saçınıza benzeyen rengi netten ekleseniz gene fikrimiz olurdu ama beyendiğinize sevindim önemli olanda bu zaten tekrar güle güle kullanın
bu kızılda çok güzelmiş.özellikle beyaz tenlilere çok yakışır
çok güzel renk olmuşşş süperrrrrrrrrrrrrcanım suradakı kahrenegine benzıyo çok aynaya bakma ıhtıyacı hıssettım yenı ya tam hatırlıyamıyorum rengi
beyaz tenlı değilim ama çillerim falan var bi şekılde yakıstırıyorum kızlı kendıme
nerdeyse her tonunu denedım :)
ama bi arkadasım yasını fazla gösterıo kızıl renk dmeıstı cidden kahverengı yapınca daha genc gördum kendımı :26:
değişikliktendır belkı de bılmıyorum :)
çok güzel renk olmuşşş süperrrrrrrrrrrrrbayıldım güle güle kullanın kesin bende denerim çokkkkkkkk teşekkürlerrr
aslında bu lorealda fındık kahve diye geçiyor lorealin fındık kabuğu yok numaralardan biraz anlamak lazım tamda numaralarına uygun çıkmış içinde koyu kumral bakır var sanırım onu bastırsın diyede küllü yansıma kullanmış loreal ama arkadaşta pekte bastırılmamış baya kırmızı dedğiniz gibi zemin renklede alakalı ben onun için loreal 7.3 kumral dore kullandım baya fındık kabuğuna benzeyen bir renk oldu birde garnier colordan memnun kalan gördüm diğerleri bana çok koyu geldi umarım istediğiniz gibi olur boyayınca resimde eklerseniz çok sevinirim kolestonu merak ediyorum koyumu açıkmı nasıl acaba teşekkürler
al bendende okadar artık malzeme aldığım kız bana boya vermiyo çok şeker ya ben netten liste yapıp gidiyorum bunlarıda denemek istiyorum diye yok sana boya diyor ama haberi yok buseferde başka yerden alıyorum tamam rengi buldum diyorum aradan bir hafta geçmeden hadi başka renk helede karıştırmak çok hoşuma gidiyor Allah sonumuzu hayır etsinboyayınca eklerim inş. üst üste çok boyandı saçlarım koleston tüp evde kuzu kuzu yatıyo evde 3 çeşitim var bayanlarboya hastalığımı geldi nedir anlamadım
palette altın parıltılı kakao 6.65
palette bronz kahve 6.68
koleston fındık kabuğu 7.3
bunlar suan bende mevcut ilk hangisinden başlarım boyamaya bilmem artık
ama temmuzun ortasında kesinlikle bronz kahve yapıcam bronz tende harika olduğunu söylüyorlar tam benlik olucak
hangi marka kullanıyorsunuz acaba mümkünse birde resim eklerseniz sevinirim teşekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...m-nasil-fikirlerinizi-soylermisiz-kizlar.htmlhangi marka kullanıyorsunuz acaba mümkünse birde resim eklerseniz sevinirim teşekkürler
merhaba bende kolestonun 7.3 fındık kabuğunu aldım saç rengimin fotosunuda koyacağım biraz karamellik var acaba nasıl bir renk çıkar.bilgisi olanlar yada boyayanlar yardımcı olur musunuz ?Sea Color kullaniyorum, yeni konu acdim ben burda resmim orda var
cnm merhaba bende koleston 7.3 yapacağım . ama rengin içeriğini bilmiyorum yani turuncu mu olur yeşil mi olur bilgin var mı acaba?Sea Color kullaniyorum, yeni konu acdim ben burda resmim orda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?