Saç Rengi ve Saç Boyama Fındık kabuğu saç boyası kullananlar

saçınıza benzeyen rengi netten ekleseniz gene fikrimiz olurdu ama beyendiğinize sevindim önemli olanda bu zaten tekrar güle güle kullanın

canım suradakı kahrenegine benzıyo çok aynaya bakma ıhtıyacı hıssettım yenı ya tam hatırlıyamıyorum rengi

bu kızılda çok güzelmiş.özellikle beyaz tenlilere çok yakışır

beyaz tenlı değilim ama çillerim falan var bi şekılde yakıstırıyorum kızlı kendıme

nerdeyse her tonunu denedım :)

ama bi arkadasım yasını fazla gösterıo kızıl renk dmeıstı cidden kahverengı yapınca daha genc gördum kendımı :26:

değişikliktendır belkı de bılmıyorum :)

çok güzel renk olmuşşş süperrrrrrrrrrrrr bayıldım güle güle kullanın kesin bende denerim çokkkkkkkk teşekkürlerrr

boyayınca eklerim inş. üst üste çok boyandı saçlarım koleston tüp evde kuzu kuzu yatıyo evde 3 çeşitim var bayanlar boya hastalığımı geldi nedir anlamadım

palette altın parıltılı kakao 6.65
palette bronz kahve 6.68
koleston fındık kabuğu 7.3

bunlar suan bende mevcut ilk hangisinden başlarım boyamaya bilmem artık

ama temmuzun ortasında kesinlikle bronz kahve yapıcam bronz tende harika olduğunu söylüyorlar tam benlik olucak

al bendende okadar artık malzeme aldığım kız bana boya vermiyo çok şeker ya ben netten liste yapıp gidiyorum bunlarıda denemek istiyorum diye yok sana boya diyor ama haberi yok buseferde başka yerden alıyorum tamam rengi buldum diyorum aradan bir hafta geçmeden hadi başka renk helede karıştırmak çok hoşuma gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin ama kimseye tavsiye etmem tabi çok zarar gören arkadaşlar var en uzun bu sefer ara verdim bugün gene bir deneme yaptım ama sonuç pek değişmedi oranları iyi ayarlayamadım herhalde artık birdahaki seferesizinde resimlerinizi boyayınca bekleriz

arkadaşlar benim saçlarımın orjinal rengi karamel gibi bir renk, üzerine sarı röfle kullanıyorum aslında bu rengin üzerinede çok güzel oluyor sarı föfle ama işte bir değişiklik istedim sanırım fındık kabuğu aldım boyadım.açık ama değişik bir renk çıktı ortaya ne tam turuncu ne sarı ikisinin ortası bişey şimdi ben komple sarı yapmak istiyorum ama evde ilk kez boyadım ve nasıl yapıcamı bilmiyorum yalnış bişey yapıp dahada acaip bi renk çıkacak diye korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim

bende hep findik kabugunu seciyorum cok memnunum disarda gezerken hep sacinin rengini nasin yaptin diye soruyorlar:)

Sea Color kullaniyorum, yeni konu acdim ben burda resmim orda var
merhaba bende kolestonun 7.3 fındık kabuğunu aldım saç rengimin fotosunuda koyacağım biraz karamellik var acaba nasıl bir renk çıkar.bilgisi olanlar yada boyayanlar yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• 20150528_190430.webp
    81,1 KB · Görüntüleme: 1.989
  • 20150528_191222.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 1.927
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…