdim,çünkü kadın kendi ayakları üzerinde durmak zorundadır.
Ha şunu da belirtmeden edemeyeceğim erkek arkadaşının önceliği sınavları olsa idi bunu hoş karşılayabilirdim,fakat halı saha maçı ve hazmedilmeyen bir arkadaş giriyorsa araya ilişkinin kısıtlı zamanlarında bunu ben hoş karşılamıyorum,bu durum bana uygun gelmiyor açıkçası.

Arkadaşa ego tatmini yaşatacak şeyler söylemedim,sadece fikirlerimi paylaştım.Bir insanı çantada keklik görmek çok başka bir şeydir,her sevgilisi olan sevgilisini çantada keklik göremez-görmemelidir.

Zoru oynamak diye de bir şey yok,ama konu sahibinin içinde yaşadığı şu durumda tavrını belirtmesi gerek,bunu zoru oynamak diye adlandırıyorsanız o sizin düşünceniz.

ayrıldık.
yazmış olduğunuz mesaj çok kısa lütfen 15 karaktere yükseltin diyor.
ama 15 karakterlik bile değil
bu mudur yani...
vay be...

ayrıldık.
bu mudur yani...
vay be...

Hakkında hayırlısı olsun canım,paylaşmak istediğin detaylar olursa biz buradayız,şimdi biraz kendini dinlemen senin faydana olacaktır...

Hakkında hayırlısı olsun canım,paylaşmak istediğin detaylar olursa biz buradayız,şimdi biraz kendini dinlemen senin faydana olacaktır...

teşekkür ederim iyiki varsınız dün akşamdan beri arkadaşlarım olsun ailem olsun herkes yanımdaydı Allahın izniyle kolay atlatıcam...
ayrılma sebebimize gelince bu konu yüzünden tartışırken konu bir anda yön değiştirdi ve bana sen bana maddi manevi yük oluyorsun dedi.
o öyle deyince daha dinlemek bile istemedim yüzüne kapadım telefonu.
işin ilginç tarafı benim maddi durumum ondan daha iyi ben ona hep destek olmuşumdur...
nankör olmak böyle bir şey galiba..
geçen 1.5 yılıma ve gözyaşlarıma acıyorum başka bişeye değil...

arkadaşının düşüncesi ne olursa olsun sana saygı duymak zorunda tatlım valla kimse kusura bakmasın arkadaşım sevgilimi sevimiyor hoşlanmıyor diye de ben görüşmemezlik yapmam yapılmaması lazım.
işte bizim sorunumuz bu -bi soruun dert sıkıntı olduğu zamanlarda karşı taraf bunu kabullenmiyorsa direkt kendimizi sorguluyoruz hatayı suçu günahı kendimizde arıyoruz..!
yok senin hatan yanlışın gelmişsin o kadar hemen sepetleyip yollamış bir şey dememişsin, uzun süre vakit geçirmemişsiniz sen görüşmek istiyorsun özlemişsin o onun seninle görüşmeden memleketine gitmeyi düşünüyor olması / olabilmesi düşündürdü beni.!

ayrıldık.
bu mudur yani...
vay be...

her şey olmuş bitmiş ben de hala akıl vermeye çalışıyorum
tepki verdin mi tatlım yazmasaydın bir şey cevap da vermeseydin. erkeklerin en sinir olduğu şey tepkisizliktir.

Canım söylediği bu şeyden sonra tek kelime etmeden yüzüne kapatman o kadar çok iyi olmuş ki,böyle bir şeyi söyleyebilen birinden kurtulduğun için çok şanslısın,verilmiş sadakan varmış.
Seni,sevgini yük olarak gören adama çok fazla emek vermişsin evet,ama zararın neresinden dönersen kardır.Şimdi artık önüne bakacaksın,sakın ha seni yük olarak gören birini kafana takıp sen de yük etme ne beynine ne de yüreğine

İçimden bir ses bir süre sonra tekrar dönüp dolaşıp gelecek diyor,ama sen onu kabul etmezsin umarım
:26:

Yani bence siz hayatınzın merkezi yapmışsınız sevgilinizi ama o hayatına bakıyor bi yandan ve buda sizi rahatsız ediyor.
Bence yavaşca o tahttan indirin onu. Madem siz onun önceliği değilsniz, oda sizin olmasın.

Dicektim ki ayrılmışsınız. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım...

Son düzenleme:
her şey olmuş bitmiş ben de hala akıl vermeye çalışıyorum
tepki verdin mi tatlım yazmasaydın bir şey cevap da vermeseydin. erkeklerin en sinir olduğu şey tepkisizliktir.

tepkisiz kaldım... ama son kez görmek istedim...okulu bırakıyormuş, bir daha bu memlekete adım atmayacakmış, hala beni çok seviyormuş...

son kez görüştük dudaklarıma son kez bi öpücük kondurdu ve arkama bile bakmadan gittim...............

hayatımın merkezi değildi sadece gerçekten aşık oldugum adamdı... ama nasip degilmişiz birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…