Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tek sen farkettim tebrik ederim seni![]()
İlahi etikete çok güldüm , #oylar #zelifmeye
Tebrik ederim , çok şık bir kadayıf sunumu .
Emeğine sağlık , başarılar dilerim ...
Ben ilk gün farkettim ama söylemedimBir tek sen farkettim tebrik ederim seni
Güzel yorumun içinde çok teşekkür ederim ❤
Birinci olursam havuz yaptırcam da yazacaktım da artık kimse inanmıyor bunaBen ilk gün farkettim ama söylemedim![]()
Konu açılınca etiketleri kontrol ediyorum senin etiketlere çok gülmüştümBirinci olursam havuz yaptırcam da yazacaktım da artık kimse inanmıyor buna![]()
Konu açılınca etiketleri kontrol ediyorum senin etiketlere çok gülmüştümBir furya yaratmamak adına ses çıkarmadım
Yaz yaz belki işe yarar
![]()
İnşaallah canımEe söz uçar yazı kalır demişler belki şans getirir❤
İnşaallah canım![]()
Yakar vallahiBide Kazen diyor ya oy isteyeni yakarım diye biraz saman altından su yurutıyım dedim![]()
Yakar vallahi![]()
Yok canım girmiyorhiç şüphem yok bu o duruma gırıyor mu Nevreste
![]()
Farketmediğimiz ne oldu ki,ağlama diye sesimi çıkarmadım.Bir tek sen farkettim tebrik ederim seni
Güzel yorumun içinde çok teşekkür ederim ❤
Dedektif deynep iş başındaFarketmediğimiz ne oldu ki,ağlama diye sesimi çıkarmadım.Kullandığın şeker ile sponsorun şeker farklı,adamlar kızsa haklı.Ben çalışıyorum ,onun adı geçiyor diye kızmıştır şeker.
![]()
Senin yaptığın ney ,neden rakibinin bölgesine göz dikiyorsunDedektif deynep iş başında![]()
Senin yazdığını görünce yazdım.Senin yaptığın ney ,neden rakibinin bölgesine göz dikiyorsun![]()
Farketmediğimiz ne oldu ki,ağlama diye sesimi çıkarmadım.Kullandığın şeker ile sponsorun şeker farklı,adamlar kızsa haklı.Ben çalışıyorum ,onun adı geçiyor diye kızmıştır şeker.
![]()
Ah canım deynep kahvaltı sofralarında da böyle yapmıştı.aaa senin yumurtaların haslanmamiş demişti oylarım o yüzden n dustuDedektif deynep iş başında![]()