- 28 Haziran 2020
- 404
- 853
- 23
- Konu Sahibi rapunzelmatmazel
-
Bu da benim derdimBdv de fırın tavsiyesi?
O uye her mesaji okuyup begenmedi gonderiyor nedense, aliskanlik olmus herhalde..Anlamadım, beğenmediğiniz nedir mesajda tam olarak?Otrera
Olmuyor öyle işte. Bu derdinizi dile getirebileceğiniz forumun ilgili bölümleri var. Öyle her başlık bu da benim derdim diye bdv ye açılırsa ohoo.Bu da benim derdim1 aydır arıyorum
Konunun yeri burası değil o yüzden beğenmedim almışsınız.Merhaba kızlar,
Başlıkta yazdığım gibi fırın tavsiyesi istiyorum. İnternetteki yorumlar çelişkilerle dolu, bu yüzden emin olamadım size sormak istedim. Yemekleri genelde fırında yapmayı severim, mutfak küçük olduğu için 0-40 litre arası olabilir en fazla.
Işığı olsun istiyorum.
Bütçem en fazla 500₺.
Kullanıp memnun kaldığınız fırın varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Otrera kaç haftadır yoktu ne ara beğenmedim aldın.O uye her mesaji okuyup begenmedi gonderiyor nedense, aliskanlik olmus herhalde..
Haksızlık ediyorsunuz, sizin bir sürü mesajınızı beğendiğimi hatırlıyorum halbuki. Kaldı ki kaç zamandır yoktum, en son ne zaman beğenmedim atmışımdır siz tahmin edin, çünkü ben hatırlamıyorum şahsen.O uye her mesaji okuyup begenmedi gonderiyor nedense, aliskanlik olmus herhalde..
Konu bdv de olmamalıydiMerhaba kızlar,
Başlıkta yazdığım gibi fırın tavsiyesi istiyorum. İnternetteki yorumlar çelişkilerle dolu, bu yüzden emin olamadım size sormak istedim. Yemekleri genelde fırında yapmayı severim, mutfak küçük olduğu için 0-40 litre arası olabilir en fazla.
Işığı olsun istiyorum.
Bütçem en fazla 500₺.
Kullanıp memnun kaldığınız fırın varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
300’den başlıyor. Büyük fırınlardan bahsetmiyorum.500e fırın var mıymış?
Derdinizin yeri BDV olmadığı için yönetim taşımışBu da benim derdim1 aydır arıyorum
Okumadan begenmedim'e tikladiginizi dusundurecek kadar begendiremedigimiz konular mevcut. Merak etmiyor degilim acaba sahsiniz nasil 1 konuyu begenirdi diye...Haksızlık ediyorsunuz, sizin bir sürü mesajınızı beğendiğimi hatırlıyorum halbuki. Kaldı ki kaç zamandır yoktum, en son ne zaman beğenmedim atmışımdır siz tahmin edin, çünkü ben hatırlamıyorum şahsen.
Ayrıca burası bdv. Bu da benim derdim diyerek her şeyi burada soramayız. Sonuçta sitede farklı bölümlere konu açan herkesin bir derdi olduğunu düşünürsek, sitenin bdv den ibaret olmasını beklemek kaçınılmaz olur.
Kazen beyin meşhur salon sözünü henüz duymamışsınız galiba. Neyse. Hoşbuldum
Okuma ve yorumlama kabiliyetinizi takdir ettimDerdinizin yeri BDV olmadığı için yönetim taşımış
Sizin de forum kurallarını okuyup idrak edip kurallara uygun hareket etmenize hayran kaldım. TebriklerOkuma ve yorumlama kabiliyetinizi takdir ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?