palette bende kullandım aslında kullanmadığım marka olarak pek birşey kalmadı ama fındık kabuğu hiç denemedim bazıları çok güzel duruyor bakalım deneyen birileri varsa bende düşünüyorum tekrar teşekkürlerben de dün baktım bu renge... normalde palletteciyimdir... çünkü kutudaki rengin hemen hemen aynısı çıkar.. ama lorealin kutusundaki renk gerçekten dikkat çekiciydi...
ayrıca tavsiyem: pallette nin müthiş kahve tonları var... onlara da bi bakın derim ben...
hangisini tavsiye edersiniz
Eki Görüntüle 372348 Eki Görüntüle 372361 Eki Görüntüle 372359 Eki Görüntüle 372360
yada başka marka kullanan veya boya karışımı kullananlar varsa lütfen paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler
hepinize çok teşekkürler saçlarım fazla koyulmasın diye koleston istemedim ama koleston kullandığım zamanlar özellikle koyu renklerde hep memnun kaldım garnieride başka bir sitede kullanan gördüm aynı kutudaki gibi oldu diye yazmış ama buralarda bulamadığım için gene loreal kullandım malesef lorealin fındık kabuğu diye öyle 7.3 rengi yok ama kumral dore diye 7.3 var bende ona karar verdim saçım zaten loreal 7 idi sarı yansımalı fazla fark olmaz dedim ve sonuç baya fındık rengi bişey oldu birde içinde bakır olanını denemek istiyorum 7.43 gibi azda turunculuk olsun istiyorum bakalım artık araştırmaya devam tekrar teşekkürler
loreal 7.3 kumral dore boyanmış hali zemin loreal 7 kumraldı
Eki Görüntüle 375388
haklısınız bu sefer gereken süreyi doldurmaya çalışıyorum okadar sık boyadımki saçı biraz dinlensin dedim boyada henüz buralara gelmemiş zaten yoksa gene dayanamaz boyardım bençok güzel olmuş canım güle güle kullan bakırlığı iyi ama dediğin gibi 7.43 lede üstünden bir daha geçersen daha net olur renk güzel oturur
haklısınız bu sefer gereken süreyi doldurmaya çalışıyorum okadar sık boyadımki saçı biraz dinlensin dedim boyada henüz buralara gelmemiş zaten yoksa gene dayanamaz boyardım bençok güzel olmuş canım güle güle kullan bakırlığı iyi ama dediğin gibi 7.43 lede üstünden bir daha geçersen daha net olur renk güzel oturur
hangisini tavsiye edersiniz
Eki Görüntüle 372348 Eki Görüntüle 372361 Eki Görüntüle 372359 Eki Görüntüle 372360
yada başka marka kullanan veya boya karışımı kullananlar varsa lütfen paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler
kutudaki aynı renk oluyormu birde diplerde farklı renk çıkıyormu merak ettim genelde diplerde sorun yaşıyorum saçımda beyazlarda var tabi ondanda kaynaklanıyor mümkünse bir resim eklerseniz çok sevinirim tekrar çokkk teşekkürlercanım annemi hep paletteninkiyle boyuyorum çok güsel oluyor fındık kabuğu ama bu lorealde çok güsel görünüyor gerçekten
Eki Görüntüle 376167
kızlar ben de köpük boya denedım dün akşam fındık kabugu rengıı :) çok güzel olduu
ayrıca çok kolay uygulaması da köpük boya forever
aslında bu lorealda fındık kahve diye geçiyor lorealin fındık kabuğu yok numaralardan biraz anlamak lazım tamda numaralarına uygun çıkmış içinde koyu kumral bakır var sanırım onu bastırsın diyede küllü yansıma kullanmış loreal ama arkadaşta pekte bastırılmamış baya kırmızı dedğiniz gibi zemin renklede alakalı ben onun için loreal 7.3 kumral dore kullandım baya fındık kabuğuna benzeyen bir renk oldu birde garnier colordan memnun kalan gördüm diğerleri bana çok koyu geldi umarım istediğiniz gibi olur boyayınca resimde eklerseniz çok sevinirim kolestonu merak ediyorum koyumu açıkmı nasıl acaba teşekkürlernette dolaşırken bu resmi gördüm loreal fındık kabuğu isdeyenlere örnek olur ama saç kızıl olmuş kutuyla alakası yok bakır desen değil kızıl desen değil açık renk saçda bu şekilde oluyo sanırım bu boya bende bunu düşünmüşdüm bir ara bu rengi görünce vazgeçdim kolestonu tercih edicem
Eki Görüntüle 377365
köpük boyanın koyu olduğu söyleniyor helede koleston sizin nasıl oldu kutudaki renk güzel güzelde böle asla olmuyor maalesef siz koyu renk isdediğiniz için güzel olmuş olabilir ama kolestonun köpüğü değilde krem boyası fındık kabuğu renginde bencede çokk güzel
nette dolaşırken bu resmi gördüm loreal fındık kabuğu isdeyenlere örnek olur ama saç kızıl olmuş kutuyla alakası yok bakır desen değil kızıl desen değil açık renk saçda bu şekilde oluyo sanırım bu boya bende bunu düşünmüşdüm bir ara bu rengi görünce vazgeçdim kolestonu tercih edicem
Eki Görüntüle 377365
benım sacım su renktı en son palette ıle boyamıstım tabıı bıraz akmıstı yanı ama
üstünü tamamen kapattı çok tatlı bi kahve oldu koyu değil böle....boyarken tenıme degen yerlerı siyah gibi duruodu
ahanda dedim simsiyah cıkmam ınsallah :) ama yok çok güzel tatlı bi renk oldu resım çekmeye calsıtım ama gercek rengını
göstermıo resim...kahve ama açık kahve koyu değil....saçımı açtırmısta bununla boyamıs olsaydım zaten tam rengı tutardı ama
kızıldan sonra hosuma giden bi renk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?