Mezeler - Ordövrler fırında kaşarlı mantar

talin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
4.250
27
358
46
mantarların içini oyup erittiğiniz tereyağını sürüyorsunuz.daha sonra rendelediğiniz kaşarları mantarın içine dolduruyorsunuz.üstüne kırmızı biber serpiştirip fırında 15 dk. üstü kızarana kadar pişiriyorsunuz

mantarları oyup kaşarı rendeleyin
tereyağını eritin

mantar
tereyağı
taze kaşar
kırmızı biber
kara biber

tereyağını eritin

mmmmmhh.çok güzel gözüküyo..ellerine sağlık.ben kaşarları küp şeklinde kesip koyuyorum,öye de çok güzel oluyo.ayy canım da çekti şimdii cokacimcoook

BUNU BEN HEMEN HEMEN HER HAFTA YAPIYORUM AMA DAHA IRILERINI KULLANIYORUM HATDA ARADA ICINE BEZELYE PATATEZ VE HAVUC KÜP KÜP DOGRANIP HAFIF KAVRULMUS EKLIYORUM ONUN ÜZERINEDE RENDELENMIS DIILDE PARCA PARCA KESILMIS KASAR YADA TOST PEYNIRI KOYUYORUM
GERCEKDEN COK HARIKA BIR TAD OLUYO
KIZLAR TAVSIYE EDERIM KESSINLIKLE
ELLERINE SAGLIK CANIM SENINDEa.s.

çok güzel tarif ben de çok beğenerek yerim.
bu tarifi tavada da yapabilirsiniz. ihtiyacınız olan şey ufak mantarlar ve tavadan daha küçük bir kapak

Bende çok sık yaparım eşim çok sever. Ama ben mantarların içine yarım çay kaşığı tereyeyağını eritmeden koyup, biraz tuz ve karabiber serpiyorum. Önce fırında onlar suyunu salıyor sonra kaşarları koyup üzeri kızarana kadar pişiriyorum.. Gerçektende çok lezzetli..

ımmmmmm bayılırımmmmm kaşarlı mantaraaopuyorumnanaktanharika gözüküyolarr aklinialirimsmile

Mantarı çok severim ama fırına girince küçülüyo ve tadı değişiyo :S

mantarların içini oyup erittiğiniz tereyağını sürüyorsunuz.daha sonra rendelediğiniz kaşarları mantarın içine dolduruyorsunuz.üstüne kırmızı biber serpiştirip fırında 15 dk. üstü kızarana kadar pişiriyorsunuz

tereyağını eritin

mantar
tereyağı
taze kaşar
kırmızı biber
kara biber

tereyağını eritin
fırında mantarları kaç derecede pişiricez ki ????

tereyağını eritin

mantar
tereyağı
taze kaşar
kırmızı biber
kara biber

tereyağını eritin
Teşekkürler paylaşım için.

Back
X