mantarların içini oyup erittiğiniz tereyağını sürüyorsunuz.daha sonra rendelediğiniz kaşarları mantarın içine dolduruyorsunuz.üstüne kırmızı biber serpiştirip fırında 15 dk. üstü kızarana kadar pişiriyorsunuz
BUNU BEN HEMEN HEMEN HER HAFTA YAPIYORUM AMA DAHA IRILERINI KULLANIYORUM HATDA ARADA ICINE BEZELYE PATATEZ VE HAVUC KÜP KÜP DOGRANIP HAFIF KAVRULMUS EKLIYORUM ONUN ÜZERINEDE RENDELENMIS DIILDE PARCA PARCA KESILMIS KASAR YADA TOST PEYNIRI KOYUYORUM
GERCEKDEN COK HARIKA BIR TAD OLUYO
KIZLAR TAVSIYE EDERIM KESSINLIKLE
ELLERINE SAGLIK CANIM SENINDEa.s.
Bende çok sık yaparım eşim çok sever. Ama ben mantarların içine yarım çay kaşığı tereyeyağını eritmeden koyup, biraz tuz ve karabiber serpiyorum. Önce fırında onlar suyunu salıyor sonra kaşarları koyup üzeri kızarana kadar pişiriyorum.. Gerçektende çok lezzetli..
mantarların içini oyup erittiğiniz tereyağını sürüyorsunuz.daha sonra rendelediğiniz kaşarları mantarın içine dolduruyorsunuz.üstüne kırmızı biber serpiştirip fırında 15 dk. üstü kızarana kadar pişiriyorsunuz