Doğuma Hazırlık Fındık kızımın adı Dila olsun mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.702
37.051
1.123
39
kızlar merhaba,belki isim için erken ama (5 aylık olduk) Dila ismi takıldı aklıma.çok kibar geliyor bana siz ne düşünürsünüz?eşim çok tepki vermiyor,ona da kızıyorum bu gidişle yalnız koyacağım adını.ya da başka neler önerirsiniz??daha düşünecek çok vaktimiz var da:):teytey:

ben dila ismini sevmiyorum, yarım kalmış bir isim gibi geliyor nedense. ama dilara ismini çok severim.

Bence cok tatlı bi isim canım. Hem erkende değil. Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün

sağolun kızlar,başka önerilere de açığım.

dila ve mina süper isimler ben çok severim güzel seçim :) Allah sağlıklı bir ömür nasip eder inş

dila benimde düşündügüm isimlerden di..
beril dila
begüm dila
hoş olur..

sağolun teyzeleri,haftaya kontrolümüz var,her kontrolden önce acayip bi stres basıyor beni,ya kötü bişey olduysa diye,allah herkesi korusun

ben kızıma İlnur Beren ismini koyacağım... Dila'dan ziyade Dilara daha güçlü ve daha güzel geliyor kulağıma.

öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
dila kulağa çok hoş geliyor
benimde kızım olacak bizde duru düşünüyoruz
internettende bakabilirsiniz isimlere ve anlamlarına

Fındık kızınızın adı Dila olsun :)
Dil,farsça da gönül demek.
Dil-ara : Gönül süsleyen/bezeyen
Dila:Gönülden,içten (seven)

Çok güzel,hayırla kavuşun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…