Saç Rengi ve Saç Boyama Fındık kabuğu saç boyası kullananlar

gulummse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
433
29
68
İstanbul
hangisini tavsiye edersiniz

yada başka marka kullanan veya boya karışımı kullananlar varsa lütfen paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler

ben de dün baktım bu renge... normalde palletteciyimdir... çünkü kutudaki rengin hemen hemen aynısı çıkar.. ama lorealin kutusundaki renk gerçekten dikkat çekiciydi...
ayrıca tavsiyem: pallette nin müthiş kahve tonları var... onlara da bi bakın derim ben...

palette bende kullandım aslında kullanmadığım marka olarak pek birşey kalmadı ama fındık kabuğu hiç denemedim bazıları çok güzel duruyor bakalım deneyen birileri varsa bende düşünüyorum tekrar teşekkürler

kolestonun fındık kabuğuda çok güzel ben ona boyayacağım biraz akınca boyam renk konusunda palette koleston gerçekden iyiler kutudakinin 1 ton koyusu çıkar ama akıncada kutudaki gibi resim olur kolestonun akınca kötü solmuş bir renk çıkarmadığını söylüyorlar ondan kolestonu tercih edicem

birde numaralara dikkat edin loreal da dahil 6 no ile başlayanlar baya koyu bir kahve olur haberiniz olsun 7 no ile başlayanlar açık kumral tonlarındadır garnıerdeki resimde baya yanıltıcı resmen sarı saç var kutuda onuda tavsiye etmem ne çıkar renk kimbilir en iyisi 7 nolu fındık kabuğ markalarına bakın palette yada koleston nevacolorda olabilir

hepinize çok teşekkürler saçlarım fazla koyulmasın diye koleston istemedim ama koleston kullandığım zamanlar özellikle koyu renklerde hep memnun kaldım garnieride başka bir sitede kullanan gördüm aynı kutudaki gibi oldu diye yazmış ama buralarda bulamadığım için gene loreal kullandım malesef lorealin fındık kabuğu diye öyle 7.3 rengi yok ama kumral dore diye 7.3 var bende ona karar verdim saçım zaten loreal 7 idi sarı yansımalı fazla fark olmaz dedim ve sonuç baya fındık rengi bişey oldu birde içinde bakır olanını denemek istiyorum 7.43 gibi azda turunculuk olsun istiyorum bakalım artık araştırmaya devam tekrar teşekkürler
loreal 7.3 kumral dore boyanmış hali zemin loreal 7 kumraldı

çok güzel olmuş canım güle güle kullan bakırlığı iyi ama dediğin gibi 7.43 lede üstünden bir daha geçersen daha net olur renk güzel oturur

çok güzel olmuş canım güle güle kullan bakırlığı iyi ama dediğin gibi 7.43 lede üstünden bir daha geçersen daha net olur renk güzel oturur
haklısınız bu sefer gereken süreyi doldurmaya çalışıyorum okadar sık boyadımki saçı biraz dinlensin dedim boyada henüz buralara gelmemiş zaten yoksa gene dayanamaz boyardım ben aslında saçımda bakırlık yok ama bir ara gizemli kahve boyamıştım hemen aktı ondan kalan bir bakırlık var çok istiyorum şöyle güzel turunculu bir kumral bakalım inşallah olur aslında bunuda çok sevdim bide onu deniyimde aklım kalmasın umarım fındık kabuğu boyayan arkadaşlarda olurda fikir veren olur yoksa böyle devam tekrar çokkkkkk teşekkürler

haklısınız bu sefer gereken süreyi doldurmaya çalışıyorum okadar sık boyadımki saçı biraz dinlensin dedim boyada henüz buralara gelmemiş zaten yoksa gene dayanamaz boyardım ben aslında saçımda bakırlık yok ama bir ara gizemli kahve boyamıştım hemen aktı ondan kalan bir bakırlık var çok istiyorum şöyle güzel turunculu bir kumral bakalım inşallah olur aslında bunuda çok sevdim bide onu deniyimde aklım kalmasın umarım fındık kabuğu boyayan arkadaşlarda olurda fikir veren olur yoksa böyle devam tekrar çokkkkkk teşekkürler

canım annemi hep paletteninkiyle boyuyorum çok güsel oluyor fındık kabuğu ama bu lorealde çok güsel görünüyor gerçekten

Eki Görüntüle 376167
kutudaki aynı renk oluyormu birde diplerde farklı renk çıkıyormu merak ettim genelde diplerde sorun yaşıyorum saçımda beyazlarda var tabi ondanda kaynaklanıyor mümkünse bir resim eklerseniz çok sevinirim tekrar çokkk teşekkürler

canım ben annemin saçını boyuyorum paletteyle annemin şuan o saç renginde fotosu olmadından ekleyemicem :) ama sonuçtan memnunuz hatta yıkadıkça akınca bile rengi baya güsel oluo herkes boyadınmı sen ne renk bu falan die soruo.dip meselesine gelince dipte sorun oluo ister istemez çünküannemin beyaz dipleri komple helede uzarsada boyarsa dipler açık kalıo ama rengi tutturduktan bi 15 gün sonra dip yaparsın sadece sonrada hep dip yaparsın dengelersin diye düşünüorum . bence güzel bi renk gerçekten annem memnun.

kızlar ben de köpük boya denedım dün akşam fındık kabugu rengıı :) çok güzel olduu

ayrıca çok kolay uygulaması da köpük boya forever

kızlar ben de köpük boya denedım dün akşam fındık kabugu rengıı :) çok güzel olduu

ayrıca çok kolay uygulaması da köpük boya forever

köpük boyanın koyu olduğu söyleniyor helede koleston sizin nasıl oldu kutudaki renk güzel güzelde böle asla olmuyor maalesef siz koyu renk isdediğiniz için güzel olmuş olabilir ama kolestonun köpüğü değilde krem boyası fındık kabuğu renginde bencede çokk güzel

nette dolaşırken bu resmi gördüm loreal fındık kabuğu isdeyenlere örnek olur ama saç kızıl olmuş kutuyla alakası yok bakır desen değil kızıl desen değil açık renk saçda bu şekilde oluyo sanırım bu boya bende bunu düşünmüşdüm bir ara bu rengi görünce vazgeçdim kolestonu tercih edicem

aslında bu lorealda fındık kahve diye geçiyor lorealin fındık kabuğu yok numaralardan biraz anlamak lazım tamda numaralarına uygun çıkmış içinde koyu kumral bakır var sanırım onu bastırsın diyede küllü yansıma kullanmış loreal ama arkadaşta pekte bastırılmamış baya kırmızı dedğiniz gibi zemin renklede alakalı ben onun için loreal 7.3 kumral dore kullandım baya fındık kabuğuna benzeyen bir renk oldu birde garnier colordan memnun kalan gördüm diğerleri bana çok koyu geldi umarım istediğiniz gibi olur boyayınca resimde eklerseniz çok sevinirim kolestonu merak ediyorum koyumu açıkmı nasıl acaba teşekkürler

benım sacım su renktı en son palette ıle boyamıstım tabıı bıraz akmıstı yanı ama

üstünü tamamen kapattı çok tatlı bi kahve oldu koyu değil böle....boyarken tenıme degen yerlerı siyah gibi duruodu

ahanda dedim simsiyah cıkmam ınsallah :) ama yok çok güzel tatlı bi renk oldu resım çekmeye calsıtım ama gercek rengını

göstermıo resim...kahve ama açık kahve koyu değil....saçımı açtırmısta bununla boyamıs olsaydım zaten tam rengı tutardı ama

kızıldan sonra hosuma giden bi renk oldu

kardesımde loreal çok açık kumrala boyamıstı sacını köpük ile ama asker yeşili gibi bi renk oldu dedi

pek memnun kalmamıs lorealden ben koleston kullandım çok da güzel oldu :)

saçınıza benzeyen rengi netten ekleseniz gene fikrimiz olurdu ama beyendiğinize sevindim önemli olanda bu zaten tekrar güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…