- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
Eline sağlık Biskrem acıktırdın beni, başarılar yarışmada 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim Yasemin , hepimize bol şanslarEline sağlık Biskrem acıktırdın beni, başarılar yarışmada![]()
görünüm cok güzel tadida eminim öyledir ,ellerinize saglik
basarilar dilerim![]()
Bayanlar çok teşekkür ederimEllerinize sağlık yarışmada.Başarılar dilerim![]()
Teşekkürler :)Çok leziz görünüyor.
Teşekkür ederim efendim , hernekadar elinize su dökemesekteHarika olmuş ellerine sağlık başarılar diliyorum sanada
Tadıda harika olmuştur eminim ..
Teşekkür ederim , denemelisin , daha güzel yapacağınıza eminim :)ellerinize sağlık erişteyi nasil kullanırım diye düşünüyordum
Teşekkür ederim efendim , hernekadar elinize su söylemesekte
Tadıda kremalı kremalı oldu ablacım![]()
Teşekkür ederim ablacım , beğenmene çok mutlu oldumKesin denerim ben bunu içide garnitürlü nasılsa,öyle deme sakın ne güzel yapmışsın işte tebrik ediyorum seni![]()
Teşekkür ederim ablacım , beğenmene çok mutlu oldum![]()
Çok teşekkür ederim vuslatEllerine emeğine sağık canım, çok lezzetli görünüyorBaşarılar dilerim
![]()
Ooo çok sevindim yapıcak olmana canımEllerine sağlık canım,Enfes görünüyorhaftasonu menüm hazır
![]()
Tam karnım açken gördüm yemeği acayip canım çekti, hafta sonu makarna günümüz olduğu için yarına kalsın dedim, eminim tadıda görüntüsü kadar güzeldirOoo çok sevindim yapıcak olmana canımçok teşekkürler.